Megnyílt a Morrison’s Garden Party

Sok suttogást, sus-must, és belső pletykát hallottunk az elmúlt közel fél éveben a Morrison’s új, udvari részéről. Majd megjelent a plakát, hogy szeptember 11-től nyílik, és ekkor elkezdtünk igazán rá flashelni.
De, meglepetésként, már a héten bírtokba vehetett a szórakozásra vágyó közönség a kert részt, ami végülis a Morrison’s Garden Party nevet nyerte el.

Felértem, és megállt benne az ütő… Fehér falak, hangulat fények a falon, szolid zene, leülős rész, padok, szép kövezés, tiszta levegő, hosszú bárpult… És ahogy csillogott a belső udvar ablakain a fény…

Azt hiszem, ez szerelem volt első látásra.

Szerintem, nagyon el lett találva a hangulata, attól eltekintve – vagy lehet, hogy pont ezért – hogy a bár pulton és a pultos jányokon kívül ( Szia Bea! 😀 ) semmi sem emlékeztet a Morrison’s érzésre, amit megszoktunk az Operánál, majd erősen hígitva intravénásan egy éve kapunk a Morrison’s 2-ben.

“Megnyílt a Morrison’s Garden Party” bejegyzéshez 22 hozzászólás

  1. Teljesen jó, hogy a Bank közönsége mellett az Íjász igénytelenjei (biliárd) és a tarisznyásbölcsészes pesti ifjak (belső udvar) is oda fognak járni. Én meg még inkább nem.

  2. A Garden Partynak semmi köze a Loungehoz, ahol a biliárd és a többi, általad emlegetett szépség van.

    De egyébként látatlanul ítélkezni, az a jó 🙂

  3. Láttam már elég ilyen helyet, azt meg látatlanban is meg tudom tippelni, hogy nem a Mammut vagy a Hajógyári sziget közönsége fog lejárni. Nem mintha azok jobbak lennének. Igazad van, egyszerű emberundorom van. 🙂

  4. azt a bizonyos mori érzést én még nem éreztem a kettőben. és sajna bármikor letévedek oda, fordulok ki onnan.

    ákos, nézd a jó oldalát, legalább nem jönnek az egybe.

  5. A belső udvar gyönyörű, de tény, hogy valami más. (Ja és Ákos, ott a pont. Sztem.)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.