bzmg

Ó a kurva életbe.
A kedd hajnali interpellációmhoz képest, a mai egy kicsit nagyon a kabbefaszom hangulat jegyében fog telni. Aki ezt nem bírja, kérem lépjen ki, most. De nem tudok lenyugodni, és nem is akarok.

Történt ugyanis, hogy tegnap este kellően ingerülten megmondtam a fönökömnek, hogy ma nem tudok beérni 10re dolgozni, mert mosnom kell. Némi harc után belenyugodott, mondtam hogy „Bazmeg, ez így nem állapot 3 hete nem volt időm mosni, és kezdek kifogyni az ingekből.”

Reggel felkelek, frissen, üdén, madár csiripelés, meg minden hasonló. Összeszedem a ruháimat, (két utazó táska lett tele velük) némi mosószert, öblítőt, mert ugye elitista fasz vagyok, és nekem nem jó a kommersz (de nyilván jó lenne, ha nem csontlisztből, mészköporből, felület aktív és irritációt okozó anyagokból lenne). Neki indulok a mosodának, ami itt van 3 háznyira. 8 után nem sokkal oda érek. Bent füstök-fények, meg minden ilyesmi, de ember egy lélek sem, és az ajtó persze zárva.

Dühöngök. Nem kicsit, hanem mocskos mód. Mi az hogy nincs nyitva, pont akkor amikor nekem kellene, és amikor kurvára nem érek rá, itt állni, stb stb stb. Az ajtó betörés, és a hangos heves kurva anyázás közt vívódtam valahol arany középúton, de végülis vártam… és vártam… és vártam…

Három negyed kilenckor elszakadt a cérnám, és felhívtam az ügyvezetőt, hogy mégis mikor a tervezték, hogy kinyitják ezt a sutyerák szart,(ha már az eredetileg 7-től 22-ig lévő nyitva tartást, megváltoztatták 8-tól 21-ig re) erre ő hogy jajj aranyoskám, a koleganővel biztosan történt valami, és hát hogy ő nagyon sajnálja, legkésöbb 2kor ki fognak nyitni, de hogy adjam le a kisboltba, majd ők átadják, és kimossák nekem…

Ekkor éppen egy milliószor hajlított japán szamuráj kard képe rajzolódott ki elöttem, amivel beteljesítem a boltot nyitó karmáját, és megmutatom milyen a másvilág…

Jó persze otthagyom, de hogy a rákba megyek érte?
Mivel 9-nél elöbb nem tudok hazaérni…
Ergó az lesz belöle, hogy holnap reggel fogok tudni csak teregetni, és simán ott rohadnak majd az utazó táskámban egész este azok a szarok… Persze, ők meg is szárítják, jah dupla áron, hogy nekik is legyen benne biznisz.

Másrészt valami kommersz szarral fogják kimosni, aminek a szagát sem birom elviselni, az öblítőjükről nem is beszélve. Ja, hogy hagyjam ott a sajátom, Hogyne csak a mosószerem 6 ropit ér, az öblítőm 3at, nyilván ott hagyom csak úgy. Többet ér, mint az egész mosodának titulált bódéjuk.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.

Elegem van. Ez szolgáltatás? Ez konkrétan lófasz, nem szolgáltatás.
Ha nekem ilyen beosztottam lenne, aki késik egy órát, úgy hogy nem szól, tuti kiraknám, nem még védeném, hogy „jajj biztosan történt valami vele”. És? Ott a szomszédban a kisbolt, úgyis ők örzik a kulcsot, kell szólni nekik, hogy basszanak már ki egy cetlit, hogy „Elbasztad, csak délután” vagy akármi.

Hihetetlen…
Mi is a Fogyasztóvédelem telefonszáma?

(Ui: Amikor fél 10kor elhaladtam munkába menet a mosoda elött, még mindig zárva volt.
Visszahívott a tulaj 10:49kor, hogy kérek-e szárítást is, vagy csak mosást..
Visszakérdeztem, hogy Ö hagyná-e a ruháit estig rohadni egy táskában…)

“bzmg” bejegyzéshez 12 hozzászólás

  1. csörögj rám és gyere át, kimossuk nálam olyan mosóporral meg öblítővel, amivel csak akarod 😀

  2. Mondtam,h itt áll egy használatom kívüli mosógép a garázsban. Ilyen „stupidmode”-os, szal még Doktor úr is tudná kezelni…megszervezed,megkapod már este ;))!

    Amúgy meg köszönöm :P! :**

  3. Jó, nem saját lakás, nem fogok ide venni mosógépet egyrészt.
    Másrészt aki már járt nálam tudja, hogy nem igazán férne el.

    Ergó ha felkurom magam nagyon, akkor inkább elköltözés van, mint mosógép vásárlás.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.