Szerda esti láz

Szerdai nap volt az, hogy megérkezett Philippe Barnet a francia partnerünk.

Nap közben a westendben Ecsyvel és thisnowval ebédeltem, beszéltünk a cégről, mivel este jön hozzánk interjúra. Elmondtunk mindent, jót és rosszat egyaránt.

Megvoltak az esti beszélgetések, Ecsyvel is, Gandival is. Most úgy tűnik mindkettőjükkel tudunk bőven mit kezdeni.

Az interjúk után Gandival neki indultunk a Hegedűs Gyula utcának a egyik sörözőjébe, ami furfangosan a Hegedűs nevet viselte…
Nagyjából kilencig voltam ott, két volt kolega társaságában. Aztán neki indultam Morrison’s 2nek, mivel ugye United koncert.Már zenéltek a srácok mikor érdemben oda értem, mert kerültem egyet Jászai felé.

Lényeg ami a lényeg, első sorban csápoltunk, Francescoval, Schiptyvel, Horival, Chicoval, Gandival, Barbival és Hajnival. A koncert végén kierőszakoltunk egy Hófehér jaguárt. Amikor vége lett, a szinpad melletti csocsó terembe mentünk át. Bemutattak Pély Barnának. És őszintén meglepődtem.
Voltam jó pár United koncerten, és mindig erős ellenérzéseim voltak vele kapcsolatban. Ezek csak erősödtek a Megasztáros zsűri tagjaként tett megnyílvánulásitól.
De nagyon jó fej volt. Miután kifújta magát, beszélgetett a legjobb hasonmásával Francescóval, majd együtt hátra jöttek a karaoke terembe. Beszélgettem vele noelről, meg hasonló mókás dolgokról. Barbi kifejtette neki, hogy igazából azért szereti őt, mert jól bánik Francescóval, és eltűri a hülyeségeit. Majd elbúcsúzott, és mentek tovább…

A koncert vége után szembesültem a ténnyel a csocsó teremben, hogy Tóth Gabi is a vendégek közt van. Feltűnést igazából akkor keltett, miután elkezdett karaokezni, és az összeverődött svéd és dán túristák örjöngtek miközben énekelt, föleg miután elérultam nekik, hogy ő igazából „popsztár”.

A retro teremben Lolát láttuk megvillanni, aki ma este kivételesen nem énekelt…

Masszív este volt, olyan szempontból, hogy amikor valami lassabb szám ment, körülöttem nagyjából 6-9 pár kezdett el smárolni.
Így van, én meg egyem a kefét bazdmeg, és nyaljam a vas csövet… Kurvajó…

“Szerda esti láz” bejegyzéshez 9 hozzászólás

  1. a vascso egeszseges, ha vashianyod van. en mar epp el akartam menni tibetbe egy kolostorba, erre nem lerohantak oket?:/

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.