Nabasszus

Hajnal 2 óta próbálok belépni az OTP Dirket Netbankjába…
Mind eddig sikertelenül, mivel azóta gyönyörű fehér lapokat dobál a rendszer…

Basszus én a szerveremen nem engedhetek magamnak ekkora leállást, de ezek a majmok pedig megcsinálhatják, hogy lassan 8 órája nem megy ez a szemét. Azért ez vicces.

“Nabasszus” bejegyzéshez 26 hozzászólás

  1. Törölj cache-t, hibás objektumokat etc etc 🙂 Tényleg semmi baja.

  2. Próbáltam két böngészővel is, reconnectel is meg minden…
    Mindegy, az irodából elintéztem 🙂

  3. Jó, akkor most egy kicist vegyünk vissza szerintem.
    Nem véletlenül döntöttem a mobil net mellett. Történetesen azért, mert akkor nem volt más lehetőség ott. A kábeltv nem volt járható út, mert 1 éves hűségnyilatkozat, meg 40 ropis bekötés meg minden. Inkább akkor már 3Gre írok alá egy évet, azt meg odaviszem, ahova akarom.

  4. Pontosan: ő megteheti, mert ha otthagyja pár ügyfél, semmi baja nem lesz. Ha mindenki otthagyná, akkor se, mert a bankok közötti egymásonsegítős megállapodás miatt a többiek megmentik… Ez ilyen ezvan-eztkellszeretni-dolog. 🙂

  5. Hm… ma vettek fel az OTP székházba.
    Tudjátok mit majd én intézkedem, hogy ne forduljon elő mégegyszer az az eset, hogy a mi kedves jó barátunk Zsolti, ne tudja használni az OTP netes szolgáltatásiat… jó lesz? 🙂

  6. Ne ez a hozzászólás nagyon úgy hangzott, mintha egy 18év felettieknek való filmből vágták volna ki. Annyira vizuális típus vagyok, s már látom magam előtt Zsoltit, ahogy kérleli a női főszereplőt „akarom, hogy megtedd”
    vajon mire is gondol?? 😀

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.