Gábor szülinapjának margójára

Akkor most elmesélem milyen körülmények közt született az előbbi post.
Szóval úgy indult a dolog, hogy az órámra néztem, hogy uhh fél egy elmúlt, menni kellene haza. Hát mit volt mit tenni, hívni kell egy ótót. Felhívom rádiótaxit, hogy jóestét kivánok a révay utcai morrisons elé szeretnék kérni egy autót. lakatos névre, így van, frankel leó, így van, küldöm. Eltelt az 5 perc, felhívom, hogy mégis merre van. Ja hogy a lakáshoz küldték az autót, tessék már visszahallgatni, ugy kezdtem, hogy a révay utcai morrisons elé kérem. Akkor egy pillanat és küldök másik autót…

Közben Illés Zsolti is feljött, mondtam, hogy elviszem nyugatiig, oh az jo. Közben a taxisnak elmeséltem fél életem, a Pekingi út tervét, hogy mennyi autót rendelek, meg miért van kettes kártyám, meg miért nem a sárga logós társasággal utazom, miért a kékkel, stb stb.

Hazaérkezés. Liftbe beszáll, hasra esik, mert magasabb lett a padlója a hétvége óta, és még nem szoktam meg. Gomb megnyom, ajtó csukódik. Felmegy, lift megáll, ajtó kinyit, folyosó ajtó kinyit. Egy-két… oh itt az ajtóm. Miez a fehér rongy a lábtörlön. Hmm, nem ismerős az ajtó. Kinéz udvarra. Jajj, rossz emeleten vagyok. Akkor vissza lift, menjunk még feljebb. Ah ez már stimmel. Ajtó nyit, ajtó zár, kabát ledob, zakó ledob, alkohol killer elővesz, leül noti elé és próbál értelmes ember módjára írni, ami azt eredményezte, hogy mondatonként 5 perc volt a létrehozási, törlési, átírási és moderálási idővel együtt.

Szerintem az Alkohol Killer nevű csoda már önmagában detektálja a felgyülemlett vér alkohol szintet. Mert ha nem érzed a savanykás izét a cuccnak, hanem erőteljesen semmilyen, vagy ásványvízre emlékeztet az ize, akkor nagyon odavagy. És ez tegnap is így történt.

No aztán fél kettő körül meg is leltem az ágyacskámat, bár próbált elbújni előlem. Viszont az ablakon besütő reggeli napot elküldtem volna vissza ahonnét jött, mert erőteljes fejfájással talált meg…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.