Gidófalvi over

Balutól kaptam ezt a cikket ma:

A nyíregyházi Gidófalvi Attila (48) Közép-Európa legeredményesebb Amway-forgalmazója. Létrehozott egy csaknem egymillió termékforgalmazóból álló csoportot, amely évente körülbelül 300 millió dollár forgalmat bonyolít. A multi most mégis kirúgta, és még jutalékot sem fizet neki. A magyar Amway indoka: a férfi megszegte a szabályokat.

Forrás: Blikk

Egy picit azért felröhögtem. 8 évig csinálhatta az ügyleteit, és intézhette a saját módján az üzletét, de csak bebukott. Nem hal éhen, mert már az unokái is jól élnének ebből a pénzből, amit eddig kaptak. Az a baj, hogy már korábban is történt ilyen vele. Nem véletlenül váltak szét a Network21 és Diamond Alliance útjai. Az ok akkor is a zéró tolerancia volt. Vagyis, az a szabályozás amely szerint nem lehet olyan országban dolgozni, amelyben nincs Amway leányvállalat. Attilának ez sikerült Ukrajnában és Oroszországban biztosan, Szerbiában és Horvátországban pedig csak feltételezhetően. Úgy érzem nem véletlenül az övé volt, az első horvát gyémánt…

A történet másik része viszont az, hogy ez a kizárás csak az anyaországból érinti, a többi országban még megmaradnak az üzletei, és valójában innét jött a bevételei nagy része, a magyar üzlet apró pénz volt neki. Ami még szép az egészben, hogy a Diamond Alliancenek sem tagja már. Levették a weboldalról, eltávolítottak minden rá vonatkozó dolgot, és design elemet.

Ez összefüggésben áll a cég tavaly meghírdetett politikájával, mi szerint keményen fogják venni a szabályok betartását. Egy korábbi rövid írásomra utalnék a témában.

“Gidófalvi over” bejegyzéshez 1 308 hozzászólás

  1. a 15 éves újságban is van .

    Utasi István & Utasi Anita helyett ha megnézed a 1500cc listát már csak anita van ott.

    Ilyen akkor szokott lenni ha pl válnak és a vonalat itt hagyta csajnak, vagy ha átmegy másik cégbe , és „támadás” miatt és nehogy elbukja a még befolyó csökkent jutalékot , mert nem mernek kilépni és úgy átmenni másik cégbe .
    ha tényleg átmegy omi ba, akkor érdekes lehet mit mondanak majd, hogy mégse megy már úgy és azért ment át??

    hisz közelébe is van manager akit megtalálhatunk több cégbe rokon és módosított névvel pl.

  2. Annyira nem megy ez üzlet, hogy a Nuskin 2011-ben 54%-os forgalomnövekedést ért el Magyarországon.
    Az Amway-es meg FLP-s adatokat még nem ismerem. De hamarosan azt is meg fogom tudni mondani.

  3. Tudod dolgozni kell és nem beszélni.
    Az omi termékeit kb féláron meg lehet venni, hogy ha úgy keresed, hogy New Chapter. 100%-ig ugyanaz a termék átcsomagolva csak kb dupla áron.
    Az omi „tisztességéről” meg olvashatsz több magyar fórumon. Én nem adnám a nevem ahhoz a céghez.

  4. Te milyen 1500-as listát nézel? Mert én akármit néztem konkrétan a májusi újságot a honlapon lévő listákat ott csakis mindkettőjük nevét együtt találtam.

  5. Megtaláltam. Az nem gond, hogy ez csak nyilván elírás? Mindenhol máshol pl a májusi magazinban az ösztönzőnél egymás mellett vannak.
    Tipikus esete amikor egy véletlenből és félinformációkból valaki messzenő hülyeségeket von le.

  6. Egyébként meg még annyit az elmenőkhöz, hogy például Adolfnak úgy tudom nem jött össze. Legalábbis már nincs a Nuskinnél. Mégis a cég nélküle is drasztikus növekedést ért el.
    Lehet bohóckodni más cégekkel, de ha az FLP nem menne akkor nem lennének mindig újabb és újabb minősülések és nem csak az alsóbb szintekről beszélek hanem a jogdíjas vezető szintekről. Zafír, soaring, senior stb és lesznek még itt újabb minősülések év végéig.

    Inkább csinálj valami hasznosat meg értelmeset. Mert ez a próbálod leégetni az FLP-t dolog nagyon gáz.

