Bazmeg

Mindig rájövök, hogy a franciákat nem véletlenül utálom.

Az imént állok itt Parázsban két asztal között. Erre jön egy 30 körüli kopasz francia csiga zabáló baromarcú, aki szemrebbenés nélkül fellökött. Aztán még egy ekszküzé moát sem tudott elrebegni a nem létező bajsza alatt. A kurva felsőbbrendűségi komplexusotokat.

“Bazmeg” bejegyzéshez 44 hozzászólás

  1. Aprós szépséghiba.
    De franciákkal volt… 😀

    Egyébként lassan tényleg ott tartok, hogy minden európai népben van mit utálnom…

    Mondjuk megkérdeztem a Petit, hogy mégis ki ez a köcsög, hogy valami nagyon kedves vendég-e. Kérdezte hogy miért, mondtam, hogy mert így átgyalogolt rajtam simán, és még csak bocsánatot sem kért, és hogy azért elküldeném a narkós kurva anyjába.

  2. Én ezért utálok minden embert, kivétel nélkül. És ez nyilván sugárzik is kifelé. Még kéregetők sem szoktak nagyon odajönni hozzám. Senki nem ül le mellém a buszon. És ezáltal csak ritka nagy tömegben van esélyük fellökni. A kurvaanyjukat, ugye. 🙂

  3. így van kisbuborék! az a legjobb, ha mindenkit utálsz, és akkor téged is mindenki utálni fog…legalábbis én így vok vele 🙂
    mindenki hagyjon békén..legalábbis IRL, IRC rulz 🙂

  4. na mondom, hogy kerültél te reggel óta hirtelen párizsba….

  5. Franciául beszélő társaság egyik tagjáról van szó, akiről később kiderül, hogy nem azért paraszt, mert csigán nőtt fel, hanem mert zsigerből.

  6. lehet magukba szivta az esszenciajukat. egyebkent valamiert enis zsigerbol utalok mindent, ami francia: pezsgo, kocsog franciak a szigeten, francia autok, es a nyelvuk, brrr. tiszta szerencse, hogy a magyarokat minden nep imadja 🙂

  7. no. biztos én ütöttem ki a biztosítékot a másik postnál. gondolom ezért törölted. jogosan amúgy, de mint azt le is írtam benne egy geci vagyok. tényleg csak az lett volna a lényege, mert muszáj leírnom, hogy vicces, hogy metaforákban beszélünk, holott ismerjük egymás történeteit, ismerlek annyi ideje titeket, hogy mindenki életéből tudok egy vagy akár több hasonló sztorit is felhozni. lehetett volna az a név akár bori, akár pész, akár noel, méééééééééég a márk is. tök mindegy. nem megbántani akartam az illetőt, ugyanazt a hibát követtem el én is és bárki más is. és biztos vagyok benne, hogy te is zsolt. vagy te egy szent vagy? 🙂
    név nélkül is értjük a hozzászólásokat. tudom pész, hogy nem rólam írtál. ez elég egyértelmű.
    (szerintem nem kell egy beszélgetést berekeszteni, csak mer én az vagyok ami, töröld a hozzászólásomat aztán mehet tovább. :* )

  8. Én a következő poszthoz szólnék hozzá, szabályokatáthágva: aki nem veszi észre, hogy csak kibasznak vele, az 1: vagy megérdemli, 2: vagy kell neki azabizonyospofon az élettől, hogy utána tapasztaltabb és ügyesebb legyen. Ebbe meg sztem nem szabad beleszólni. megjött a pizza 🙂

  9. na ha már itt vagyok: fölösleges a franciákat utálni, ilyen minden np gyereke közül kerülhet ki. Mondhtanám, hogy a minap belém kötött egy magyar, de szerintem cigány volt… Egy koncerten régebben meg egy izraeli társaság volt kurvára irritáló. Sőt, hollandiában megismertem iszonyatparaszt embert, ráadásul vendégvárással foglalkozott… Svájc, Svédország, Norvégia: itt egyelőre nem leltem bunkóparasztot.

