Reggeli áramszünetben plörkölni

A miért jobb a notebook az asztaligépnél című képzeletbeli könyv első fejezete tart éppen, no meg egy kis áramszünet. Szerintem ma kifejezetten jó kisfiú leszek és beérek, majdnem normális időben dolgozni. Ami annyit tesz, hogy 10 előtt 🙂

Ezen a fél cég meg fog lepődni szerintem 😀

“Reggeli áramszünetben plörkölni” bejegyzéshez 25 hozzászólás

  1. Latod ez a baj. Ha idoben bemesz, senki le se szarja. Ha meg keson jarsz be, mindig megszolnak. (najo nem mindig, csak volt mar ra precedens..)

  2. nalam ez ugy nez ki, ha kesek, akkor rossz velemennyel lesznek rolam. ha este tovabb maradok, azt le sem szarjak. volt munkahelyen szerintuk normalis lett volna fel/1 oraval tovabb maradni, ha ezt kivanja meg a ceg erdeke.

  3. Nálam ez úgy néz ki, hogy ha korábban megyek, le se szarják. Ha később, azt se. Ha korábban jövök el azt se és ha később azt se. Sőt, ha be se megyek azt se, viszont ha nincs meg egy munka határidőre, vagy rajtam bukik ez-az, akkor lehet, hogy másnap már nem kell mennem. Szerintem ez a normális a kapitalizmus vadregényes horizontján. 🙂

  4. bárcsak. nálunk ez úgy működik, hogy én legyek rugalmas, amennyiben túlóráról van szó, de ha – és ez nem vicc – 1 percet kések akkor kapom a lebaszást. ilyen persze nem történt már elég régen, ugyanis kis sztahanovistaként vagy egy fél órával korábban érek be általában dolgozni. az eredménye ennek persze az, hogy a délutánokból egyre többet „követelek” és ha vidékre megyek igyekszem utána meglógni. ő a hülye, mert ennek tényleg úgy kéne működnie, mint ákoséknál.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.