Dream is destiny

Május közepén jelent meg a Szakítós blogon egy történet, aminek az volt a címe, hogy Egy egész albumot írtam egy szakítás miatt. Mivel egészen muzikális vagyok, és gondoltam megnézem magamnak ezt az albumot, így le is töltöttem azonnal a szerző oldaláról.
Ami érdekes volt elsőre, hogy a kettes számú tracket Jamie Winchester énekelte fel.
Az egész albumnak kellemesen hallgatható, néhol chilloutos beütése van, ez a második szám pedig hangulatában szerintem hasonlít az It’s your life című mindenki által ismert 2001-es dalukra. Igen, ami a Pannon GSM egyik reklám zenéje volt.

Szerinted is hasonlít rá?
[audio:http://notwo.org/adam/audio/02_home.mp3]

Szóval úgy gondoltam, hogy nekem kell ez az album, nincs mese. Ezért írtam Ádámnak, hogy erre az albumra igényt tartok, kell otthonra, mert nagyon megtetszett. Több e-mail váltás után csak sikerült megbeszélni egy találkozót.

Villámlátogatást tettem a lakásában tegnap este a Diós árok úton, és most itt van előttem, és azóta sokadszor hallgatom.

“Dream is destiny” bejegyzéshez 1 676 hozzászólás

  1. Hazajöttem, miszerint az elmúlt két napban több, mint 50 órát dolgoztam. Tovább, mivel ugyanis másrészt én is egészen muzikális alkat vagyok, meghallgattam a felvételt. Véleményem szerint is hasonlít rá. Például kiemelném, hogy mindkettőben van gitár, dob és alulintonált férfi hang.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.