Tonight

No elmesélem, mi volt Morrison’s Operában, mekkora flash fénytechnikával játszani Morrison’s kettő klubtermében, milyen keserves a megélhetési DJk élete, és hogy Apesz milyen zenékkel csinált nagy hangulatot, majd fény derül arra is, hogy részegen ki visz majd haza 🙂

No szóval tegnap este elindultam, le Morrison’s Operába jobb ötletem nem lévén. Miközben Chico barátunk a Jam Pub országos karaoke verseny selejtezőjén küdött, és nyert.

Mi pedig lent Lütyővel TNT, Krisz Rudi és Backstreet Boys számokat énekeltünk 😀
Nagy részt Andreas ajándékaként…

Éjfélkor hívtak taxit, és megindultak haza, én pedig Morrison’s 2 felé vettem az irányt. Lent a karáért Laca és Zsé bácsi volt a felelős. Én végülis a klub teremben kötöttem ki, ahol első meglepetésemre Dávid csinálta a muzsikát amikor odamentem, Apesz aszisztálása mellett. Majd helyre állt a világrend és Apesz állt a korongok mögé.

Álltam mellette egy darabig, majd kérdeztem, hogy a fények így biztos jók, azt mondja, hát, csináld nyugodtan. És így is lett. Az éjszaka további részében, ő zenélt én pedig fény pulttal voltam elfoglalva.

Gyakran összeröhögtünk azon, hogy milyen szar megélhetési DJskedni, de hát a közönség erre volt vevő mit tegyen az ember. Persze lement minden klasszikus White Horse, Put your hands up, World hold on, The Drill…

A klub terem kétszer megtelt, ami a DJ tagadhatatlan érdeme. Éjfélkor volt telt ház, és kettő körül.
Háromkor zártunk, és hátra mentem a karaoke terembe, ahol is Hori, Schipty és Manya fogadtak 🙂

Négykor lett vége a műsornak, és Hori hozott át a hídon 🙂

“Tonight” bejegyzéshez 13 hozzászólás

  1. „mekkora flash fénytechnikával játszani” – szó szerint 🙂
    (én is jobbára a móka kedvéér VJzek, jó látni a vidám arcocskákat)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.