Debreceni pasi blogja

Ma reggel olvasgattam valamelyik online marketing blogot, és ott is láttam a hozzászólások között be spammelve ezt a csodás blogot. De mivel, nem vagyok sem debreceni, sem csaj, és még meleg sem, ezért valahogy nem éreztem indíttatást arra, hogy megnézzem az oldalt. Egészen addig, amíg ma plörkön nem mutatta wildgica.

Ezért végülis megnéztem, és a röhögve sírás közben kiemelnék belőle pár dolgot.

Először is itt érhető el ez a förmedvény:
debrecenipasi szánalom blogja

Amikor megnyitottam azt hittem, hogy valaki ezt tök komolyan csinálta, és el akarja adni magát, és ennyire béna, meg szánalmas, meg minden. De megnéztem részletesebben.

Első ránézésre ugye kapod az arcodba ezeket a meleg, már-már retinát vakaró színeket. A felső részen jön a “Post-it”-re rámókolt csoda szöveg. Aztán jön a mesés fehér háttér, kiemelve a citromsárga háttérrel, a lényeket, és a mű szuggesszív mondatokat.

Aztán sírva konstatálhatjuk a nagyon nyomulós értékesítő szöveget, van benne RSS feliratkozás, és van még letölthető PDF is…

Itt mondtam azt, hogy ez KAMU, és SZÁNDÉKOS SZOPATÁS.

Ez szerintem egyértelműen egy fricska szeretne lenni a Wolf Gábor, Schingloff Sándor, Csepregi Balázs, Nicholas Viktor stb. által képviselt online marketing vonulat felé.

 • Jön ez a felállás, hogy DEBRECENIPASI annyira jó gyerek, hogy még a nevét sem lehet tudni, csak a mánágere Zsolt (nem, nem én) kommunikál a világháló romantikájára éhezőknek. (megközelíthetetlenség, gurus homály)
 • Ezután jön az, hogy a magányos író megszólal, és lehet a tollából olvasni, néhány nyálas sort. (PR)
 • Aztán még ott van a bemutatkozó PDF (info termék)

Kiváncsi leszek, hogy mikor fog jönni ezek után az intro hanganyag, intro videó, VIP fórum és természetesen elégedett ex-barátnőktől való idézetek.

“Debreceni pasi blogja” bejegyzéshez 3 298 hozzászólás

 1. Én meg inkább a milliomos leszel, ha beköltözöl, onlájn milliomos valóságsó, 20 éves gyerekek majd jól megmondják dolgokon tudok nagyokat búsulni, bazdmeg, hogy hova is tart ez a kurva világ!

  És tükörként ez a debreceni dolog nagyon kell!

  Röviden ennyi.

 2. Egyébként ez a Milliomos születik dolog annyira nem hülyeség, de nem ilyen direkt formában. Mert ők nem akarhatják helyettem, hogy onlájn értékesítő weboldalt csináljak.

  Másrészt, ők lehet, hogy profik, de mondjuk szar a termékem/szolgáltatásom, akkor ha megfeszülnek sem tudnak segíteni. Stb 🙂

 3. hát Zone, elvesztem a blogodban…wáááá olyan fura!:( de nem baj majd ezt is megszokon fél év után 😀

 4. Elmegy ez az ideiglenes dizájn, amíg nem teszed fel az újat, amit annyira várunk. Mikor jön már? 😀

 5. ohm…egyebkent nem csinalja szarul, erdekelne hogy ezt vajon milyen 8dioptrias egerfogu alacsony vezna csavo irhatja. ha ennyi nyalas omlengest olvas rola az ember erdekelni kezdi ki ez a faszkalap. kb ennyi 🙂 Ja, aki igy keres tarsat az nem lehet sikeres ember. Asszem.

 6. Írásra sem méltató azamit reagált a krikádra, sztem! 1000ember felvállalja a blogját…:S pfff

 7. Szerintem ez valami óriási médiahack, előbb-utóbb rákap és beszopja a Fókusz is, ahogy ti is megtettétek 🙂

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.