Kreatív blogger vándordíj

Kreativ blogger vándordíj

Általában utálom a lánc leveket, és minden hasonló „küld tovább, és akkor Bill Gates fizet neked sok sok dollártot”, meg „Eszmeralda újra látni fog”.

Jellemzően én vagyok az az ember, aki ezeket hideg vérrel törli, még akkor is ha 72-es betűkkel van írva a levél végére, hogy ha ezt törlöd nincs szived. De van, nagyon is, de vannak elveim a netikettel kapcsolatban, és a lánclevelek írtása is egy elv.

Miattam kínoznak bonsai macskákat, miattam éhezik Uganda, és a Tsunami áldozatainak holttestjei a mai napig a parton száradnak, mert nem küldtem tovább 13 barátomnak.

Viszont, a blogger játékokat szeretem, ahogyan ez korábban is volt. Főleg azért, mert senkinek sem tömítem el a postaládáját kéretlen dolgokkal, ha akar írni arról amire felkérem, akkor ír. Ha nem akkor nem. C’est la vie.

Az egész bevezető apropója egyébként az, hogy tegnap kaptam Dragon Zolitól a jelölést miszerint én kreatív blogger lennék.
Ez megható 🙂

A méltatás, amit írtál hozzá, pedig be fog kerülni az új blogom fejlécébe, az „ezt írták rólam” című részbe 🙂

Tehát a Kreatív Blogger vándordíj szabályait akkor ismertetném világosan:

  • Kiteszem a vándordíj logóját.
  • Kilinkelem a tettest, aki megtisztelt ezzel a címmel.
  • Megnevezek öt blogot
  • Megnevezek öt bloggert
  • Üzenetet hagyok a blogjukban erről

Szóval az én jelöltjeim listája a következő:

  • Első helyen álljon itt a We Do Spain két marhája: Csabi és Hugo.
    Imádom azokat az elborult videókat, amiket Csabi készít, és szerettem olvasni Hugo hajnalban blogolós írásait 🙂
  • Másodsorban álljon itt ziona akinek munkája a kreativitás.
    Ezen kívül pedig az egyik legszínesebb egyéniség akit ismerek. Szeretem a mélyenszántó fejtegetéseit, amit néha nem értek, azt hogy hatalmas metál fan, és ki nem néznéd belőle. A kockaságáról pedig annyit, hogy aktív része a c64 scenának… 🙂
  • Harmadik választottam anvee, aki bár ritkán ír, mégis elég gyakran publikál saját készítésű fotókat, amiket imádok 🙂
  • A következő áldozat olyan, akin meglepődöm, hogy még senki sem jelölte. Nagyjából egyszerre kezdtünk komolyabban blogolni, és az oldalaink népszerűsége, is hasonlóan alakul. Ő egy olyan srác, akinek csodálom a zenei tudását, és szeretem olvasni az írásait. Ő pedig gus.
  • A végére pedig kerüljön ide, valaki, aki nem csak szereti de csinálja is amit zenének lehet nevezni. Mellette, szintén kreatív területen dolgozik. Ha ő hív valahova, valószínűleg ott leszek, mert az egyedi stílusa ellenére imádom. Ő pedig nem lehet más, mint noel.

Nos, akkor ők az én jelöltjeim 🙂

Update
A listámon Athina azért nem szerepelt, mert a blogja éppen hősi halált halt, a privát szféra oltárán.

A Szeretlek, Zsu! nevet viselő blog pedig azért maradt le, mert nem jutott eszembe, lista íráskor. Pedig imádom, annyira aranyos, és mégis véresen kretén.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.