Nos, megint

Nos, megint sikerült valamit letenni az asztalra. Közel fél év hallgatás után kiadtam a röviden csak ACE (Advanced Category Excluder) névre hallgató WordPress pluginem legújabb verzióját, és a fogadtatása minden várakozásom fellül múlta.

Egy olyan kiegészítésről beszélünk, amit egy átlagos napon kb 20 ember töltött le, szóval nem bírt egy Financial Times címlap népszerűséggel. A kiadás napján, és az utánna következő napon ezt a számot megtízszereztem. Most úgy néz ki, hogy több mint 4500 letöltésnél tartunk. Ezzel együtt pedig érkeznek a gratulációk, és az újabb igények folyamatosan…

Érdekes érzés.

Amikor megláttam az első napi publikáció után, hogy erősen 200 körül volt a letöltések száma, majdnem elkezdtem hangosan kiabálni. Ebben csak az állított meg, hogy az irodában voltam.

A furcsa az, hogy a másik általam csak maintainelt, ajax-comments nevű plugin mindig is jobban futott, és bármikor amikor kiadtam egy verziót, akkor valamennyit növekedett a letöltések száma, de arányaiban nem változott ilyen drámaian.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.