Gidófalvi over

Balutól kaptam ezt a cikket ma:

A nyíregyházi Gidófalvi Attila (48) Közép-Európa legeredményesebb Amway-forgalmazója. Létrehozott egy csaknem egymillió termékforgalmazóból álló csoportot, amely évente körülbelül 300 millió dollár forgalmat bonyolít. A multi most mégis kirúgta, és még jutalékot sem fizet neki. A magyar Amway indoka: a férfi megszegte a szabályokat.

Forrás: Blikk

Egy picit azért felröhögtem. 8 évig csinálhatta az ügyleteit, és intézhette a saját módján az üzletét, de csak bebukott. Nem hal éhen, mert már az unokái is jól élnének ebből a pénzből, amit eddig kaptak. Az a baj, hogy már korábban is történt ilyen vele. Nem véletlenül váltak szét a Network21 és Diamond Alliance útjai. Az ok akkor is a zéró tolerancia volt. Vagyis, az a szabályozás amely szerint nem lehet olyan országban dolgozni, amelyben nincs Amway leányvállalat. Attilának ez sikerült Ukrajnában és Oroszországban biztosan, Szerbiában és Horvátországban pedig csak feltételezhetően. Úgy érzem nem véletlenül az övé volt, az első horvát gyémánt…

A történet másik része viszont az, hogy ez a kizárás csak az anyaországból érinti, a többi országban még megmaradnak az üzletei, és valójában innét jött a bevételei nagy része, a magyar üzlet apró pénz volt neki. Ami még szép az egészben, hogy a Diamond Alliancenek sem tagja már. Levették a weboldalról, eltávolítottak minden rá vonatkozó dolgot, és design elemet.

Ez összefüggésben áll a cég tavaly meghírdetett politikájával, mi szerint keményen fogják venni a szabályok betartását. Egy korábbi rövid írásomra utalnék a témában.

“Gidófalvi over” bejegyzéshez 1 308 hozzászólás

  1. Korábban volt Neways Magyarország Kft, de úgy tűnik az megszűnt.

  2. llaszlo,
    ezzel a tipikus „Just like Amway but better” típusú marketinggel eddig bírták.

    A cégjegyzék szerint:

    01-09-892557 Neways Hungary Kft. (Elnevezés törölve) 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 3. 3. em. 2-3.
    Adószám: 14181443-2-43.

    01-09-892557 Neways Hungary Kft. „felszámolás alatt” 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 3. 3. em. 2-3.
    Adószám: 14181443-2-43.

  3. A cég nem szűnt meg. Még mindig van árlistájuk meg rendelni is lehet stb.
    Ezt a „felszámolás alatt” dolgot én is megtaláltam valahol. Csak olyan fura volt.
    Kíváncsi leszek az Organic Mission meddig húzza. Találkoztam már pár nagyarcúval tőlük. Oda mentek a Newayses emberek.

  4. Persze, lehet rendelni, és majd küldik Belgiumból… 🙂

    Ez azért már nem ugyanaz, mintha lenne honi képviseletük.

  5. Talán Csigavér volt aki előhozta a Tiens-t. Nem tudom most mi van a céggel, de 2010-ben veszteséget termelt nálunk.
    Egy ilyen cégbe egyelőre nem fektetném az energiámat.

  6. Ha nem lett volna veszteséges Magyarországon, akkor fektetnéd? Szinte semmit nem tudok arról a cégről, csak azt, hogy kínai MLM, vitaminokat és táplálékkiegészítőket forgalamz. Ez meglehetősen felszínes ismeret. Ennyiből nem itélném meg. Nem akarom építeni azt az üzletet, mert ott van nekem az amway üzlet. Nem akarom használni a termékeit, mert Nutrilite vitaminokat eszem. Nem érdekel az oktatási rendszere, mert itt van nekem a Network21. Ettől még lehet jó cég, lehet rossz. Lehet, hogy pár éven belül eltűnik, az is lehet, hogy óriási sikertörténet lesz. Engem nem érint, és jó eséllyel téged sem.

