W E S

2007 június 29 17:00to2007 július 1 13:00

Network21

A Network21 rendezésében Közép-Európai Regionális Konferencián leszek. Szóval ebben a három napban emberi időben szinte elérhetelen leszek, de smsekre, emailekre fogok válaszolni. Mentális töltödéssel, cél állítással, motiváció gyűjtéssel, tanulással és konzultációval fog telni számomra ez a 3 nap.

Sikeres vállakozók fognak beszélni Ausztráliától, Ukrajnánát Ausztriáig. Természetesen, mivel regionális rendezvényről van szó, várjuk a környező országok legsikeresebb vállakozóit is, főleg Romániából, Szlovákiából, Csehországból, Lengyelországból és Bulgáriából.

Különleges vendég előadók:

  • Arkhipova, Vera & Mautanov, Alekszej (Ukrajna)
  • Ghabriel, Amgad & Melissa (Australia)
  • Nusshold, Hans & Eva (Austria)

“W E S” bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. Örömmel szólok hozzá a témához, már csak azért is, mert minden vágyam, hogy a 2007. november 9-11-i W.E.S.-en ott vagyok. Tavaly ott voltam, mármint az év utolsó hétvégi szemináriumán. Hatalmas élmény volt számomra, hogy ott volt többek közt Eva és Hans Nusshold. Erre az oldalra, ahol most írok úgy jutottam, hogy róluk kerestem infot, képeket. Azt mondják, egy ember van, akit a vezetődnek elfogadsz, akit követsz. Nekem ez az egy ember Eva és Hans Nusshold. Fantasztikusan emberiek, olyan boldog, kiegyensúlyozott és összetartó család, amelyre mindig vágytam, és amiért persze, tőlük és ebben az üzletben tanultam meg tenni kell. Annyira összeillő, harmonikus pár, akiket ezért csodálok és tisztelek, és a példaképeim magánemberként, vezetőként, házastársként. Köszönöm nekik, hogy tanulhatok tőlük, minden törődésüket és a jövőbeni törődésüket, vezetői munkájukat. Fantasztikus az üzlet. Nagyon sok sikert, boldogságot és jó egészséget kívánok valamennyi vezetőnek, üzlettársnak, törzsvásárlónak és vevőnek, az Amway és a Network 21 valamennyi tulajdonosának, munkatársának, üzleti és más partnerének, és minden Embernek a Földön. Go Diamond! Szeretettel: Pap Kati Szegedről

  2. Szerbusz Zsolt!Engedd meg, hogy tegezzelek, és viszont természetesen. A számítástechnikai zsenialitásom egyelőre olyan, amilyen, a fiam kenterbe ver ebben a témában. A neved és a születési helyed alapján gondolom csak, illetve kérdezem, hogy id. Lakos Zsolt fia vagy? Tisztelem Lakos Zsoltot és a feleségét, akik Bács megyében élnek, és korábban építették az üzletet, fantasztikus elkötelezettséggel, és sokat tanultam tőlük. A kitartásukat, hozzáállásukat mindenképp. Ma nem tudom, hogy aktívak-e, vagy Te vetted át a stafétabotot, illetve szinten dolgoztok mindannyian. A családomban mi most ezen dolgozunk. Külön nagyon sok sikert kívánok Neked az üzlethez, a szüleidnek is, és a munkatársaidnak. Go Diamond! Üdvözlettel: Pap Kati és Társa, a Társáról egyelőre legyen ennyi elég

  3. Lakos Zsolték jelenleg is aktívak az üzletben, csak a Diamond Alliance nevű szervezethez tartoznak.
    Korábban dolgoztunk együtt a bajai openeken.

  4. ‘Sikeres vállakozók fognak beszélni Ausztráliától, Ukrajnánát Ausztriáig. Természetesen, mivel regionális rendezvényről van szó, várjuk a környező országok legsikeresebb vállakozóit is, főleg Romániából, Szlovákiából, Csehországból, Lengyelországból és Bulgáriából” Ezt 2007.-ben írtad. Hogy lehetek ott sikeres Amway vállalkozók Bulgáriából? Tekintettel arra, hogy Bulgáriában még most sincs bent az Amway. Ott is javában folyik az illegális üzletépítés?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.