Gourmet lecke

Eddig azt hittem ismerek pár konyha trükköt, de ez… 😀

Szóval mától tudjátok hogyan kell gyorsan krumplit pucolni…
Már csak azt nem tudom, hogy sült krumplit ezzel a módszerrel hogy kell csinálni… 😀

“Gourmet lecke” bejegyzéshez 18 hozzászólás

  1. Mármint arra gondolsz, hogy lehet megcsinálni, hogy mint a kindertojást szétnyitod és kipotyognak az aranysárgára pirult sültburgonya darabkák? 🙂
    Mert arra én is kíváncsi lennék!

  2. Ez egy nagyon régi „krumplihámozási” módszer. Mindenki aki megfordult már konyhában egybekrumplifőzés közelében tudja. Sőt, jobb íze lesz a főtt kruplinak ha a héjában fő meg. Viszont ha rossz a krumpli egy része, akkor dobhatod ki a többi részét is.

  3. Hát nem tudom.
    Több mint tíz éve tudok főzni, de számomra ismeretlen volt ez a megközelítés.
    Pedig a 300 fős reggelitől, a meghitt vacsoráig mindenféle kaliberben főztem már.

  4. Gus,

    egyik irányba még csak csak el tudom képzelni (bár a forró víz kellemetlen lehet), de a másik irányba hogy működik? 😀 Áthúzod a csípődön majd mint a trikót, le a fejeden keresztül vagy hogy megy? 😀

  5. beteg egy nep ez bazze.de tetszik, hogy mindent mas oldalrol kozelitenek meg, mint mi. legalabb nem unalmasak.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.