  10. Ősidők óta utálod a franciákat, na de miért is?? Mert az még nem derült ki konkrétan.:P

  11. Mióta velük dolgoztam, és láttam a gondolkodás módjukat, a mentalitásukat és azt a kibaszott felsőbbrendűség tudatukat, akkor utáltam meg őket.

    Konkrétan, egy azaz egy darab olyan franciát ismerek, aki normális, ő meg látens meleg.

  12. És attól még a maradék sokmilliósokszázezersok franciát is utálni kell? Mert hát akkor én utálhatnám szép kis honfitársaimat is, épp elég állatkerti vadbarom van, vagy én is hülye vagyok, mert ők olyanok, vagy hogy is van ez? 🙂

  13. Ugye láttad a Taxi címet viselő Luc Besson filmeket, és a felügyelő karakterét? Számomra ő a tökéletes tükörképe a franciáknak:
    Önelégült, felfuvalkodott, üvöltözik, egy önnálló gondolata nincs, nagyokat mond, és semmit nem csinál.

    Csak ilyenekkel találkoztam abban a 7-8 hónapban, amíg velük dolgoztam.

  14. Az a baj, hogy akik franciákkal dolgoztak, eddig mindenkitől ezt hallottam.

    Legutóbb pl. nvoice mondta azt, hogy áhh tök rendesek nincs semmi baj velük. Aztán jött egy hónapja, hogy „basszus zone, igazad volt…”

  15. Kivéve tőlem~:)))) ezt a mondatot nyuszifűlben soha nem fogod hallani~;)

  16. Majd, ha este 10-kor felhívnak, hogy most azonnal vissza kell jönni az irodába, mert két vessző rossz helyen van az oldalban, akkor majd ráérzel 🙂

  17. Zone hívtak este tízkor sőőt még később is mivel, voltam már idegenvezetőjük régebben sőőőt mikor kint voltam dolgoztam is velük, szóval nem tudsz meggyőzni egy szemernyit sem~:)

  18. Az a te dolgod, én attól még az ilyen dolgokat nem nyelem le, védem a privát időmet.

    Attól, mert nekik dolgozom, nem vagyok bábu, akit dróton lehet rángatni, főleg nem irodán kívül.

  19. Erre van munkakör, bérezés, megegyezés, kinyit kicsiszáj, és közöl, mit csinálsz… ehhez képest épp eleget dolgozol nem épp munkaidőben.

  20. Fix munkaidő szereplet a munkaköri leírásomban, ezt notoriusan semmibe vették.

    Az, hogy saját időben mikor csinálok, saját munkákat, megint egy másik kérdés, de azt magamnak csinálom, és a saját cégemnek.

  21. Zone szerintem ezt most túlzásba viszed… ennyi erővel utáljuk a négereket meg a csíkszeműeket meg az összes nemzedéket… sztem nem kell az összes franciát egy kalap alá venni~:) én kérek elnézést de nekem meg ez a véleményem~:) amúgy puszka~:)

  22. mert nem is ilyenek… neked volt egy baromira rossz tapasztalatod ami után az egész francia népséget kultúrástúl meg mindenestűl elítéled ergo egy kalap alá veszed őket… mindenhol vannak bunkók meg taplók… senki nem mondta hogy nem… én is csak a tapasztalataimat mesélem el, mert voltam kint nem keveset és homlok egyenest mások mint amilyennek te leírod őket~:) nem akarlak meggyőzni semmiről csak véleményt nyílvánítottam~:)

  23. Nem egy rossz tapasztalatom volt, az üzleti partnerek akikkel érintkeztem voltak mindannyian ilyenek.

    Biztosan velem van a gond, és nem bírom elviselni a fura mentalitásukat.
    De attól még irritálnak.

  24. Hát szíved joga de az enyém is, hogy én másképp vélekedjek… mondjuk én az átlag emberrel találkoztam tudod metró vonat stbstb.. ők normálisak voltak, segítőkészek meg mindenminden és a mentalitásukkal sem volt semmi baj~:)

  25. A francia népet tényleg lehet utálni és sokat is tesznek érte, maguknak valók és azok is maradnak. De nem azért mert Zénó mondja. 🙂

  26. Ákos még mindig azt mondom kinek a pap kinek a papné~:)))) ~;)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.