  7. Soha nem szoktam ilyen jellegű blogot olvasni, ide is úgy keveredtem, hogy egy régi szeminárium hanganyagát kerestem. Viszont teljesen ledöbbentett, amiket itt olvastam. Mindenek előtt tudniuk kell, hogy hálózatépítésből élek több, mint 6 éve és ebből tartom el a családomat és mindenünk meg van, ami szükséges. Nincs Ferrarim, nem keresek milliókat, viszont tisztességben megélünk úgy, hogy 5 éve ez az egyetlen bevételünk. Szabad ember vagyok, szabadon döntök arról, hogy mikor és kivel dolgozom, mennyit dolgozom és a céljaimért milyen árat vagyok hajlandó megfizetni. Többször jártunk külföldön, külön órákra járathatom a gyermekem, nincs már adósságom, elismerik a munkámat, sok embertől folyamatos pozitív visszajelzést és megerősítést kapok, baráti köröm és kapcsolat rendszerem folyamatosan bővül.

    Sok nevet említettek itt ezen az oldalon, akiket személyesen is ismerek: pl. Makai Tibor, Kósa L. Adolf, Gidófalvi Attila… Mindannyian nagyszerű emberek, mert egy olyan szakmában tevékenykednek, ami olykor embert próbáló, mégis nemes és értéket képvisel. És mindannyian leraktak valamit az asztalra….

    Sokat gondolkodtam, hogy írjak-e a blogba. Végül úgy döntöttem, hogy azok számára, akik megerősítést keresnek arra, hogy az mlm egy jó dolog, írok pár gondolatot.

    1. Az emberek, ugyanúgy ahogy a cégek és a marketingtervek, sokfélék. Van aki elsőre, van aki sokadjára találja meg a számára megfelelő közeget az érvényesüléshez, így sokan vándorolnak egyik helyről a másikra. Igazából nem is egy új, vagy jobb céget keresnek, csak önmagukat. Ha megtalálták, akkor sikeresek lesznek.

    2. Válság van, mert pénzügyi intelligencia hiányában nem tudják az emberek, hogyan kell annyi pénzt megtakarítani, hogy vész esetén is egy évig megéljenek. Így hitelhez nyúlnak és akkor kész a katasztrófa. Több sikeres hálózatépítő egyszerűen azért vált rendszert, vagy céget, mert a legjobb bruttó bónuszához állította be az életszínvonalát és a válság alatt csökkent a forgalma, viszont a meglévő hitelei nem csökkentek, sőt emelkedtek, így valami más megoldás kellett. Hitük szerint a váltás hozza a megoldást.

    3. Az embereknek ténylegesen kevesebb pénzük van, így sokkal több megbeszélést kell tartani ugyanannyi eredményért, mint pl. 3 éve. Ilyen szempontból most az MLM-ben is nehezebb idők járnak…

    4…viszont, most 30-40.000 Ft extra bevétel is számít havonta, így sokkal többen nyitottak az üzletre, mint korábban. Ilyen szempontból, most jött el a mi időnk.

    5. Minden cégnek esett a forgalma a nehéz évek alatt, 30-60%-kal. A kérdés persze mindig az, hogy minek a 30-60%-a?

    6. Az elmúlt fél évben több cég forgalma is növekedett, főleg azoké, amelyek nagy múltra tekintenek vissza. Emellett több új induló is ügyesen jeleskedik a rajtvonalon.

    7. Bár a régi, „jó öreg cégek”, mint pl. FLP, AMWAY sokszor lerágott csontnak tekinthetők egyesek szemében, a megkérdezett statisztikák mást mutatnak. Ezek a cégek folyamatosan működnek, forgalmat generálnak és az igazán aktív tagok, csatlakozásuk idejétől függetlenül sikerre viszik a vállalkozásukat. Mindkét cég évi 5 milliárd Ft fölötti forgalmat hoz jelenleg is Magyarországon, amit hálózatépítők generálnak.

    8. Sok új cég indul el a piacon, amelyek közül néhány ígéretesnek tűnik, aztán elbukik. Hogy ki lesz a nyerő? Hogy ki lesz 10 év múlva „nagy öreg”, azt majd 10 év múlva meglátjuk. Nagyon kevés ember van, aki tudatos mérlegeléssel választ mlm céget. A legtöbb ember egyszerűen belelkesedik egy megbeszélésen, vagy egy rendezvényen és igent mond a szponzorának. Aztán nekikezd és csinálja. Mindegy, hogy melyik cégnél: új vagy régi? A lényeg, hogy kezdjen hozzá és szerezzen tapasztalatot, aztán döntse el, hogy melyik az ő útja.

