Munkásnap

Tegnap voltunk Judittal Aranytízben, utánna haza és itthon döglés. Mert így kb sehova nem volt kedvem menni, némi szerver hangolást végeztem még, aztan alvás, mert kb faszkivolt.

Ellenben ma mentálisan kicsit megfáradtam. Volt ugye betervezve 4 interjúm, az első 12 percig tartott, pedig a jelölt flegmasága az első percben nyilvánvaló volt. Amikor a szakmai dolgokról kifaggattam, a főnököm következett, az ember központúbb hres résszel, amiben bizony kibújt a szög a zsákból és 3 percen bellül az utcán találta magát a jelölt.
A második interjút e-mailben lemondta a jelölt, aki az egyik volt kolegám volt, és számítottam rá, hogy együtt dolgozhatunk… Ez azért fájt.
A harmadik interjú mókás volt, az úr akit interjúztattam kb 8 évvel volt nálam idősebb, és eredetileg szakács volt…
A negyedik interjúmra délután 5kor került sor. Amelynek egy aranyos, kellőképpen megszeppent hölgy volt az áldozata, őt együtt kérdezgettük Franckal, majd amikor én végeztem, ki is jöttem, mivel a piszkos anyagiak úgy gondolom nem tartoznak rám. Szimpátiát keltett bennem is és a főnökömben is, ezért remélem hamarosan egy újabb taggal bővül a csoportom 🙂

Az interjúk szünetében (9:12 és 14:00 között) pedig a Technikai igazgatóval terveztük meg az adatbázis struktúrát az egyik projekthez, valamint próbáltunk egy 250 megás SQL 2005 adatbázis mentésből élő adatokat kicsalogatni.
Ami végülis sikerrel járt.

Aztán jól megérdemelt hazaindulásom elött behívott a fönök az irodájába, és felvázolt egy új projektet, aminek a határideje május 20. Részleteket nem árulhatok el nyilván, de egy nemzetközi zenei blognak készül.
Csak néhány friss adat az oldalról, hogy nem sufni tunning dologról lesz szó:

  • 8 464 437 Blogs
  • 392 267 354 Articles
  • 902 176 699 Comments
  • Today:

  • 12 742 Blogs created
  • 668 597 Articles published
  • A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.