Harmónia

Bár az előző bejegyzésemben sikerült összeszedni némi negatívumot a tegnap estéről, de jött össze minden dolgom így a hétvégén.

Előszedtem egy olyan könyvet, amit régóta nem olvastam. Ebből kaptam némi inspirációt, és volt min gondolkodnom, amikor mezitláb, a napsütésben sétáltam a tó partján az egyik kezemben egy pohár jóféle fehér borral.

Megálltam egy csendes részen, hallgattam a madarakat, a fürdőzök halk zaját, és élveztem a napsütést. És ilyenkor érlelődnek bennem dolgok, hogy valamit rosszul csinálok.

Rohanok, csinálom az irodai dolgaimat, a civil dolgaimat, megyek buliról-bulira, de ritkán állok meg gondolkodni azon, hogy tényleg azt csinálom amit akarok, vagy csak valamit, bármit, hogy ne kelljen gondolkodnom, és ne döbbenjek rá arra, hogy rossz irányba megyek.

Igen, ilyenkor fáj az igazság, és születnek bennem elhatározások, meg persze, ostorozom magam, hogy ha tényleg megléptem volna évekkel ezelőtt azokat a kényelmetlen, ám de hatékony lépéseket, amit tanácsoltak nekem, akkor ma valószínűleg reggel 10 és 11 között a legnagyobb gondom hétfő reggel az lenne, hogy az úszás/szaunázás és az ebéd közötti időt termál fürdőben töltsem, vagy masszázzsal…

De született, egy új elhatározásom, és egy új ötletem.
Próba szerencse 🙂

“Harmónia” bejegyzéshez 33 hozzászólás

  1. hajrá! 🙂 remélem akkor is lejössz a parázsba péntekenként ha már milliomos leszel :))

  2. Majd ha lesz két szabad percem, sajnállak 🙂
    (Igen, fél 7-kor már bent voltam munkahelyen.)

  3. Nem csatlakozol hozzám a júliusi antialkoholista hónapban? 🙂 Kalózt is ráveszem… tisztítás, májregenerálás stb 😛

  4. hah, multkor ket hetig vizzel mostam at magam. jatsszuk azt akos, hogy a szigeten nem iszol. na, azt vajon kibirnad?:)

  5. Ákibácsi,

    remélem megtisztelsz születésnapom alkalmából azzal, hogy elfogyasztassz velem egy (két-sok) jófajta ízletes pálinkanedűt 😀

  6. hal, ki. Egy feltétellel: kötelező mindent meginnod, amit én innÁk.

  7. akos: attol felek, hogy hirtelen unnepelyesen meg szeretned inni a sajat vizeletedet is 😀

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.