    9. A hálózatépítés egy remek dolog, ha megfelelően csináljuk. Önökön, már amennyiben tényleg hálózatépítők, sok múlik, hogy hogyan vezetik az embereket. Lehet az ön stílusa megnyerő, üzleties megjelenéssel kombinálva, ahol a hangsúly az üzleten van. De lehet Ön akár kenőcs árus, vitamin guru, vagy házaló tisztítószeres a legkevésbé üzleties formában. Az emberek az Ön viselkedése alapján fognak véleményt alkotni erről a szakmáról, mert Ön a kirakat.

    10. Ha Ön tényleg hálózatot akar építeni, akkor most kezdjen hozzá és hagyja a blog olvasgatást. Magam is most jövök rá arra, hogy túl sok időt töltök a neten felesleges böngészéssel. Nem az idő drága, hanem ez az életünk véges! Csináljunk valami építőt és fogjunk neki a munkának! Ha Ön nem szereti a hálózatokat, akkor még annyi időt se pazaroljon rá, hogy rágondol. Egyszerűen nézze levegőnek ezt a szakmát és a hálózatépítőket és inkább töltsön időt a hobbijával, a szeretteivel, vagy a saját szakmájával. Egyszerűen éljen! Ha viszont szereti ezt a szakmát, akkor ne blogokat olvassa, hanem emelje fel a telefont és még ma, vagy legkésőbb holnap reggel hívjon fel valakit, akinek felajánlhat egy olyan egyedülálló lehetőséget, amit csak Ön tud nyújtani!

    Tegye meg Önmagáért, hogy sikeres lesz!
    Tegye meg a szeretteiért, hogy nem adja fel az álmait!
    Találja ki, mi az Ön útja és azon járjon: legyen az mlm, közgadaságtan, mérnöki munka, tanítás, gyereknevelés…
    Azt kívánom, hogy teljesedjen ki és élvezze ezt az életet. Mert az idő telik… a homokszemek leperegnek… és a nagy, semmitmondó okfejtések közepette lemaradtunk az ÉLET-ről.

    Az Üzenetem tehát egyszerű:
    Köszönöm, hogy előhozták belőlem ezeket a gondolatok.
    Sajnálom, ha valaki úgy gondolja, nem ért velem egyet.
    Kérem bocsásson meg, ha negatív gondolatokat hoztam elő bárkiből is.
    Örülök egy ebben a néhány percben Önökkel lehettem.

    Tisztelettel:
    egy hálózatépítő

  8. Egy régi kedves ismerősöm pár éve építette a Tienst, de nem tudom, hogy azóta mi van vele. Valamilyen elektromos egészségvédő készülékeik is vannak, akkoriban mesélte, hogy nálunk épp betiltották valamelyik ilyen gép forgalmazását („túl jó volt…”), Svédországban ugyanarra állami támogatást lehetett igénybe venni…

  9. hegelaci | 2012 03 12 | Válasz

    „Ha nem lett volna veszteséges Magyarországon, akkor fektetnéd? ”
    Nem, mert annyira kis cégről van szó, hogy nem tudni mi lesz velük. Az emberek sem ismerik, ami egyébként nagy hátrány, plusz kicsi a termékskála. Sokkal hamarabb adnak az emberek pénzt egy ismert termékért, mint egy ismeretlenért.

  10. Ha széles termékskálájuk lenne, és sokezer ember foglalkozna vele Magyarországon, akkor te is befektetnéd az időd, energiád egy Tiens-üzlet építésébe?

  11. Ha fiatal a cég és senki nem hallott róla (nyilván kevés terméke van), akkor ezért nem jó vele foglalkozni.
    Ha, már neve van, van mögötte logisztikai háttér, logisztika és minden, akkor pedig már túl öreg, lejárt, lejáratott stb-stb 🙂

    Kifogás mindig van 😀

  12. hegelaci | 2012 03 13 | Válasz

    Ha most kezdeném akkor lehet. De ebből semmi sincs. Nem kell sok ezer ember csak ismertek legyenek a termékek, meg vagy 5 év jelenlét Magyarországon. És persze képviselet.

