9 és fél randi

Így két héttel a debütálás után csak elmentünk Bridgettel megnézni Sas Tamás új filmjét, a 9 és fél randit, a Mammut I-ben.

Ezen a hétvégének kifejezetten romantikára éhes lélekkel vágtam neki, ezért is tetszett talán a film ennyire. Ami zavart, hogy ismét jelen volt az S.O.S szerelemből annyira ismerős sok-sok nem bújtatott reklám, nagyrészt ugyanazok.

Fenyő Ivánnak még mindig jól áll ez a világ bunkója szerep. Utánna pedig a megbánós, boci szemű, hős szerelmes.
A storyban érdekes melléktörténet az apa szál. Viszont engem ami spec legjobban érdekelt, hogy mi lett a könnyvvel, az csak nem derült ki 🙂

A pánik beteges túlzás viszont elég erőteljes volt. Ismerek pár pánik beteget, és kövezzetek meg ha nincs igazam, de nem az a jellemző hogy összeesnek.

Összhatásra nekem nagyon bejött. Hatalmasakat röhögtem az apró poénokon („az óvodában jégcsap volt a jele..”), és megérintett a szerelmi szál. Összességében tetszett.

“9 és fél randi” bejegyzéshez 9 hozzászólás

  1. nekem tetszett az S.O.S szerelel, a Csak szex és más semmi, és általában az ilyen jellegű magyar filmek. meg kell mondjam, hogy a 9 és 1/2 randi viszont a szart is alul múlta 9 és 1/2-el:D siralmas volt. egyszer nézhető, kapitális fos.

  2. Az összes film gagyi, amit a cég, ahol dolgozom támogat. 😀 Asszem feljebb csak ilyenek vannak… 🙁

  3. … talán nem véletlen, hogy ezeket már ingyen se nézem meg, nemhogy pénzért 😀

  4. Mi érintett meg? jajj gyerekek! 10 perce néztem végig, idétlen… rettenet…

  5. A végén szerintem szép volt ez a csókanok móka például, meg ahogy a csajt kvázi „elbarolták”, a srác vallomása a rádióban, stb.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.