Jolly Roger’s

Jolly Roger\'s

Hallottam már erről a helyről, de egy kedves ismerős invitálásának engedve tévedtem le végülis. Lehetséges, hogy magamtól nem nagyon mentem volna le, mert valahogy nem vágytam arra, hogy egy kalóz kapitányban szórakozzak 😀

Most erről az élményemről fogok mesélni, no meg a Best of Karaoke estjéről, és még Bizsuval is találkoztam lent.

Szóval a Jolly Roger’s Music Pub volt az áldozatom június 5.-én este. Dóri meghívásának tettem, eleget és a kiváncsiságom vezetett, hogy mégis milyen ez a hely.

Ugye alapvetően egy pince helyiségről beszélünk, aminek az utca szinten is van egy pultja, néhány bár székkel, és csocsó asztallal 🙂

Szóval a pince rész maximálisan ilyen 50-60 fő befogadására képes, ehhez mérten a hátsó pultban is csak egy ember dolgozik, valamit a lejárati lépcső alatt kialakított technikusi állásban egy ember, no és persze egy karaoke műsorvezető, aki egyébként aznap este Marjan volt, tehát az estét a Best of Karaoke fémjelezte.

A társaság egészen jó volt, és legalább nem a Petróleum lámpa, és az Edda kör és a hasonló, minden este előforduló számok voltak csak amik forogtak.

A kiszolgálás megfelelő volt, az árak, nyomottak, annak ellenére, hogy egy körúti szórakozó helyről beszélünk. A környezet, a nevét viselő hajós kapitányhoz mérten alternatív, a falon kalózok körvonalazódnak, és mutatják a mellékhelyiség felé vezető utat.

Alapvetően egy kellemes estét töltöttem el 🙂

“Jolly Roger’s” bejegyzéshez 9 hozzászólás

  1. hehe, hazudóóós! júni 14-én bfüreden voltál, fotóm is van róla! valamit elszámoltál. :)))

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.