Changes

Nos, mint gondolom az feltünt, a blogomon történt pár apró változás a múlt héten. Amelynek következtében volt, hogy nem éppen akart menni a blogom bizonyos része, vagy egyáltalán nem.

Felkerült egy AJAXos cucc, a kommenteléshez. Ennek a célja hogy szemet gyönyörködtessen, csökkentse az oldal használati sebességét és vacsorát is főzzön nekem 😉
Másrészt pedig elkészítettem egy saját plugint, amely arra való, hogy bizonyos kategóriába kerülő dolgok a főoldalon nem lesznek megtalálhatóak, csak RSSben, illetve lesznek olyanok amik ott sem, csak a kategória listában. A fontos, sokakat érdeklő, általános dolgok természetesen továbbra is felkerülnek a főoldalra.

Harder ajánlotta, hogy erre csináljak másik oldalt. Úgy gondolom, hogy nem fogok egy tutorial.hu jellegű oldalt csinálni. Egyrészt nem terveztem, hogy írok annyit, másrészt max ha jó szinvonalú dolgot írok, odaadom és kipublikálod ;).
Azért mert szeretnék írni pár angol nyelvű cikket, és némi platformot és feedback lehetőséget adni a wordpresses pluginjeimnek, nem fogok külön siteot csinálni, fenntartani, adminolni, moderálni….
Bár lefoglaltam a djzone.wordpress.comot, és ki is raktam a két pluginról szóló leírást (szószerint ugyanazt, amit itt is olvasható) de még nem tervezem, hogy elmozgassam innét.

“Changes” bejegyzéshez 68 hozzászólás

  1. Helló!
    Ez az „AJAXos cucc” saját készítésű vagy plugin? Ha plugin, érdekelne a neve, mert már jónéhányat néztem, de valahogy egyik sem úgy szuperál, ahogy szeretném. 🙂

    Köszönettel:
    robert

  2. Óóó, hálás köszönetem. 🙂 Mint kiderült, néztem a pluginod, csak éppen az általam használt theme-el nem működik… 🙁 Van erre valami „gyógymód” vagy inkább ne firtassam? 🙂

  3. Milyen témád van? 🙂

    A következő verziója a pluginemnek feldolgozza a témát, és megpróbálja kivenni belőle a comment megjelenítő részt, és azzal dolgozni.
    Ha gondolod, elküldöm mailben és letesztelheted működik-e nálad.

  4. Ezt a témát használom.
    Áhh, szívesen tesztelem! 😀 Az itt megadott mail-re jöhet.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.