  7. manageri levélbe is már csak anita volt az usa ba menő 1500cc seknél és a legújabb 15 éves újságba is ugyanúgy van csak anita van már.

    Nem szoktak elírni ilyet azért, ezt te se hiszed el azért.

  8. Mondtam már. Egyáltalán nem érdekel, hogy ki miért hagyja itt az FLP-t. Menjen. Máshol is dolgozni kell. Max azt hiszik, hogy ott majd jobb lesz. Eddig senkinek sem lett jobb. Sőt a céges hátteret illetően (orvosok, oktatási anyagok stb) az FLP-nek van az egyik legjobb háttere.

  9. mindegy ,aki átmegy biztos nem azért mert annyira jó már neki itt.

    De mindegy. én csak azt irom neked amit tőlük hallok.

  10. „mindegy ,aki átmegy biztos nem azért mert annyira jó már neki itt.” Ez feltételezés. Belelátsz a fejébe, hogy miért megy máshová?

  11. Hagyjátok már ezt az értelmetlen kérdést!
    Ha valaki egyik MLM-et elhagyja, és egy másikat kezd építeni, nyilván jó oka van rá, de az ő dolga. Arra is láttunk már nemegy példát, hogy valaki a Realból a Milanba igazol, esetleg sikeresebb is lesz ott, mégsem lesz ettől a Real Madrid vagy az AC Milan jobb vagy rosszabb csapat. (Nem ettől lesz).
    Azt messze leszarom, hogy X vagy Y honnan hova ment át. Majd, ha sikeres lesz az új helyén, akkor érdemes vele foglalkozni, de akkor sem a régi, hanem az új üzlete szempontjából. Az az érdekes, hogy kik vannak az Amwaynél, ha az Amway-t nézzük; az FLP-nél, ha az FLP-t nézzük stb. Vannak sokan különböző MLM-ekben, de az Amwaynél biztosan, akik generációkra stabil jövedelmet biztosító üzletet építettek ki a családjuknak, és ezért aligha fogják otthagyni a céget. Ez mutatja, hogy meg lehet csinálni. Vannak, akik nem építettek nagy üzletet, vagy nem építették stabilra. Egy részük egy idő után úgy dönt, hogy mással próbálkozik. És akkor mi van? Senki nem állította, hogy mindenkinek sikerülni fog, csak azt, hogy mindenkinek ott a lehetőség.

    Ehhez persze szükség van egy olyan cégre is, amelyiktől számítani lehet rá, hogy az unokádnak is, meg az üzlettársaid unokáinak is ki fogja fizetni a pénzt, ha stabil üzletet építesz.
    Márpedig az Amway 53 éve működik, és 10,9 Mrd USD-re nőtt tavaly az éves forgalma. Soha senkinek egyetlen centtel sem tartozott, és mindig kifizette határidőre a bónuszokat. Akkor is, amikor egy elég népes országban előző nap összeomlott a számítógépes rendszer (berendelt alkalmazottakat, akiket ezért rendesen meg is fizetett, hogy éjszaka számolják ki kézzel az egyes embereknek járó bónuszt); akkor is, amikor egy országban polgárháború tört ki, ezért fél évig semmilyen forgalom nem volt (az utolsó havi eredmény alapján fél évig fizetett mindenkit, úgy hogy nem volt ellenérték, csupán jófejségből). Erős a gyanúm, hogy megbízhatok a cégben, de ha nem az Ameway, akkor is inkább bíznék a cca. 20 éves FLP-ben, amelyik már bizonyított, mint a „most indultunk” kategóriás Organic Missionben. Mindez persze nem zárja ki, hogy utóbbi is klassz cég lesz, de nem azon múlik, hogy a pár hozzászólással fentebb említett outsiderek itt vagy ott építik a saját üzletüket.
    Éppúgy, ahogy Gidó távozása (visszakanyarodva az eredeti témához) sem ingatta meg az Amwayt, és az FLP sem attól lett jó, hogy Gidó odament.

  12. Teszek fel kérdést :

    Kíváncsi vagyok a véleményre sztereotípiák mentesen:

    Ha úgy kéne céget választanotok, hogy mondjuk nincs pénzed 100.000ft os csomagokra, hogy nem akarsz kft bt csinálni plusz terhet nyakadba venni, és pénzt szeretnél keresni már elején és nem majd talán x év után, Melyik mlm céget választanátok?