  13. A termékismeretről jutott eszembe.
    Bementem egy gyógyszertárba alkoholt venni. És mellettem egy csaj ajakápolót akart venni. Odafordultam hozzá és mondtam, hogy lehet tudok neki segíteni. Elővettem egy Lipset a zsebemből és amikor meglátta, csak annyit kérdezett, hogy „Ez az Aloes?” És már meg is vette. Végül elfelejtettem alkoholt venni. 🙂

  14. „Csigavér | 2012 01 28 | Válasz

    Tényleg most már valamiféle állami, Okj kereskedelmi vizsgához kötik az MLM tevékenységet?”

    Ezt az OKJ-s dolgot máshol is olvastam. Nálatok sem történt semmi mozgolódás ez ügyben?

    http://www.kozlonyok.hu/nkonline/MKPDF/hiteles/mk10079.pdf

    17511 old. 3. §, (5) pont. Ezt még nem sikerült értelmeznem, hogy ez ránk is vonatkozik-e. Ehhez már jogász kell.

    A 17514 old. 3. (3)-as pontja szerint Étrendkiegészítők értékesítése.

    Aki azt írta, hogy kell végzettség az valami OKJ oktató. Szóval anyagilag igencsag érdekelt lenne benne. Állítólag valami közvetített szolgáltatáshoz vagy ügynöki tevékenységhez kapcsolódik még.

  15. llaszlo, azt tudom, hogy az Amway áruházában az étrendkiegészítők csak saját használatra jelöléssel vannak ellátva, így azzal elméletileg nem lehet kereskedni.

  16. Nem is a kereskedésről szól a dolog.
    Hanem arról, hogy ha tartasz egy bemutatót és azután vásárol valaki saját regiszttrációval és kóddal (nyilván ezután te kapsz bónuszt) akkor érvényes a kereskedelmi ügynöki tevékenység. Meg valami minta utáni vásárlásról is írt, azt nem tudom pontosan, hogy ott mire gondolt.
    Legalábbis ezeket állította az illető.

    Az egész jogszabályt 2010-ben hozták és azért másfél év alatt már csak feltűnt volna valakinek.

  17. „llaszlo, azt tudom, hogy az Amway áruházában az étrendkiegészítők csak saját használatra jelöléssel vannak ellátva, így azzal elméletileg nem lehet kereskedni.”

    Az Amwaynél nem úgy van, hogy van a nagyker ár a regisztráltaknak és van a kisker a nem regisztráltaknak?
    Aki nincs regisztrálva az meg csak regisztrálttól vásárolhat. Ebben az esetben pedig megvalósul a kereskedelem.

  18. az egész a kereskedelemről szól, ha direkt ha közvetve akkor is mivel jutalékot kapsz belőle így kereskedésnek minősül.

    ha eladóknak kell papír róla akkor kelljen mlm tagoknak is.

  19. Hallgattam néhány Gidó előadást, elég sokat változott az FLP-ben az az ember.
    Azt mondta, hogy a szponzora miatt.
    Azért vannak még csúnya szavak az előadásában, de már csak ritkán. Meg az előadások tartalma és milyensége is változott. Most épp egy 6 órás szemináriumi előadásának az első óráján vagyok túl. Hosszú maraton ez. 🙂

    Az előző kérdésemre válaszolna valaki aki kompetens a témában?

  20. Azért nézzünk már körül flp háza táján e vásárlás terén.

    mindenki megveszi és eladja, az nem kereskedelem amit elvileg az u12 policy tilt????
    Managerek 80% a saját 1-4 pontot is nem magának veszi hanem keres arra is aki megvegye.

    De ott vannak azok is akik a saját 3 pontot is úgy csinálja meg, hogy xy neveire ő maga vásárol be .
    ezt egy aktív manager írta nekem tegnap arra a kérdésre, hogy minek regelnek be kamu embereket:
    beletol pl. 3 milát, s jó esetben 4 milát vesz ki, matekon múlik minden!

