Hosszú hétvége – Péntek

Nos, lássuk, hogyan is telt nekem a hosszű hétvégém.

Péntek este terveim közt szerepelt, hogy benézzek gus blogbulijára. Ami halva született ötletnek tűnt, amikor 7 és fél nyolc között kiléptem az irodából. Helyette csendesen összekaptam magam a Parázsos mókára, ahova sikerült 10 után leérnem. Az éjszaka nem tartogatott különösebb izgalmakat, leszámítva Lui önértékelési leckék sorozatát, és Totyával folytatott két háztömbnyi sétával egybekötött beszélgetésünket. A pizza amit magunkba raktunk egyébként a Noa Grillhez tartozó talpon álló jellegű gyors kiszolgálású hadtáp ellátó egységből való, ahol előtte azt az ál gyrost adták, ami a marha pörköltre jobban hasonlított, mint a gyrosra.

A helyszínt Luival együtt hagytuk el, mert átmentünk Rouge Caféba, meghallgatni Moonwitch éneklésést. A haza indulás előtti utolsó számát kaptuk el, ami történetesen az Objection Tango volt. A szám után mindenki ment a maga dolgára, ami az én esetemben Morrison’s Opera volt. Az este nagy részét a dj pultban töltöttem Zsoca mellett, kitárgyaltuk az élet nagy dolgait, a vendégeket, és persze eszmét cseréltünk zenei ügyileg is. Levágott egy nem akármilyen scratchet is, sőt a korongok feletti uralmat is át kellett vennem, amig folyó ügyeket intézett. Háromnegyed négykor zártunk, majd át akartunk menni 2-be. De a kint eleredt eső hírére az úr bepánikolt, hogy ő cukorból van, és hogy bizony nem fogja elázatni magát. Ekkor hívtam egy autót, és 4-re ágyban is voltam.

“Hosszú hétvége – Péntek” bejegyzéshez 30 hozzászólás

  1. Hat akkor jelek sezrint ez a Zsoca jatszik egyben, de hogy az az ember egy katasztrofa… Es akkor meg szolid voltam es noies.

  2. Hat akkor az elso ketto kozul valamelyik egy katasztrofa.. Altalaban amelyik pentek meg szombaton jatszik. Egy fejlovest erdemelne a fiu, nem dicseretet…

  3. ezt könnyű eldönteni,hogy ő-e az áldozat vagy sem, ha mondjuk tudod hogy néz ki…Zsoca pl szemüveges!!

  4. Rendes Tőled, hogy minden Morrison’s-os post címkéi közé beteszel, de pénteken otthon feküdtem lázasan 😀

  5. asszem ideje lenne, hogy elmenjetek a FASZ-ba, marmint a Fiatal Alkoholistak Szovetsegebe 🙂

  6. na emberek, legjobb tudásom szerint, az esetek 99 ?n: Bandj péntekenként mindig kettőben van, ergo markovich egyben, szombaton pedig pont forditva.

  7. Ez nagyjából a nyári időszámításig igaz is 😉
    Ami konkrétan áprilistól kezdődik. Nem, nem hülyültem meg, tudom, mikortól van nyár.

    De a nyári időszámítás alatt azt értem, hogy a Morrison’sos rezidens djk zenélnek Zöld Pardonban is, ami felborítja az eddigi beosztást. A pardon pedig április közepétől nyit.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.