    Csináljunk táblázatot , hogy 3 cég mondjuk : Flp amway kyani : mióta van, forgalma, létszáma, mennyi a belépési költség, mennyi a havi kötelező vásárlási összeg a jutalék hoz „1-4-25” pont oldal tartás stb re gondolok

    mekkora forgalom kell a manageri szinten havonta, hány feltétel kell az ösztönzőkbeli jutalékokhoz teljesíteni stb.

    egyszer találtam már hasonlót ,de kéne ilyenből frisset.
    Bele írnám hogy a Flp be a 1 millió kártyából 600.000 2 éve inaktív köztük managerek is .

    mennyi az aktív hálózat építő bennük, mennyi a valós személyes vásárlás, mennyi a álcázott vásárló /fantomok/satb.

  13. Ha dolgozol akkor már az elején pénzt kereshetsz vele és folyamatosan. Ha nem dolgozol akkor nem keresel pénzt. Ennyi. Tök mindegy és teljesen irreleváns, hogy melyik NORMÁLIS MLM cégről beszélünk.

    Tudom magamról amikor egy régi listát elővettem és kb minden második-harmadik telefonszám már vagy nem élt vagy másnál csörgött ezt még tovább rontotta az, hogy egyébként is kap az ember nemeket, így több telefon kellett ugyanannyi igenhez. Ez néha sok energiát ki tud venni az emberből. De nem az a megoldás, hogy akkor hagyjuk a francba, mint ahogyan a legtöbben tesznek olyankor amikor nemet kapnak és megkerestek 5 embert.

    Peti te folyamatosan a következőt csinálod más oldalról megközelítve.
    Összeszeded például, hogy miért ne fussál.
    Azért nem, mert
    – fárasztó
    – megfájdul a térded a lábad
    – terheli a térdízületet ami kopik
    – stb

    Ezzel szemben azt nem szeded össze, hogy miért kellene futni és miért lenne jó.

    És még ezek után jól is érzed magad, hogy nem futsz, miközben az egészséged romlik és még van rajtad mondjuk plusz 10 kiló is.

    Van egy táblázat amit egy tréningen tanultam még a főiskolás koromban.

    Összeszedem azt, hogy ha csinálok valamit annak mik az előnyei és mik a hátrányai.

    Ezeket leírom két oszlopba egymás mellé.

    Aztán megnézem ugyanezt úgy, hogy ha nem csinálom ezt a tevékenységet.
    Csak itt felcserélem az oszlopokat.

    Tehát
    Csinálom (vagy itt lehet egy döntés is)
    ELŐNY – HÁTRÁNY

    Nem csinálom
    HÁTRÁNY – ELŐNY

    Aztán megnézem melyik oszlopban szerepel több dolog.

  14. A múltkor figyltem meg az egyik Starton amikor Varga Robi megkérdezte, hogy kik azok akik tartottak legalább 15 bemutatót az előző hónapban utána később meg megkérdezte, hogy kik azok akik megcsinálták a 4cc-t.
    És érdekes módon a két csoport emberei szinte ugyanazok voltak. Milyen érdekes ugye? Aki dolgozik annak nem gond a 4cc-t játszva megcsinálni. Aki nem dolgozik annak naná, hogy gondja van vele.

    Nincs ez másképp egyik hálózatban sem. Ha nem dolgozol akkor az lefele is másolódik előbb-utóbb. Még magasabb vezetői szinteken is. A gond akkor van, hogy ha túl sok időre leáll valaki és nem kezd el újra dolgozni.

  15. tudod akkor kiváncsi vagyok , hogy egyik managere miért van több mlm be is? Varga miért volt 2008 környékén flp mellett gyémánt okosságba??

  16. Nem vehetsz ki kp t flp ből ,mert csakis számla ellenében fizetnek,

    Így máris érdekes hogy keresel pénzt elején, hiszen bt kft egyéni vállalkozás kell .

    max termékbe vehetsz ki 40-50% át azt meg még rá kell sózzad valakire, hogy legyen pénzed persze számla nélkül .

    Én nem azt csinálom ,hogy miért ne fussanak, én amit írok én azt látom hallom sok irányból .

    Azért csinálok egy listát majd pl Flp to Kyani hogy melyikbe mi hogy van kiváncsiból.