    Én most találtam rátaláltam valakire aki idegenek címére regelnek be fantom tagokat az évi 150 ponthoz , és már meg is írtam a titkárságnak, sőt hétfőn ismét beszélek velük, mert rokon címére regeltek be egy idegent, és kérte intézzem el, hogy töröljék ő címüket .

    Remélem Lenkey hajlandó lesz lépni is ez ügyben , mert ez szerintem akár csalás is lehet hiszen valótlan adatokat adtak meg.

  21. Megint köszönjük petikének a semmitmondó hozzászólást. Irtó nevetséges amit művelsz.

    Ismét kérem, hogy aki KOMPETNS a témában az írjon egy választ a kérdésemre. Köszönöm.

  22. llaszlo!
    A március 19.-i utolsó hozzászólásodban feltett kérdésre válaszolva: Ha veszel egy Amway terméket, azt regisztrálttól tudod megvenni, és ez természetesen kereskedelmi tevékenységnek számít. Eladó-vevő kapcsolat. Mi más lenne?

    Az étrendkiegészítőket és még pár teméket viszont ha megnézed, Magyarországon hivatalosan nem vásárolhatod meg külsősként, csak regisztráltként.

  23. lacika, a rokonodat petikézd,

    ki a fene vagy te, hogy igy nevezz?
    mi a fenére van ekkora arcod????

    menjél dolgozni, nehogy ne legyen meg a havi pontod, azt nem kapsz jutalékot, ami bruttó pénz csak, és próbálj keresni még olyan birkát aki még kíváncsi a flp re , ahol mindenki csal.

  24. Te is csinálhatnál valami értelmeset a rágalmazáson kívül.

    Ugye nem gond ha bemegyek a rendőrségre és feljelentést teszek? Ugye minden állításodat tudod igazolni? Vagy csak bohóckodsz itt?
    Nagyon szánalmas ahogy az FLP-t próbálod lejáratni.

    Nehogy azt hidd, hogy nem teszem meg. Nem ez lesz az első eset.

  25. llaszlo, engem valójában nem érdekel, hogy feljelentgetitek-e egymást vagy nem.
    DE, ÉN NEM AKAROK ISMÉT RENDŐRSÉGRE JÁRNI HOZZÁSZÓLÓK MIATT.

  26. László

    haggyuk ezt abba ,mert ennek semmi értelme.

    Tudod mit? hozzád se szólok többet, de te se hozzám azt kész.

    én részemről lezártam ezt a Veled való vitákat végleg. is így teszel és hagyuk egymást békén végre.

    Minden jót és Tudod mit Sajnálom ha bármivel is megsértettelek volna Téged és a Flp t.

    Zárjuk le így.

    Heló

  27. Felőlem.
    De ha mégegyszer bárhol meglátom, hogy rágalmazod az FLP-t, mert amit csináltál az az, akkor rajtam nem fog múlni a feljelentés. Névvel, címmel mindennel én vállalom magamat.

    Ha meg van bizonyítékod arra amit itt leírtál akkor meg lehet akár névtelen bejelentést is tenni a rendőrségen és ők kinyomozzák, hogy valóban van-e bármilyen bűncselekmény. Mivel az okirathamisítás amit itt felvázotál az az.

  28. László

    kérdezhetek tőled valamit mint véleményedet:

    Kérdésem ez lenne és érdekelne véleményed komolyan.

    Minek minősül a Flp be ha egy Manager pl úgy regisztrál be tagokat hogy van egy név és egy hozzá tartozó cím nem is az illető címe .

    Lett ezen okból telefonálva a titkárságra ,de eltelt 3 hét és semmi, ismerősöm holnap megint rájuk telefonál, hogy ilyenkor mi is van hogy egyes tagok Fantom embereket regisztrálnak be be minősülésekhez ösztönzőkhöz.

    tudod mi volt válasz telefonba? hogy mondhatni ez nyílt infó, hogy sokan regisztrálgatnak be így embereket.

    Erről mi a véleményed??

  29. Ez így nem ellenőrizhető információ.
    Én gondolkodás nélkül feljelentést tennék.
    Ha tudomásod van róla, hogy ki a konkrét személy akkor elmenni a rendőrségre és tenni egy bejelentést. Mivel ez okirathamisítás. Ha nem adod hozzá a neved akkor név nélkül felveszik a bejelentést és nem tudsz róla semmit sem. Ha nem akarod a neved adni hozzá.
    Vagy elküldheted emailben is, mondjuk az ORFK-nak. Ők még válasz levelet is küldenek arra az email címre, hogy felvették és továbbították XY-nak.

