Publicity

Így ébredés közben nézelődtem szerteszét, olvasgattam a linkfalamon lévő emberkék blogjait, és úgy gondoltam postolok valamit ide is.
Ekkor szembesültem a ténnyel, hogy vannak commentek 2 eddig teljesen üresen álló kategóriában, a Moderálandó konténerben, és a Spam nevű devnull jellegű helyen.
Oké, hogy sokan olyanok is olvassák a blogom, akikkel sosem találkoztam, de azért nem hiszem, hogy akár csak pagerank szempontból érne annyit, hogy spammolni kellene.
Főleg hogy csak 1 es a PageRankje Google szerint.

Node amiről írni akartam az a tegnapi dolgok a munkahelyemen.
De, közben kidühöngtem magam, feldolgoztam hogy van aki teljesítési kényszerrel küzd, de nem úgy, hogy ő dolgozik meg érte, hanem kiosztja másnak, és amikor kész sajátjaként tetszeleg vele, a másik pedig csak dögöljön bele a sok munkába, mert ugye ő próba időn van még…

Ez azért taszít, bárhogy is vesszük.
Amitől még falra tudok mászni az az, amikor valaki azt hiszi attól ő feljebb kerülhet a vállalati ranglétrán, hogy parancsokat osztogat, és másokat befeketít, és óvodás módon árulkodik.
Nem tudom miért nem lehet felnőni…

Természetesen fikcióról írok, a fent vázolt pár sor, és a valóság szöges ellentétben áll egymással, azonban ha véletlenül mégis előfordulna ilyen, az a képzelet és az csak véletlenek furcsa játéka…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.