    Tudod a flp sek érdekes mód tesznek fel facebookra állandóan hogy vegyél naptejet stb, tudtommal tilos, másik amikor a Fab mellé tesznek 3 másikat de csak részleges leirással, mikor a 250ml Fab melé odatesz 500ml adrenalin képét

  17. Miért van több MLM-be? Azért amiért én is csináltam másik értékesítést még az FLP előtt és utána a kettőt egyszerre. Mert úgy gondoltam, hogy azzal többet tudok keresni. Miközben arra jöttem rá, hogy így hiteltelen vagyok.
    Ha egy manager nem épít fel normális csoportot akkor nem is fog működni a csoportja. Ismerek olyan managert akinek a forgalma kb egy erős SV szinten van. És van egy másik vállalkozása ami sokkal több munkával jár, de mégis azt csinálja.
    Szóval passz. Kérdezd meg tőle, hogy miért csinálja a másikat is.

    Az, hogy Robi hol volt meg hol nem az nem igazán érdekel. Majd ha lesz rá fényképes vagy videós bizonyíték akkor talán elhiszem, de akkor sem fog érdekelni.
    Pont 2008-ban lett volna máshol amikor ezerrel nyomta az FLP-t akkor lett gyémánt-zafír ha jól tudom, de az tuti, hogy az FLP a csúcson volt nálunk 2008-ban. Tehát ezt így eléggé kétlem.

  18. „Így máris érdekes hogy keresel pénzt elején, hiszen bt kft egyéni vállalkozás kell.”

    Javaslom mielőtt butaságokat írkálsz inkább nézz utána, hogy az FLP mire és hogyan fizet.

    Ha jól tudom most minimum 50e Ft-tól már kiutalják a számládra a pénzt aztán meg az adóbevallásnál adózhatsz utána. Nem kell semmilyen vállalkozói hozzá.

    „Tudod a flp sek érdekes mód tesznek fel facebookra állandóan hogy vegyél naptejet stb,”
    És????

    „max termékbe vehetsz ki 40-50% át azt meg még rá kell sózzad valakire, hogy legyen pénzed persze számla nélkül .”
    90%-ban levásárolható. Ismét nem ártana utána nézned.

    „Én nem azt csinálom ,hogy miért ne fussanak, én amit írok én azt látom hallom sok irányból .”

    De pont azt csinálod, hogy miért ne csinálj valamit. Ezeket a hülyeségeket szeded össze mindenhonnan.
    Olvasd el, hogy még soha nem írtál le olyat, hogy miért kezdjél bele bármelyik mlm cégbe is.

    De ha ilyen a hozzáállásod akkor egyelőre jobb is, mert csak a kudarcot fogod nézni és nem az eredményt. Majd ha megváltozol és kész leszel erre akkor majd lesz értelme dolgozni.
    Lehet soha nem leszel kész.

  19. De akkor amit nem értek, miért nincs 500 soaring ha annyira megy ? miért nincs tömeges managerek száma? asima 2 pontost ne számoljuk mert azok egy része tudod te is hogy szintekhez kreáltak .

    2004 be amikor lett adolf 7 igazgatüja szinte, akkor tömeges managerek voltak, akik adolf 7 emberéből talán 3 ha még Flp zik.
    Adolf is azért ment el mert 1.4 milla elég karcsú ő szintjéhez.

    kérdezz már rá kiváncsiból , hogy utasi istván miért nincs már a 1500cc be és miért csak anita van már ott?

    nagyon kiváncsi lennék rá mi a válasz amit kifelé akarnak mutatni. és mi a valóság

  20. Magyarázd már meg, hogy milyen szintekhez kellenek a kamu kétpontosok. KONKRÉTAM!!

    Hogy miért nincs most olyan eredmény? Egyrészt mert van konkurencia. Igen, oda is mennek jó emberek.
    Másrészt a nagy vezetők közül is sokan leálltak. Az én felsővonalam is leállt 2.5 évre. Most kezdett el megint dolgozni meg én is. Ahogy már írtam másolódás lefelé.

    Honnét tudod, hogy Adolf miért ment el? Beszéltél vele személyesen vagy telefonon?
    Ráadásul volt értelme elmennie, hogy ha most semmit sem keres, mert az NS-t is abbahagyta? Nem! Na erről van szó.
    Eleve a volt feleségének fizetett több milliót havonta a bónuszából. A felsővonalával sem volt jóban Bíró Tamással és még volt rá más oka is talán.

  21. És, hogy miért „nem megy”?
    Erre ezt a választ adnám.

