Kulcsszavak

Régen a legmókásabb kulcsszavakból rendeszeren publikáltam összeállítást, hogy mikor milyen kereső szóval találtak a blogomra.

Mióta egy kicsit ki van élezve SEO szempontok alapján, és van fent néhány szakmai cikk olyan témában, amiről viszonylag keveset írnak, azóta olyan túl mulatságos találatokat ritkán kapok.

De most kedvet kaptam ahhoz, hogy az elmúlt 3 hónap legtöbbet keresett és mókás szavait egy csokorba fogjam, és elétek tárjam:

 • kretén – január
 • pina – január
 • betty47 – január-március
 • lecsó – január-március
 • Orbán Viktor – február
 • Magyar Gárda – január
 • Karsai Zita Playboy – január
 • Schwarz Dávid – január

Amit mókásnak találtam, hogy számtalan vendéglátó ipari egység nevével a blogomra lehet találni (Morrison’s, Promenád, Kék yuk, Parázs, Nagyi Palacsintázója, Tacuba)

Viszont, ami legmókásabb, hogy pl. 9 és fél randi kereső szóra magam mögé utasítom a Danubius Onlinet, a Port.hu-t, az est.hu-t, az index cinematrixát és még sok-sok ismert oldalt. Arról nem is beszélve, hogy a Google szerint a találati listán 7.-ik vagyok erre a szóra, ami gyakorlatban 11. helyre elég csak, de így sincs egy rossz szavam sem.

“Kulcsszavak” bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Csá Zone!

  A keresőszavak csúcsa kicsi hazánkban szerintem a seggalma 😀 Egy cimborám, az első hazai kis bloggerek egyike, egyszer véletlen felposztolta ezt a maga alkotta kifejezést, és aztán évekig, az egyetlen találat volt a gugli számára. Jó pofa dolog volt ez nem is értem, hogy mikor emgújította az oldalát, akkor miért hagyta le ezta zseniális kifejezést, no de ez már más tészta 😀 SEGGALMA 😛

 2. Az original “seggalma” eltűnése tényleg szomorú eset az internet történelmében. 🙁
  A fiatalok talán nincsenek is tisztában a fogalommal.
  Tudjátok, van az a low-end szánkó fajta, ami egy itt-ott meghajlított öntött műanyag darabból áll, és a fenék alá helyezve lehet segítségével lecsúszni dombokról. Ez úgy néz ki, mint egy félbe vágott alma. És a segged alá kell tenni….
  Na, ez a seggalma.

  A fogalom feltalálója pedig iwo. Tudtam, hogy nagy ember lesz egyszer! 🙂

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.