    Azt nem tudom, hogy az adóazonosítót hogyan hamisítják. Továbbá azt sem tudom, hogy minek kellenek a fantom emberek. Mert maximum az ilyen „jelentéktelen” minősüléshez, mint mondjuk Porec ehhez kellhet. Viszont akkor sincs értelme azt a pénzt befektetni fantom emberekbe.
    Üzletépítési szempontból semmi értelmét nem látom ennek. Ott lehet, hogy valami más áll a háttérben amihez az FLP-nek nem sok köze van. Csak pont ezt használják fel.

  30. Már csak azért is feljelenteném az illetőt, mert nekem fontos az üzlet tisztasága.

  31. Tudod mi a fura , hogy akiket kérdeztem sok éves felső vezetők mind azt mondta azért vannak a fantomok, mert csak így tudnak ösztönző vagy minősüléshez jutni, pl évi 150 pontos manageri valami hez.

    Tudod nem az Flp vel van gondom nekem se, csak rosszúl irtam mindig.
    Hanem azzal amit te is írtál most, hogy sokan csalnak míg vannak akik meg próbálnak szabályosan játszani és mindig a csalók megusszák.

    Olyanról is meséltek managerek, hogy sokan pl azt csinálják ,hogy beregisztrálnak xy tagot maguk alá majd a nevükre vásárolnak mintha meglenne az emberei aktivitása.

  32. És mit szólsz hogy van aki másoknak szlovénból hord be árut kisbusszal, és ezért se szól az flp.
    Vagy ha megnézed elvileg tilos neten reklámozni,de mégis vannak akik facebook on teszik.
    illetve fórumokon gyógyítanak is.

  33. Nézzük meg konkrétan Porec-et.
    Ehhez kell egy Supervisor minimum I. szinten és Assistant Manager II. szinten.

    Tartani kell a 25cc-t minden kéthónapos periódusban. Ez belekerül kb 660.000 Ft-ba havi szinten. Ezt 4 hónappal felszorozva már 2.5millió Ft. Ennek semmi értelme.

    Egyáltalán egyik minősüléshez sincs értelme kamu embereket használni. Mivel több pénzbe kerül, mint amennyi visszajön. Hiába lesz valakinek szintje ha nincs hozzá vásárló meg munkatárs aki a forgalmat generálná.

    Egy manager csoportban van kb 150-200 vásárló meg munkatárs. Ennyi embernek a forgalmát nincs értelme befektetni. Ez kb 6millió Ft. Ez az összeg nagyon sokára térülne meg.

  34. Én is rendszeresen rendelek Szlovéniából ez semmilyen szabályzatba nem ütközik. Mivel a saját kódszámomra vásárolok és arra kapom a számlát is. Sajnos a hülye magyar törvények miatt több termék nem kapható nálunk. Logikus magyarázata nincs, mivel ugyanaz a termék más országban meg kapható. Max annyi, hogy XY érdekeltségek nem örülnek, hogy olyan cégek vannak Mo-on, mint az FLP meg az Amway és még sorolhatnám.

    A netes reklámozással kapcsolatban most jött nem rég egy levél, hogy komoly lépések lesznek ezek ellen. Ezeknek egyébként nagyon elhanyagolható a forgalma.

    Az meg, hogy valaki megkérdezi, hogy mire mi a jó és erre választ kap abban semmi kivetnivalót nem látok.

  35. Ha valami komolyabb dolog van akkor én mindig orvosi konzultációt javaslok. Van egy rakás orvos akit fel lehet hívni és meg lehet tőle kérdezni a dolgokat. Vagy emailben elküldeni a leleteket.

  36. Tudod mit nem értek?

    Hogy pl elég sok irányból hallottam ,hogy sokan vásárolnak terméket más flp tag manager számára ami a u12 be irva tilos főleg hogy nem a te embered pl.