    A múltkor figyltem meg az egyik Starton amikor Varga Robi megkérdezte, hogy kik azok akik tartottak legalább 15 bemutatót az előző hónapban utána később meg megkérdezte, hogy kik azok akik megcsinálták a 4cc-t.

    Itt talán a terem 1/5-e max az 1/4-e állt fel. Ennyire egyszerű ha nem dolgozik az ember akkor nincs eredmény sem.

  22. kamu 2 pontosok pl: évi 150 ponthoz amit újak ból kell létrehozni , vagy bármi ösztönzőhöz amihez új regisztrált 2 pontosok kellenek.

    ki alatt vagy te ki állt le 2.5 évre? ésha annyira ment miért álltatok le?

    Hogy honnan tudom ,nem publikus de adolf hoz közeli forrásból pl. Te maradtál volna ha 1.4 millának felét még a Barbinak le kéne adnod?

    Biróval azért voltak rosszba mert sándor a adolf ot tolta ő volt a nagy haverja.

    Akkor ha 1/5 állt fel annak mi az oka?

    Amit nem szeretek a előre megmondott kifogáskezelő mondatok

    Lehet azért nem tették fel kezüket mert már nekik se megy ?
    Berkics jutaléka fele lett, gondolom nem azért mert tömeges vásárlás lenne. vagy Xy nak miért lett5 ről 2 millió a havi jutaléka.

    miért van 80% xy cégekbe ha itt eleget keresnének,

    túl sok aki magas manager és megtalálható más cégbe ami régen nemvolt.

  23. „kamu 2 pontosok pl: évi 150 ponthoz amit újak ból kell létrehozni , vagy bármi ösztönzőhöz amihez új regisztrált 2 pontosok kellenek.”

    KONKRÉTUMOT!! Milyen évi 150cc? Milyen minősüléshez kell évi 150cc új emberekből? Nincs ilyen minősülés. Sőt egyáltalán nincs olyan minősülés amihez 2cc-sek kellenek. De ha te tudsz ilyet akkor hajrá írd le!

    „ki alatt vagy te ki állt le 2.5 évre? ésha annyira ment miért álltatok le?”
    Mert pihenni akart. A pénz már nem motíválta és új motívációt keresett meg utazgatott és csak simán élni akart.

    Úgy látom még mindig nem érted a másolódást lefelé és még egyáltalán nem vagy kész erre az üzletre. Sem az FLP-ben sem máshol. Inkább a személyiségeddel kellene foglalkoznod, mint ilyenekkel.

    „miért van 80% xy cégekbe ha itt eleget keresnének,”
    Erre van bizonyítékod is vagy már megint csak rágalmazol?

  24. És ha esetleg mégis találnál olyan minősülést amihez 2cc-sek kellenek, akkor azt is számold ki nekem, hogy ez anyagilag hogyan éri meg a minősültnek.
    Szóval KONKRÉTUMOT!!

  25. Flp U12 11 pont

    2) Ezek közül 150 Karton Pontnak az adott időszak alatt újonnan
    szponzorált Termékforgalmazóktól kell származnia. Ez a 150 “új”
    Karton Pont bármely országból, vagy országokból származhat. Azok
    az “új” Karton Pontok, amelyek a Minősülő Országon kívülről származnak,
    nem számítanak az Ösztönző Részesedés összegének meghatározásakor.

    Nem rágalmazás én csak azt irtam neked a 80% al amit tőbb flp ből inkább kilépett managerek mondtak.
    Vágási aranka is tud róla, hogy mint a horváth patricia emgoldex be úgy mások más cégekbe vannak.
    Nem tudom miért tartasz támadásnak rágalmazásnak folyton, hisz csak vitázunk , mindketten leirjuk amit tapasztalunk és attól, hogy eltér attól amit te tapasztalsz nem kéne úgy beállítanod hogy támadás meg hazugság stb.

    Azt ne mond ,hogy te sose hallasz olyanról ,hogy xy bekártyáz akár idegent és az ő nevére vásárol rendszeresen havi 1 1,04 pontokat, és ha 3 embernél megteszi máris úgy tünik mintha lenne 4 aktiv alatta így megvan az 1+3 pont aktivitása.

    a flp nem ellenőrzi, hogy akinek nevére vásárolnak annak adatai valósak e .

  26. A rágalmazás az akkor is rágalmazás.
    Mindenért amit a netre írsz felelősséget vállalsz.

    Én nem bújom minden nap az üzletpolitikát én dolgozom. Ez jogos. Bocsánat.

