Morrison’s 2.

Nos szóval tegnap úgy volt, hogy este 8-kor megnézzük hogyan áll a Morrison’s 2. Meg noelék belövik a szinpad technikát, és szűk körű koncertet ad a The Walrus, aztán megyünk tovább.
Nos, ez majdnem így sikerült…

Oda mentem olyan 3/4 8ra, mivel akkor végeztem az irodában. Noelt felhívtam, aszondja gyalog jön éppen nyugatitól és 3 perc múlva itt van. Ez így is történt, aztán mondta, hogy pakoljuk le a zene cuccot, és óvatosan megjegyeztem, hogy szerintem előbb nézzük meg, aztán pakoljunk. Egyetértettek.

Elindultunk lefelé, ami elsőre meghökkentett, hogy a lépcső még tele volt mindenféle építkezési cumókkal. Lent a nagy terem, ahol játszani akartak, már tele volt rakva árúval, ami aznap érkezett. Ezért úgy gondolták, hogy ki lehet próbálni a hangzást, – sőt noel érces hangjához az aluminum hordók zengése biztos jól ment volna – de inkább most így mégsem. De legalább lent voltunk, megnéztük, hogy milyen körbejártunk minden termet. És erősen anyáztunk, hogy milyen mocsok mód jó lesz.

Ha már lent voltam, egy kis virtuális ízelítőt adok nektek, képek nélkül.

Leérve a lépcsőn és elfordulva jobbra, szembe találom magam egy pulttal, ez már jó, aztán egy kicsit beljebb lépek, és egy bejárat egy kisebb terembe, ahol megint csak egy pult van… No mindegy, tovább haladva már bent vagyok a nagy tánctéren, ahol koncertek lesznek, az első hónapban pedig föleg. A színpad mellett van a feljáró az egyik csocsó terembe. Elérve a körút széléig, van egy pultos sarok rész, majd jobbra fordulva érünk be Apesz birodalmába, ami egy Club zenékkel megtöltött helység lesz, party gömbbel meg mindennel. A berendezés, Chillout hangulatot idéz, bár a bör ülőgarintúra szerintem nem fogja túl sokáig húzni…

Itt véget is ér az épület ezen része, szóval vissza a főbejáratig, ahol elindulunk balra. Az első ajtó balra a securityk központja lesz, az összes biztonsági kamera ide van kötve. Majd egy másik bejárat az elöbb említett második púlt termébe.
A folyosón tovább haladva megtaláltuk a mellélhelységeket tömörítő részt. Még tovább ismét sarok ahol ismét pult szerű képződmény, onnét balra pedig a Karaoke mennyországa. Nagyjából egy akkora terem, mint a mostani karaoke rész 2-3szor. A mennyezet félköríves, és mondhatném, hogy árpád sávos. Pedig tényleg, de nem, mert itt a vörös, fakóbb, és inkább van a piros és a rózsaszín között.
Frissen volt felmosva, ezért nem mentünk tovább, de úgy érzem ott hátrébb még volt valami… 😀

A túra után szóltam Horinak, hogy felejtős a buli, azt mondta jó, de lejönnének megnézni. Így is tettünk 🙂
Feljöttünk, az utcán megvártuk őket, majd akkor már mentünk még egy kört, az éppen ott dolgozók legnagyobb örömére… 😀

Miután kitúráztuk magunkat lent, (mert hogy NAGYON nagy.) úgy gondoltuk megfáradva átmennénk a Morrison’s Operába (mert hogy miután megnyit a 2 így fogják hívni…).

Út közben pezsgőztünk, amit én burnnel fogyasztottam. És találkoztam Rudival, aki elmondta szíve fájdalmát, meg hogy kivan borulva, meg depi meg minden 😐 Próbáltam együtt érezni vele…

Aztán folytattam az utam a többiek után. Leérve tudatosult bennünk, hogy viszkikóla, vodkanarancs és gintonci akció van.
Ezért ebböl viszonylag sokat megittunk. Én úgy számoltam, hogy olyan 4 viszki kólát, és legalább ennyi vodka naracsot toltam, plusz egy noel in Manhattant.

A ma esti felhozatal: Frida, Nora, Hori, Schipty, noel és Seedorf volt. 🙂

Éjfélkor indultam haza (,mert nekem ugye fél 10 kor megbeszélésem van ), ami azt eredményezte, hogy gyalog egy óra elött már otthon is voltam. Laza kisesti séta, enyhén spicces állapotban, a körúton…

Legalább átgondoltam a mai napom, és jót beszélgettem magammal 😀

Viszont csak 11-kor sikerült felkelni, talán azért, mert 4 órakor még Schiptyvel smseztem 😀

“Morrison’s 2.” bejegyzéshez 4 hozzászólás

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.