    Másik ,hogy csomó tagról tudják sokan hogy pl Emgoldex be van, vagy botanoo, unaico, kyani, monavie, acn, dubli stb és a Flp vezetősége
    miért nem tesz ellenük?

    Én amiket hallok simán lehetne soaringot is kizárni mert benne van pl unaico ba is, meg másba is.

    Nem lehet szerinted, hogy azért nem lépnek ezek ellen, mert akkor elég sok ismert Flp vezetőt is ki kéne zárniuk? És félnek hogy se nem jó reklám és ,hogy azok álltali forgalom is eltünik?

  37. Az üzletszabályzatban valami olyasmi van, hogy másik hálózatban nem jelenhet meg nyilvánosan a neve senkinek.
    Ez az egyik dolog. Hidd el ha megjelenik és azonosítható akkor ki is rakják.
    Azt semmi sem tiltja, hogy valaki más hálózat tagja legyen. Más kérdés, hogy ott nem épít üzletet hanem csak vásárol.
    Az ilyen komolytalan cégek, mint az Unaico meg úgysem hossző életűek. Az én felső- és alsóvonalamban nincs olyan aki máshol építene hálózatot. Volt, de megmondtam neki, hogy ha oda megy akkor engem felejtsen el, mert én nem fogok vele dolgozni. Maradt azóta az a másik cég meg is szűnt. Engem is számtalanszor kerestek már meg ilyen komolytalan cégekkel, de ezek az emberek sosem fogják felfogni, hogy nem a jöttment cégekkel kellene foglalkozni. Ők sosem lesznek komoly hálózatépítők akárhová is mennek. Max ha egyszer tényleg megjön az eszük. Nekem van olyan ismerősöm aki már több millió forintot elköltött ilyen-olyan nevenincs cégeknél belépésre meg utazázsra mindenféle hülyeségre. Aztán egyiket sem csinálja vagy megszűnt a cég.

    Ügyeskedők, simlizők, csalók már azóta vannak amióta világ a világ.

    A világ összes cégénél vannak ilyen emberek. Ezeket sehol sem lehet elkerülni. De ezek egy része is kibukik előbb-utóbb. Tavaly is elment pár ember az FLP-től vagy kirakták.

    Max annyit lehet ellenük tenni, hogy ha tudomásod van róla akkor tényleg jelented.

  38. Tudod ha felsorolnánk, hogy kik vannak más mlm be és kiket invitáltak oda maguk alá, szép hosszú lista lenne.

    Eléggé megcsappanna a soringok listája is.
    És akkor nem is számoltam azokat akik úgy csinálják meg a havi kötelező új ember számot hogy fantomot gyártanak, illetve akit beregelnek nevébe vásárolnak mintha lenne aktiv 1 pontosai.
    Az a baj ,hogy hiába jelented őket, semmi se történik, volt valakit és egy igen ismert felső vezető válasza ez volt: hogy ha tudnád hányan vannak más hálózatokba kiürülne szinte a flp, ÉS a még 400.000 aktív száma radikálisan csökkenne. Jó mi?

    Magyarúl az megy ,hogy nyílt titok, hisz legtöbben ha nem csalnak nemtudnák teljesíteni a elvárásokat. Egyik oka , hogy elmúlt 14 év és elgé sok más cég van piacon és ehhez túl kicsi az ország.

  39. „És akkor nem is számoltam azokat akik úgy csinálják meg a havi kötelező új ember számot ”

    Nincs havi kötelező új emberszám. Ezt nem tudom honnan vetted. Miről beszélsz tulajdonképpen?

    Elég régóta ismerem az FLP-t. Hallottam már egy s mást, de te nagyon eltúlzod a dolgokat.

    Ahogy már írtam ha bűncselekményről van tudomásod akkor azt a rendőrségen jelentheted. Ők biztos ki fogják nyomozni.

    „hogy ha tudnád hányan vannak más hálózatokba kiürülne szinte a flp, ”

    Ilyet bárki mondhat. Az emberek amúgy is hajlamosak mindent eltúlozni. Bőven eltúlozni. Hallanak valakiről valakit és egyből azt adják tovább, hogy mindenki ezt csinálja vagy sokan ezt csinálják. Elég csak megnézni a hülye fórumokat. Tele van az ilyen hülyeségekkel. Viszont ha csak a saját csapatunkat nézem és látom akkor máris kijelenthetem, hogy nem mindenki.