    A gyakorlatban ami itt a követelmény az a következő:
    – Legyél 59 pontos minden hónapban, mégcsak nem is 60. Ez amúgy is alapkövetelmény egy normálisan dolgozó embernél. Sokan a manager szint után nem dolgoznak, de ez nem a rendszer hibája.
    – A csapattal közösen regisztráljon be átlag kéthavonta egy új embert mindenki aki eléri a 2cc-t.

    Ha ezt valaki nem képes megcsinálni az nem dolgozik rendesen, ott nincs normális csapat, max csak lébecolók vannak.
    A PS1. szinten meg nem lehet olyan nagyon komoly összegeket kapni ilyen kamu csapattal. 7000-8000EUR-t kb. Ezért meg ha van olyan hülye aki bűncselekményt követ el hát hajrá még talán anyagilag sem éri meg neki, ez havi 1.8 millióba kerülne ha mind saját maga regisztrálná.

    De azt állítani, hogy mindenki ezt csinálja ahogy ezt korábban írtad az bizony rágalmazás. Sőt ha csak egy emberről állítod akkor is neki joga van téged feljelenteni.

    Ha feljelentést tesz valaki akkor a jegyzőkönyvet mindig ismeretlen tettes ellen veszik fel még akkor is, hogy ha konkrétan láttam, hogy más helyett írt alá valaki.
    Tudom, mert volt már ilyen ügyem. Igaz nem én voltam a feljelentő ott én csak tanú voltam.

  27. Ahhoz, hogy a rágalmazás tényállása megvalósuljon konkrét személyre kell irányulnia.

  28. A jogszabály nem köti ki, hogy konkrét egy bizonyos személyre kell vonatkoztatni.

    A „mindenki”-ben meg benne vagyok én is.

    De a hitelrontás már mindenképpen megvalósult többszörösen is.

  29. A hitelrontás és a rágalmazás két teljesen más dolog.
    A rágalmazásról a Btk. 179. § (1) így fogalmaz:

    Aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

    Mivel a becsület az emberi méltósághoz való jogból vezethető le, így nyilvánvaló, hogy csak természetes személy lehet a sértett. Plusz, hitelt érdemlően be kell tudni bizonyítani, hogy neked személyesen érdeksérelmet okozott a fenti kijelentés.

  30. Akkor te minek minősítenéd azt amit csinált?
    Minden fórumra írkált bődületes hülyeségeket. Nem mondom, hogy nem volt némi alapja, de azokat eltorzítva, felnagyítva, megsokszorozva (ahogy itt is látni) írkálta ész nélkül.
    Csakis a lejáratás és semmi más nem lehetett a célja ezzel.

  31. És azt nem lehet tényekkel és nem torzítva csinálni?
    Már maga ez a tevékenység is komoly személyiségbeli problémákat mutat egy-egy ilyen esetben.

  32. Heló

    Llászló

    Én sose írtam, hogy Te csaltál volna flp be vagy ilyenek.
    Nem torzítás hiszen attól, hogy te lehet ilyen történetekről esetekről nem hallottál, miért ne lenne igaz?

    Ha végig nézed amiket irok pont azok védelmére szánom akik szabályosak flp be, mint TE is.
    és zavar engem is, hogy csomó ismerős azért hagyta abba Flp t , mert neki nem fért bele az, hogy amíg ő szabályosan csinálja és nem igazán megy neki, addig mások fantomokkal meg kikerülve szabályokat azokat meg minősitik kocsi programra stb.

    2-3 éve 2 manager beszélgetett és ott hangozz el : hogy xy manager mondta másik felsőbb managernek, hogy x emgoldexbe van és kizáratná ő ezért, a felsőbb manager válasza erre, hagyd mert igy legalább ha vásárol az is valami kis forgalom , és rengetegen vannak más mlm be és ezt egy magasabb manager mondta.

  33. Különösen kiemelve az utolsó mondat legvégét. És ez csak egy a torzításaid közül.
    Tehát már évek óta kapcsolatban vagy az FLP-vel, dolgozni egyértelműen nem dolgozol és most a rendszert próbálod hibáztatni a saját sikertelenségedért.

    Peter | 2012 05 06 | Válasz

    lacika, a rokonodat petikézd,

    ki a fene vagy te, hogy igy nevezz?
    mi a fenére van ekkora arcod????

    menjél dolgozni, nehogy ne legyen meg a havi pontod, azt nem kapsz jutalékot, ami bruttó pénz csak, és próbálj keresni még olyan birkát aki még kíváncsi a flp re , ahol mindenki csal.

