How do you do?

No igen, éppen ez a szám szól a hangfalaimból, és azon gondolkodtam, hogy némi nemű jelet adok arról, hogy hogyan is vagyokA jelek ellenére nem tűntem el teljesen, sőt, tegnap este Ádám társaságában fellelhető voltam Parázsban. Ahol is a doktor úrnak sikerült felgyújtanai a pultot, a szokásos abszintheozásunk közben. Majd szent ábrázattal az égfelé mutatva annyi mondott, hogy úgy látszik a mester sem akarta, hogy igyon…
Éjfél előtt Dórival sietve eltávoztunk rouge café irányába, ahol egyébként a BestOfKaraoke csinálja a műsort, meg a fesztivált, meg mindent.

Szóval olyan kellemes háromnegyed órára ugrottunk be. Énekelt egyet, majd én is egyet, és mennünk is kellett, mert a 00:40-es Váci vonatot el kellett érnie, én meg mivel ilyen talpig páncélos lovag vagyok, kikísértem. Azért egy táskával együtt 40 kilós csajt nem hagyok este átmenni egyedül Nyugati pályaudvaron.
Nos, szóval ő haza, én pedig visszamentem egy picit Parázslani. Majd Brunoval, és kuglóffal nekivágtunk az éccakai buszok végtelenbevesző tengerének. Útközben még egy Érdi srácot is elkalauzoltam, hogy merre kell mennie Dokkba, hogy a barátai hazatudják vinni, mert kirakták a város közepén, ő pedig nem ismeri a várost.

Egyébként azért nem mutatkozom újabban, mivel szerdán megnyertem egy nagyobb falat munkát, és most így kb teljes erővel ezzel foglalkozom. Hétfőn kell majd leadni, szóval szerintem nem sokat fogok megint aludni.

VIszont aki ma kiváncsi rám, egy órára megtekinthető vagyok Morrison’s Operában olyan 10 és éjfél között valamikor, az említett intervallumra.

“How do you do?” bejegyzéshez 18 hozzászólás

  1. 40??? :DDD ezt boknak vettem 🙂
    Ja, szarda-csutortok-penteken jollyban van jo karaoke, csutortokon meg penteken lehet h lenn is leszek :DD Gyere enekelni!!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.