Zombie mode

Nem tudom, hogy újabban mi van velem, de zombiként élem a mindennapjaimat

Reggel álmosan felkel, függöny elhúz, kimegy teraszra, nyújtózkodik, megnézi, hogy körúton mekkora a dugó, bemegy fürdő szoba, hajat csinálni, felöltözik, indul, késik 10 percet, 3 órát dolgoz, ebéd, 3 órát dolgoz, mekis forrócsokis akármi, 2 órát dolgoz, hazamegy. Alapból, legalábbis ez az ütem terv.

Újabban gyakran az utolsó 2 órás blokk, mondjuk 4-5 re nyúlik, amit túlórának csúfolunk.

Aztán hazamegy, leül gép elé, és hajnal 3ig, mindig van valami dolgom amin el lehetek. Ha ez nem áll fenn, akkor a barátaimmal megyünk éppen valahova, de a hazaérkezés akkor is hasonló időben fog történni.

Ha semmi kézzelfoghatót nem csinálok, akkor is fent vagyok háromig, és valamivel tuti sikerül elb*szni az időmet. Amiben a gond csak az, hogy a saját munkáimmal nem haladok, fejfájással kelek, nyomott vagyok napközben, és úgy érzem, hogy mocsokmód torlódnak fel előttem a dolgaim.

Jó, 2 hete megcsináltam a WP magyar fordítását, múlt hétvégén a realation blog designját. De azóta igazából semmi maradandót. Jó, a SEO projektemmel kapcsolatos oldalra raktam fel új cikkeket, és a kattintási arányom is szépen alakul, az új rain.hu is kezd összeállni, de így nem nagyon látok ki a felhők mögül most…

Mi lenne, ha még barátnőm is lenne, akivel időt, minőségi időt kellene töltenem…

Azt hiszem egy picit át kell majd gondolnom a mindennapjaimat, és így az életvitelemet, mert kezd nekem sem tetszeni…

“Zombie mode” bejegyzéshez 20 hozzászólás

  1. Szerintem mindenekelőtt szánj több időt az alvásra. Hazugság, hogy te nem igényelsz többet, ne hidd el magadnak, csak át kell állni.

  2. ha lenne barátnőd akkor:
    álmosan felkel, függöny marad, nehogy felébressze, kimegy teraszra, nyújtózkodik, megnézi alszik-e még, majd vissza az ágyba kicsit még hozzábújni, újból felkel, fürdőszoba, hajat csinál, felöltözik, még egy percre vissza az ágyba, újra fürdőszoba, mert a haját összekócolta az ágy vagy valaki, indul, késik fél órát, 3 óra munka, 2 sms, ebéd, 10 perc telefon vele, 3 óra munka, 3 sms, csokis valami, a 2 óra másfélre csökken és 4 sms, nincs túlóra, mert már vár…nincs gép és nincs valami a barátokkal mert…majd éjjel nyugodtan alszik, mert átölelik, reggel kipihenten kel és minden sokkal egyszerűbb, minden feladat sokkal könnyebb és gyorsabban oldja meg, mert van ő, az a másik

  3. napsi
    az a baj, hogy ezt nem lehet receptre feliratni a patikaban.
    en is kernek belole egy-ket adagot.:)

  4. Napsi, ez mondjuk alkalmazottként akár még játszik.

    Nálam, ennyire nem egyszerű a képlet 🙂

  5. napsi: ez régen sem így játszott. maradjunk annyiban:) és az éjjel 3as fekvés akkor is megvolt. és a 10 perces késés is reggel. ezenkívül én keltem előbb:D
    abban viszont Ákossal értek egyet, hogy kéne aludni és nem 2-3 órákat, hanem 8at. minimum:)

  6. layza, akkor nem véletlenül nem vagytok már együtt. és ezzel nem megbántani akarlak titeket.
    csak ismerős volt a szitu. de lehet, hogy hülyeségeket beszélek. 🙂

  7. Én bagoly természetű vagyok, és utálok korán kelni. Layzának pedig 6 körül kellett indulnia suliba…

    Életvitel beli különbség ownz.

  8. Tök mindegy mikor kelsz és mikor fekszel, a kettő között 7-8 óra különbségnek kell lennie, ez biológia. Majd jól visszacsap később.

  9. „nincs valami a barátokkal mert…” najah, es ezert lesz kapcsolatok 90%anak vege max par ev alatt 😉
    Baratokat hanyagolni nem jo hosszutavon, avagy primi „trendibben” ugy szokas megfogalmazni „bros before hoes”.

  10. Hogy mindenre maradjon idő én is az alvásból veszek el. Máshonnan már nem tudok. Hosszútávon viszont tényleg fejbevág az a fene biológia… Ezt én kompenzálom 2-3-4 hetente egy min 12 órás alvással és mindezt lehetőleg egy pihenős vidéki félig hétvégén. Aztán kezdődhet minden előről. 😉

  11. barátnőtlenül nálam így
    kipihenten felkel, redőny marad, nehogy felébresszen túlságosan, nem nyújtózkodik, vissza az ágyba kicsit még hozzábújni a takaróhoz, újból felkel, fürdőszoba, hajat leszar, felöltözik, még egy 120-180 percre vissza az ágyba, újra fürdőszoba, mert a haját összekócolta az ágy, de leszarja, úgyhogy csak arcot mos, felül, 1 óra munka, 2 film, ebéd, 10 perc telefon balfasz megrendelővel, dolgozni kéne, de leszarja, csokis valami, az elmaradt munkát 10 perc alatt összedobja, nincs túlóra, mert már vár az új film, aztán nincs gép, mert van valami a barátokkal, majd éjjel nyugodtan alszik, mert a nyitott ablakon bejön a frissfinom levegő, reggel kipihenten kel és minden sokkal egyszerűbb, minden feladat sokkal könnyebb és gyorsabban oldja meg, mert leszarja.
    tádáám.
    az élet eccerű, bazeg. mastercard.

  12. az ilyenek utan erzem csak igazan, hogy a fix munkaido, es a ceghez bejaras mekkora kibaszas valojaban.

  13. jaigen, es az ilyen hetkozbeni nemalvasok utan szokott lenni a penteki beajulas, 12-14 oras alvassal.nyamm

  14. Én örülök, hogy bejárós melóhelyem van, mert amilyen lusta fasz vagyok, biztos hogy az egész napot átaludnám és egy fityinget se keresnék 😀

  15. kellemes középút, reggel baromi korán kezdek, de egy csomót vagyok vidéken, onnan persze hülye leszek visszamenni, így ha megnyomom a gázt akkor akár 2-3 fele már szabad vagyok.

    kalóz, minden ember magából indul ki, amikor egyedül voltam, akkor egyetlen estémet sem töltöttem otthon, mert nehezen viselem az egyedüllétet, szerintem teljesen természetes, hogy most több időt töltök a párommal, ez persze nem azt jelenti, hogy elhanyagolom a barátaimat, őket nem, max a haverokat. és ha jól belegondolok nincs olyan barátom, akinek ne lenne barátja/barátnője/férje/felesége így a valami a barátokkal már nem ugyanaz mint régen.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.