    Aki komoly hálózatépítő az nem megy más hálózatokba. Lehet időlegesen eltéved egy-egy ember kicsit, de komolyan senki sem vállalja a kockázatot, hogy elveszítse a hálózatát.
    Egy seggel meg amúgy sem lehet két lovat megülni. Az ilyen ember hiteltelen lesz a többiek szemében. Én is próbáltam még és akkor nem két cégben voltam jelen hanem egyik biztosítótól átmentem egy másikhoz. És máris hiteltelen lettem. Mert korábban még X-et ajánlottam utána meg Y-t. Ez máshol is így van. Legfeljebb vannak akik ezt nem értik meg és ennek ellenére próbálkoznak.

    Szerinted más hálózatokból nem vándorolnak át az emberek? Dehogy nem. Az Amwaytől volt egy nagy vándorlás kb 15 éve meg elég sokmindent megélt már az a cég is. Mégis itt van az Amway és működik. Jelenleg forgalomban a második az FLP után Mo-on. A többi cég meg hozzájuk képest messze le van maradva. Aki valamit még fel tud mutatni az a NuSkin. A többi cég forgalma még az évi 1 milliárdot sem éri el vagy max alig haladja meg.

    Akik meg elmennek ilyen karbonkredit, meg arany bohócnak azok úgyis megszívják majd ha összedől a piramis. A Botanooról volt nemrég egy leleplező riport valamelyik csatornán. Az Emgoldex után már nyomoznak. Nem kell sok idő, hogy ezek is összedőljenek, mint a többi ilyen piramis (Freedomrocks, Ilferro, Sciennet stb) – ezekkel engem is megkerestek, előadták, hogy mekkora király üzelt, hát tényleg az VOLT :DD :DD -És persze mindig jönnek az újabbak.
    Aztán majd pisloghatnak akik oda tették az energiájukat.

    Aki hálózatot akar építeni az megbízható céggel kezdjen amelyiknek már van múltja és bizonyított. FLP, Amway, Nuskin ezeket bátran ajánlom mindenkinek.

  40. Gidó ebben az évben No1 lesz az FLP-ben. Jelenleg a második a pontjai alapján.
    Nem semmi ami annak az embernek a fejében van.

    Szerintem ugyanazt el fogja itt is érni, mint az Amwaynél.

  41. Helló Laci

    Mitszólsz, hogy Utasi istván lekerült a listáról és Utasi Anita van már csak ?
    Azt rebesgetik ,hogy más cégbe ment át.

    láttam a 15 éves online video részleteket, és elég fura, hogy a nagy nevek sehol se voltak.
    nehezen hiszem hogy pont senki se ért rá elmenni,

    Állitólag pár nap és lesz egy Omi rendezvény ahol elég sok Flp s arcot lehet majd látni.

    mit szólsz?

  42. Hogy mit szólok? Azt, hogy baromira nem érdekel. Most megyek egy találkozóra ennyit tudok hozzászólni.

  43. És még annyit, hogy én nem videót néztem hanem ott voltam. Sosem érdekeltek azok az emberek akik nincsenek ott.

  44. Te egyébként éjjel-nappal csak azzal foglalkozol, hogy ki, mit, hol csinál az FLP-ben? És ha valami állítólagos rossz hírt hallasz akkor azt leírod?
    Az ilyen emberekkel Dunát lehet rekeszteni.
    Miért nem csinálsz valami hasznosat? Amivel előbbre lennél az életben.

  45. A találkozó után még annyit tudok hozzáfűzni, hogy most regisztráltam egy vásárlót. Korábban már megkeresték ezzel ismerte a termékeket, de nem tudott kitől rendelni. 0.45cc rendelést adtunk le neki.

    Te hol láttál olyat, hogy Utasi István neve lekerült bármilyen listáról is?

  46. Helló.

    nézd meg a 1500cc sek listáját, Utasi Anita van csak már

  47. eddig utasi i& utasi anita ként voltak.

    de fura mód már csak anita neve van.

    juni vagy júli 2 án lesz organic mission rendezvény állitólag aki elmegy láthat sok Flp s lojálist is.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.