Elite Model Look Hungary 2008 döntő

Akik rendszeresen és régebb óta olvasnak, azok még emlékeznek arra, hogy a tavalyi évben ott voltam a Veet Elite Model Look Hungary döntőjén, és idén sem volt ez másképpen. Alapvetően két dolog volt más, az egyik a helyszín, a másik pedig az időpont.

Elite Model Look Hungary 2008 döntő

Tavalyi évben csak a selejtezőknek adott helyet a Kaméleon, idén viszont a döntő is itt volt, mivel a technikai stábot irányítónak ez a hely a második otthona, és sokkal inkább ki tudta használni a hely adottságait, és minden téren ismerte a hely vizuáltechnikai, és egyéb korlátait, mint a tavalyi évben a Bed Beachen.

Nem tudom, hogy mi a hivatalos indoklása annak, hogy a tavalyihoz képest egy hónappal később tartották a döntőt. A nem hivatalos, belső információ az szimplán annyi, hogy a rendezvény szervezőjének túl sok dolog jött össze a szeptember hónapra, így nem tudták vállalni egy ilyen kaliberű rendezvény megszervezését. Másrészt az EML International első fordulója október 22.-én lesz, szóval eddigre meg kell lennie a magyar nyertesnek.

Node, a pletykák után ami a lényeg. A döntőben ismét a 14 legszebb leányzót csodálhattuk meg, ezen kívül volt némi felvezető program is. Egyrészt volt egy táncos rész, amiről én lemaradtam, szóval erről nem tudok beszámolni. Viszont, a lányok egyik felvonulását Dancs Fruzsina csodás énekléssel festette alá, utána pedig a magyar szájjal doboló király, Revolution alias Czabán Gábor, adta az alapot a vonulásra. A csúcs produkció tőle, egy teljes drum n’ bass szám imitálása volt, amitől azért picit leesett az állam, hogy úgy mondjam.

Akkor érkeztem meg, amikor a lányok első ízben farmerban a kifutóra léptek, majd ezutá fehérneműben vonultak egyet. Amin igazából furcsa volt számomra a lányok erős sminkje. Mert, hogy egyenlő pályák egyenlő esélyek, és mindenkinek ugyanolyan – hátrasimított – frizurát kellett viselnie, az még oké, de ez az erős smink nem állt jól egészen sok lánynak. Sőt volt aki arcra kifejezetten ijesztő volt ebben az áutfitben, bármilyen doborulatokkal is rendelkezett.

Néztem a portfólió képeket, amik a lányok felvonulása közben megjelentek a kivetítőkön és azon a lányoknak volt karaktere, sugárzott belőlük valami. Amikor a színpadon egymás mellett álltak, ember volt a talpán aki megtudta mondani, hogy na igen ő a Zsófi – főleg, mert történetesen legalább 2 Zsófi volt köztük :). A műsor szünetében ki is fejtettem, hogy igazából amit láthattunk hátborzongatóan hasonlított a klónok támadásához. Egy-két centi különbség magasságban mellbőségben, csipőbőségben. Minden más ugyanaz volt rajtuk.

Oké persze, nem szépség verseny, amikor mindenki azt veszi fel, ami számára a legelőnyősebb, hanem kötött szabályok vannak, és abba kell öltözni, amibe, és punktum.

A verseny abszolút győztese Bognár Nikolett lett, utána a képzeletbeli dobogó második fokára Pásztor Zsófi állhatott fel, a harmadik pedig Csizmadia Gréta lett.
A Veet online lábszépség versenyének az eredmény hírdetése is itt zajlott mindezek mellett, ebben Lovas Annabella lett az első. Valamint gazdára talált még a Miss Triumph Hungary díj is, amit Pribéli Vivien vihetett haza, ezzel együtt pedig ő viseli ezt a címet a következő egy évben. Végül pedig a Club Fitness Exlusive Fitness & Wellness Club különdíjasa, Nagy Zsófia lett.

Érdekes egy dolog lehet, hogy hétfőtől a győztes kislány élete olyan 180°-ban fog megváltozni, mivel suli off, vagyis szögre kerül, és nyomás a Kínai selejtezőre, és ha szerencséje van, még tovább.

A rendezvény után egészen jó buli kerekedett a helyszínen, és még a rendezvény vége után egy órával is a zsűri nagyrésze jelen volt, a szervező cég jelenlévő munkatársaival és Dancs Fruzsinával fél kettőig buliztunk. Azért eddig, mert ekkor éreztem úgy, hogy menni kell, de erről majd később.

Fotó: Bakró-Nagy Ferenc

“Elite Model Look Hungary 2008 döntő” bejegyzéshez 14 hozzászólás

 1. Szeretnék kevesebb egyébkéntet látni 🙁 Ötször írtad le ezt a gusztustalan, stilisztikailag legtöbbször alkalmatlan szót 🙁

 2. Zénó, hódolatom az egyébkéntek eltüntetéséért 🙂 Nem gondoltam, hogy megteszed 😀

 3. Valójában még erőteljes alkoholos befolyásoltság alatt készült az iromány, arról nem is beszélve, hogy pontatlanságok is szerepeltek benne. Mivel a győztesek nevét nem jegyzeteltem, így abban hittem a velvetre felkerült információknak, amit nem kellett volna.

  Ott például a Miss Triumph díjjas Vivien szerepel az egyik képen, alatta pedig a második Pásztor Zsófi neve a felirat.

  Viszont Misi barátom felhívott a HD Grouptól, és mondta, hogy a cégen bellül már körbejárt az irományom, és igazából rosszak a nevek. Ami azóta szintén korrigálva lett.

 4. Utánna=utána, képzelet beli=képzeletbeli
  Köszi amúgy a beszámolót, szerintem nagyon ciki hogy a verseny honlapjára szombat óta nem bírták felrakni az eredményt… És máshol sem nagyon találom a neten. Én a helyükben elgondolkodnék h ugyanezzel a PR ügynökséggel dolgozzak-e jövőre…

 5. A PR ügynökség már csak azért is kiváló mert én pl semmit nem hallottam a versenyről, pedig a reklámszakmában dolgozom vagy mi, meg a netet is túrom…

 6. pontatlan..
  Nagy Zsófiát le se irták, pedig különdijjas lett..
  Szerintem ez nagyszám

 7. A Club Fitness Exlusive Fitness & Wellness Club különdíjasa, aki egy éves bérletet kapott.

  fennvan a honlapon:)

 8. Aham. Csak a cikk megírásakor (október 19), nem hogy az emlhungary.hu -n nem volt semmilyen eredmény, de a teljes magyar weben sem.

  Sőt a google indexében még mindig csak a döntőre való meghívó szerepel az eredményhírdetés oldalán.

  A PR-al tényleg egy picit gond van…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.