Weekend

Ismét élményekben gazdag hétvégén vagyok túl.

Péntek este 9 után indultunk neki a városnak így csoportosan. Történetesen Andrással, Ákossal, Károllyal, kangival és Kalózzal vágtunk neki kulináris élvezeteket ígérő túránknak. Első állomásunk a Liszt Ferenc téri Barokko volt, ahol is kellemesen eliszogattunk, és el eszegettünk. A mi választásunk Imrével Mandarinos Currys kacsamell saláta volt. Ami, mint érdekesség megfelelt, és mint előétel elment, de mint vacsora kevésnek bizonyult.

András az erős diétája miatt nem érezte magát a legjobb erőben, ezért hazament nyugovóra térni, mi pedig folytattuk utunkat Morrison’s felé. Előre megfontolt szándékkal úgy gondoltam nem nagyon szeretnék inni, ami már a bejáratban halálra volt ítélve, mivel Bols vodka + red bull promóció volt aznap este, és mindenki a bejáratnál kapott egyett.
Sőt, mivel Ákos nem iszik Szigetig, ezért én dupla vodka + redbull kombóval takarítottam a torkom.

Károly aznap este igen kapós volt, mivel a csajok folyamatosan őt szólítgatták le, igaz a legtöbben „aranyos 17 éves” -nek nézték… Viszont volt egy komolyabb fogása is, aki Mészáros Kitty (alias Pongrácz Barbara @ Jóban Rosszban) névre hallgatott.
Viszont felháborodott azon, hogy nem tudjuk ő kicsoda, és hogy milyen sorozatban játszik. Majd elment rágyújtani, és vissza sem jött. Mi pedig elkeseredésünkben tovább partyztunk zárásig. Hajnal 4 kor jöttünk ki a helyről, majd elkisértem Károlyt, Rózsadomb bejáratát jelentő Mechwart ligetig, és megvártam vele az első buszt, ami 5 elött nem sokkal érkezett, majd kellemesen haza vánszorogtam, és megnéztem milyen a kis párnám… Ő még mindig szeret 😉

Másnap sikerült felkelni délután fél 5 kor. Felkelés készülődés, és moziba menés édes hármasban ismét Károllyal és Kalózzal.
Megntekintettük a nem kicsit jónak ígérkező Transformerst. Ami szerintem bőven bőven beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és sikerült nem lerombolnia gyermeteg lelkünkben élő illúziót egykori kedvenc rajzfilmünkről.

Ezután Darshan udvar, ahol uniformizálódtunk, és mindhárman ugyanazt ettük és ittuk. Elöször is egy Mojito, majd mézes-mustáros csirkemell mogyorós rizzsel, és ezt megkoronázandó egy üveg 3 puttonyos aszuval kísértük le. Ami végülis 4 deci lett, mivel csak ennyi volt az egész helyen.
A pincér srác mentális felvilágosulása volt érdekes. Bejön három lazán öltözött kissrác. leül, koktél lapot nézegetnek, majd ugyanazt kérik. Kihozza majd halványan megkérdezi, hogy esetleg enni is akarunk-e, nem csak hogy de, hanem meg is mondjuk hogy mit. Majd végül borlapot kértünk. Ekkor kerekedett el a pincér szeme végleg, és azt már úgy hozta ki, hogy „parancsoljanak uraim”.

Ezután Károly elsietett Dettihez, mi pedig Zenit Caféba másztunk tovább, ahol meséltünk egymás ködös múltjából szösszeneteket. Majd pedig ismét a nagy M betűs hely felé vezetett utunk, ahol aznap este Johnnie Walker promóció volt…
Ilyen egyet fizet kettőt kap akció volt, és mivel nem volt pontosan specifikálva, hogy melyik whiskeyre vonatkozik az akció, így sarokba szorítottuk Balut, azzal, hogy gold johnniet kértünk… 🙂
Azt mondta, hogy erről konzultálnia kell, hogy erre is vonatkozik-e. De mint kiderült igen, ellenben red johnniet volt minden esetben az ingyen adag. Ellenben sok ajándék kupont kaptunk érte.
A promóciós kislány pedig letámadott minket, hogy csak nem johnniet iszunk-e.
Pozitív válaszunk után, megkérdezttem, hogy mit kapunk 12 ajándék kuponért, de maradtunk a promóciós ajándékoknál.
Ergó sok-sok kulcstartóval és nyakbavalóval gazdagabban tértünk haza.

Vasárnap pedig már végletesen nem volt kedvem sehova sem menni, de délután meglátogattam Szandit, amiből végülis villám látogatás lett, mivel nem volt hangulata hozzám, meg nekem is volt jobb dolgom.
Ezután Juditék megálmodták, hogy ők bizony Holdudvarba jönnének ma este, ahova valóban be is csapódtunk.
Kajájuk viszont csak péntek és szombat este van, így inkább Szerájt választottuk. Ahonnét éjfél körül sikerült kijönni, így csendes esti sétát választottam hazafelé.

“Weekend” bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. hátőőőő..én Rióztam szombaton…nem volt semmi amúgy;)
    örültem, hogy végül nem Morriba mentem:)

  2. Noel 😀 😀 😀 😀 😀

    djz: nem szigetig nem, hanem aug. 1-ig 😛 szigetig már nem bírnám 🙁

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.