Nézzük mit tartogat nekem idén a Sziget

A Sziget hetijegyemmel a kezemben próbálom összerakni, hogy mit is szeretnék a héten látni ezen a csodás rendezvényen.

Sziget

augusztus 12. – Szerda:
Sajnálatos módon, az engem legjobban érdeklő dolgok ütik egymást, így Snow Patrolt valószínűleg feláldozom az idős Café Del Mar rezidens, José Padilla oltárán, némi autogramm szerzési célokat is szem előtt tartva, ugyanis van egy árva korongom tőle, ami nagyon kívánja az aláírását.
Aztán jobb híjján megnézzük Lily Allen milyen a nagyszinpadon, később áttérek a party arénába, Collins & Behnam-ra, aztán Paul Rogers-t félbeszakítva áthallgatok Žagarra, majd fél kettőtől Pete Tong lesz ami érdekel.

augusztus 13. – Csütörtök:
Ezen a napon Lord az első áldozat, ha már a következő napirendi pontban három dolog is van ami, ütközik: Fatboy Slim, Depresszió, és a party arénás Dän von Schulz. Bár úgy érzem Nagyszínpad lesz ebből, majd party aréna. Aztán Armin Van Buuren és a nap zárásaként Márió és Előd.

augusztus 14. – Péntek:
Pendulummal kezdek, majd Prodigy, egy órakor pedig Zanzibár a főbb támpontok, és ha nagyon a lábamban marad a boogie, akkor megvárom még Palotait hajnalban.

augusztus 15. – Szombat:
Kezdésnek ismét egy ütközés. Crystal Method, a party arénában, vagy Neo az a38-wan2 színpadon, majd amilyen kedvem lesz. Utána Nagyszínpad és Placebo, majd jobb híjján 23:30 Pöli, utána pedig Eric Prydz, és lehet hogy fél füllel Jamie Winchester is lesz majd belőle. Végül MR2 színpad és Karányi Dani 2-től kifulladásig.

augusztus 16. – Vasárnap:
Kérdés nélkül Offspring és Faith No More, a Nagyszínpadról, ami érdekes. Közben zajlik Coldcut, ami még érdekelt volna, dehát na. 2-től Oakenfold a Party arénában, a köztes időben, pedig lehetséges hogy Szeifertbe belehallgatok.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.