Elszabott zenészek

Oh hát igen kishazánk jeleskedik bizarr és félre sikerült zenészekkel, akik egyre nagyobb nyílvánosságot kapnak.

Gondolok itt most pl. Speakre aki pl. most hétvégén tartotta első koncertjét. És még gondolkodtam is rajta, hogy elmegyek, de az Ákos koncert némiképpen vonzóbb volt 🙂

Nem azzal van bajom, hogy alkotnak sőt, amit Speak csinál még be is jön, a videó hangulata is nagyon ott van. Meg ez a sztápdövor, meg minden. És tök egyet is értek vele, de attól még igénytelen. Ha valaki angolul akar énekelni, akkor legalább valami kiejtést szedjen már magára. Jó lehet, hogy ez valami hivatalos ausztrál-maori inglis prönánsziésön keverék… Csak én vagyok finnyás megint…
Meg akik vokáloznak a háttérben…

Nem, nekem sincs kristály tisztán csengőhangom már. (Föleg ha allergiás időszak van, vagy megvagyok fázva mint most.) De attól még hogy van amikor jó passzban vagyok és tudok énekelni, nem kezdek énekes karrierbe. Mert egy ilyen Speak jellegű hepajt szerintem simán össze lehetne pattintani.

Aztán ma jelent meg Subbán ez a szépség, ami ismért a rapper wannabek gyöngyszeme.

Ezt meg csak ide kirakom szégyen oszlop gyanánt, hogy legyen min szörnyülködni…
Nem is kommentálnám.

“Elszabott zenészek” bejegyzéshez 11 hozzászólás

  1. zone. uhrin benedeket sem a zenéje miatt szeretjük, könyörgöm ne mondd, hogy komolyan vetted, mert sírva fakadok, hát még saját magát is kiröhögte szombaton:P

  2. Hát nézd, abból indulok ki, hogy valaki csinál egy videóklippet, ami mondjuk nem a 10 papíros kategória. Az szerintem komolyan gondolja.
    Eleinte a Fekete Pákó projektről is azt hittem, hogy ah mekkora poén de az az állat sem poénnak szánta a lakodalmas brahizást.

  3. Szijja.. 🙂

    Tudnád, hogy még a rádiónkba is mennyi ilyet képesek meghívni…

    Dejaz Ákos nálunk is vendég lesz ebben a hónapban. 😆

  4. Hmm, szanalmas videok, a gond, hogy egyre tobb. Minden esetre, hogy tud enekelni [es nem a furdoszobaba] valaki, akinek nem csak hangja, de idegen nyelven meg kiejtese sincs!

  5. Zénó, a sztápdövórban nincs vokál, abban refrén van. Majd egyszer elmagyarázom a különbséget 😛 csókol, apád.

  6. szpik jopar eves tortenet mar, eddig jol jegelve volt, nem is ertem miert vettek elo ujfent. sztem mocskos sok ilyen hulladek van meg, akit valamiert nyomnak es penzelnek, de meg nem sikerult a miertjere rajonnom. nem is fogok.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.