MÁV – Neked bizony a kurva anyád

Az eredeti tervek szerint Sopronba mentünk volna vonattal Szombaton délelőtt 10:10-kor, ehhez az én csodásan megvettem a jegyem szerdán a Nyugati pályaudvaron. Ahol annyi mondtak, hogy nem kell IC pótjegyet venni erre a járatra. Fine, olcsóbb lesz így a dolog. Megérkeztem 9:40-re a Keletibe, nézem a kijelzőt gyanusan semmi hasonló nincs kiírva.

Megnézem a mav-start.hu menetrendjét, ott szerepel, 9-es vagányról, ahol egy nosztalgia különvonat áll, szóval, az tutira nem.

Felhívom a MÁV Direktet, és mivel 7-en voltak előttem várattak 5 percet, majd a kisasszony, akihez kapcsoltak azt találta mondani, hogy hat ha nem írják ki 5 percen belül kérdezzem meg az információnál. De akkor mi az anyámért hívtalak téged, ha te sem tudod? És miért kér engem erre a ti zseniális elektronikus utastájékoztatási rendszeretek, ha a megkérdezem móka működik csak, ami már 100 éve is ment.

Rendben, akkor Zsoltika megy információhoz ahol valami kibaszott lekezelő módon kioktat egy hülyepicsa, hogy azt a járatot 3 hete törölték és nekem ezt tudnom kellene, és hogy 2 átszállással jutok majd el Sopronba , és bár a weboldal szerint megy a járat (közben túlbuzgón megnyitja a monitoron és mutogatja nekem), kitettek egy linket (látja, ide kell kattintani), amin kint vannak a tudnivalók, és ha véletlenül kaptam IC hely és pótjegyet azt lefénymásolná, hogy felelősségre vonják azt a kolégát, aki kiadta.

Aha, csak ettől meg ugyanúgy át kell szállnom és ugyanúgy utálom a buszt, és ugyanúgy nem fogom magam jól érezni utazás közben. Attól, hogy valaki kap egy ejnye-bejnyét nekem még nem lesz jobb. Így a sorsunkba beletörődve felszálltunk a vonatra, ahol mindenki háborgott az utas nem tájékoztatás miatt.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.