Esti történet – Van igazság

Ököl

Tegnap este az egyik szórakozóhelyre letévedt, egy erősen tapló jellegű srác, aki a történetben most nem én vagyok. Nos Mr. Taplónak sikerült mindekinek beszólni, kötekedni, vagy ezek közül valamelyikre gyenge próbálkozást tenni.

Több ismerősbe is belekóstolt az eb állat. A veszte hazafelé érte utól egyetlen lépésre, a kijárattól. Történt ugyanis, hogy megállt az ajtóban, ilyen se ki, se be effektussal. Ekkor pedig megérkezett munkába a biztonsági őr, és rajta is köszörülte egy kicsit a nyelvét, amit nehezen szoktak tolerálni.

A kijárat konkrétan egy erős fémajtó volt, a srác szemlátomást jól érezte magát az ajtóban, a security pedig csak le akart menni. De ez a barom pedig beszólt neki, hogy „Férjél el…”

Itt azért kinyílt a pofonos zsák, és kapott két akkorát, amitől megfejelte a bejárati ajtót. Majd a security szerint futott, mint a nyúl.

1 perc múlva ismét előkerült, beszólt még egyet, megint izomszagot képzett magakörül… Ennek az eredménye újabb fülesmackó újság gyűjtemény lett. Aztán némi láb munka jött, ami után nem bírt már felkelni a retardált barom a földről…

Miután összeszedte magát, annyira, hogy lábra tudjon állni, a hangos anyázás, és minden hasonló finom dolog még ment. A biztonsági őrt, csak 5-en kértük, hogy ne törje a csontjait apróra, mert különben már az ovisok sem játszahatnak vele humanoid puzzlet 🙂

Végül szerencsére megérkezett a taxi, amit hívtam nekik, még az incidens előtt, és elrobogtak vele.

“Esti történet – Van igazság” bejegyzéshez 22 hozzászólás

  1. Legalább 70%-át értettem a történetnek, úgy érzem ez rekord. 🙂

  2. security sem lehetett valami jó fej.. az hogy „férjél el” még nem indok két pofonra, különben is aki részeget ver sikeres nem lehet 🙂

  3. Egy budapesti szórakozóhelyen sokkal kevesebb is indok rá. Normális ember nem kötözködik ilyen helyen.

  4. milyen jó hogy nem járok budapesti szórakozóhelyekre 🙂 igaz kötözködni sem szoktam 🙂

  5. en azt a reszt nem ertettem, hogy taxit hivtal. btw, lattam olyat, aki tobbszor is lefekudt a foldre, es meg mindig csak annyit tudott mondani, hogy k anyad. kapott is meg parat.

  6. Még az előtt hívtam autót, hogy a balhé elindult volna, ilyen 1-2 perccel előtte.
    Amugy nem végig feküdt a földön, hanem utánna felállt, és a haverja rángattel a szórakozó hely elől, és az utcán hangosan üvöltözött. A biztonsági őrt, meg 5en kértük, hogy ne szedje ki a gerincét.

  7. nemtudom, nekem nem jutna eszembe ilyen fasznyaknak taxit hivni 🙂 negykezlab is lehet maszni…

  8. Muhaha….~:DDDDDDDDDD ne kommenteljetek… meg akartok ölni?~:DDDDDDDDDD muhaha… könnyesre röhögtem magam~:D

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.