  34. Az FLP-nél két dolog mutatja, hogy kinek van stabil hálózata és, hogy ki dolgozik folyamatosan.

    Stabil hálózata annak van aki rendszeresen minősül az autó, ház, jack mindegy minek nevezzük Ösztönző programra. Azt nem lehet kamu emberekkel megcsinálni csakis stabil csapattal.

    És a 60cc-sek akik folyamatosan dolgoznak. A többiek csak lébecolnak.

    2009-ig rengeteg lébecoló bekerült az FLP-be akiknek a nagyrésze mostanra le is lépett, mert nem dolgoztak és így pénzük sincs.

    Akik meg kamu embereket regisztráltak azok hálózata sem stabil és ezért nem keresnek pénzt. Aztán mennek a piramisjátékokba ahol szintén nem fognak hosszútávon pénzt keresni, mert az összes ilyen bebukik pár év alatt. Lásd botanoo már össze is omlott, az emgoldexnek még max adok pár hónapot.
    Ezek a divatpiramisok rengeteg kárt okoznak nekünk, mert a sok birka azt látja, hogy ott könnyebben tud pénzt keresni, de azt már nem nézi, mert vagy nem is tudja vagy nem is néz utána, hogy az nem legális. Engem is megtévesztettek már ilyennel. Csatlakozni nem csatlakoztam, de eszembe sem jutott, hogy az piramisjáték csak jóval később tudtam meg.
    Plusz az olyan emberek akik csak azzal foglalkoznak, hogy kinek nem megy azok is rengeteg kárt okoznak. Te most azt gondolod, hogy ezzel megvédesz másokat, holott sokkal többet ártasz azzal amit csinálsz, mint gondolnád.

    Ha megértenéd, hogy a piac pont az ilyen jöttment piramisok miatt átalakulóban van, akkor inkább dolgoznál, mint ilyen hülyeségekkel foglalkozol.

    Ha nem menne akkor nem lennének mindig újabb és újabb minősültek. Az lehet, hogy nehezebb építeni az üzletet, mint 4-5 éve, de legalább stabil lesz és főleg még 10 év múlva is működni fog a piramisokkal ellentétben.

  35. Néztem az ösztönző minőszültjeit. És milyen érdekes, hogy a felsővonalamból mindenki aki dolgozik ott van, (ráadásul ha jól látom mind a legmagasabb szinten) kivéve azt az egy illetőt aki elment „nyaralni” 2-2.5 évre. Viszont mindeközben is kapta a bónuszt az FLP-től.

  36. Hali

    Szerintem minden cégnek van x ideje amig felfut onnatól stagnál majd a stagnálás miatt, mert már nem tud nőni elkezd lefelé csökkenni alulról visszabomlani.

    Mlm se egy biztos lehetőség, hiszen csak a vásárlóktól fügsz, hiszen ha talál olcsóbb vagy jobb terméket más cégnél akkor máris oda megy venni .

    Tudod fura ,hogy Flp sek is azt teszik mint más cégbe egymásra mondanak ezt azt hogy pilóta stb, pedig ők nem minősitenek másokat stb.
    Tudod hánytól hallani előadáson hogy Berkics video neten is, hogy valami gagyi légitársaságnak nevezte mási kcéget stb.

    Ugyanúgy ezt teszik, hogy az pilóta az a cég úgys eltünik 1-3 év múlva, lehet de addig sokan többet keresnek az idő alatt mint a Flp be 8 éve lévők jó része összesen keresett x év alatt.

    Volt egy cég átment oda ismerős a cég 2évig volt de kb100-150.000 eurót keresett az idő alatt, mert tömegek léptek alá.

    Amióta egyre több a megélhetési mlm ező még rosszabb ,mikor azért tukmálják másra meg etetik mesékkel a népet, mert szüksége van x forgalomra a jutalékhoz, hogy kifizesse csekket.

    Pl a 15 éves napon amikor felhivta gidó a soaringokat, hol volt a többi? se halmi se varga, se gecse,se utasi, hertelendy, biró dia, nagy ádám ,stb ők hol voltak??

    hol a za nagy áll összetartás?
    Tudok oylat aki amikor Adolf jan 15 én bejelentette , hogy lelép azt mondták összefognak berkcis mielsz el és úgy építik ellenségeskedés nélkül stb

    és az a ismerős azóta inkább fitness dologgal foglalkozik és a flp már csak alig, mert gondolom azért , mert nem akar annyi időt beleölni találomra, míg akit edz az egyből Kp .

