Salala

Most kiderült mit műveltünk a srácokkal a kedd esti Morrison’sban, és Petiék melegszendvicse mennyire hiányzott. Hogy milyen szar először énekelni a Mr.Brightsideot, és hogy milyen Dred új Maxija. Valamint, hogy mennyire sikeres a Város Misszió Morrison’s 2 ben.

Tegnap este semmi affinitásom nem volt elmenni szórakozni.
Így legszivesebben hazamentem volna, takarót fejre húz, és alszik jól. Mert fáradt voltam marhára, a pár napnyi rosszul alvás, és alig alvás után.

De van pár ember akiknek nem tudok nemet mondani. Schipty azt mondta hogy találkozzunk 3/4 9 kor. Szóval muszaj volt menni. Oktogonnál, amíg Horira vártunk vettem üveges(!) Red Bullt, amit eddig csak ott láttam a városban. És így marhajó.
Amikor Sláger Rádió MegaPartyra mentünk is letoltam ott 10 perc alatt 2 üveggel.

Szóval 8:54 kor felhívtam Horit, hogy mégis merre van. Mondta hogy már villamoson, de húzzunk le, majd jön. Kb 5 perccel utánnaunk ért le. Melegszendvicselés, viszki-kólázás, meg énekelegetés ment. Alex lent volt civilben, és éneketek pár kurvajót Schiptyvel. A svéd különítmény is letévedt, majd 10 után pedig Gandi is.

Énekeltem egy Wordsöt, mert azt már úgyis régen nem, majd karaoke társulat csere következett. Melasz és a barátja megjött, ők vezettek műsort. Szóval akkor keményítsünk. Mr. Brightsideot kértem, ha már egésznap azt hallgattam. Konkrétan fos volt. Még nem tudom teljesen a szövegét, ez pedig erőteljesen gyors, szóval ha nem tudod, olvasni esélytelen…
De a szám végén odajön Melasz és a kezembe nyom egy Dred Felkelt a napi Maxit. Azt hittem a múltkori Csak a hold éneklésemre akart ezzel utalni. De nem. 🙂
Szerzői kiadás, eredeti odejó. Schipty is kapott egyet. Ebéd után meghallgatom, és írok valami kritika féleséget.

Egy óra körül elléptünk, és úgy gondoltam fiatal még az este átnézek Morrison’s 2be.
Megint csend és dögszag volt igazából. Ez a város missziós dolog megöli a helyet, de már csak 2 nap…
A klub zenéket játszó terem már bezárt mire megérkeztem, a Retróban 1 ember volt. Karaoke teremben 7en, akik éppen Macskajajj zenéjét skandálták románul.
Pénteken pedig United. Oje. 🙂

Hazafelé mendegéltem a szárnyait próbálgató esőben. Sikerült alig nedvesen hazaérni.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.