  37. Már megint hülyeségeket írkálsz félinfókból.
    Nem videót kellene lesni hanem eljönni a sikernapra.
    Akiket felsoroltál azok ott voltak max te nem láttad. Én személyesen láttam őket. Mivel ott voltam az első sorban Gidó előtt.
    Nem mozizni kell hanem hálózatot építeni!

    Tudod mit? Ha nem tudsz értelmeset írni akkor inkább ne írkálj semmit sem, mert csak hülyeség lesz belőle.

  38. Már csak egy valamit nem értek.
    Ha szerinted az egész MLM hülyeség akkor minek foglalkozol vele ennyit, miért nem mész te is piramist építeni?
    Menjél aztán építsél te is piramist! Utána meg ne csodálkozz azon, hogy ha az emberek majd nem akarnak veled szóba állni meg ha esetleg le is csuknak.

  39. Bármit írok, szerinted semmi se igaz, fura .

    gondolom az se hogy fantomok vannak a rendszerbe,és az se igaz akit n irtam a titkárságnak ,hogy xy levele olyan címre megy hónapok óta hol sose lakott, erre valaki át iratta a címét szembe oldalra 3házzal alrébi címre, és az se igaz biztos, hogy amit a titkárságon is többen mondtak, hogy a cég nem ellenőrzi a meghatalmazással beregisztráltak adata tényleg valós e .

    mindegy, tudom csak az igaz amit te tudsz, én fura mód akikel beszéltem azokat mondták amiket írtam. olyan is akit xy manager megkeresett arany al vagy botanoo val. de ő is biztos hazudott.

  40. Ki mondta, hogy nem igaz amit írsz? De a hülyeséged attól, hogy te írod még nem lesz igaz.

    Te is a saját butaságaid áldozata vagy és főleg annak, hogy semminek nem nézel utána. Írkálod a hülyeséget és ha valaki megcáfolja, mert én ott voltam ellenben veled, és te a semmi alapján írtad a hülyeséget, akkor már a másik nem hiszi el amit állítasz. Egy vicc vagy így ebben a formában.
    Menjél építsél piramist!!!

  41. És attól még, hogy az MLM-ről írkálod a butaságaidat azok szerencsére szintén nem lesznek igazak. Tudod az, hogy te valamit hogyan látsz az még nem lesz egyenlő a valósággal. Persze félinfók alapján nem csodálom, hogy valaki ilyen sületlenségeket ír.
    Menjél építsél piramist! Mindenkinek jobb lesz. 🙂

  42. tudod az a baj ,hogy te azt gondolod csak az lehet igaz amit te hiszel.

    Lehet neked butaság, de xy felső neves manager mondta másik vezető soaring nak, , hogy ha tudnád hányan vannak más cégbe meglepődnél.

    Neked minden butaság szerinted, akkor miért mondták titkárságon is, hogy nem ellenőrzik a beregisztráltak adatainak valósságát? Gondolom ez is kamu szerinted.

    Amit régen másoltam smitcz ani levelét az is kamu ?

    az hogy adolf 1.4 millát keresett utolsó időkbe az is?

    akit bejelentetem ,hogy kamu adattal regisztrálták be arra azt mondták titkárság, hogy ők a meghatalmazáson lévő adatokat nem ellenőrzik, magyarúl Gidó címét xy nevével simán beregisztrálhatod simán hisz a cég nem ellenőrzi adatok valódiságát.

    ez is kamu szerinted?nekem kb 5 ember mondta telefonon flp t felhívva hogy ez igaz nem ellenőrzik le.

  43. Látom képtelen vagy értelmezni amit írtam. Sebaj. További jó fikázást!

  44. Látom képtelen voltál értelmezni amit írtam. Ezek után nem is csodálom, hogy egy rakás félreértés van a fejedban. Sebaj. További jó fikázást!
    MLM-be ne kezdjél, mert nincs értelme csak a sikertelenek táborát gyarapítottad eddig is és továbbra is.

  45. Egyébként, nincs joguk, sem módjuk az adatok valódiságát ellenőrizni, mivel nem hatóság, így el kell, hogy fogadják amit kapnak.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.