Az év lemezcibálója, avagy 4 díj egy embernek

Nos, most egy picit akkor írjunk elektronikus zenéről, tranceről, rádió műsorokról, a legjobb albumról, a DJ Mag 100-as toplistájáról, no meg a 2008-as Trance Awardsról, és a végén pedig adjunk meghallgatásra egy számot az év legjobb trance albumáról.

Armin van buuren

Igazán a tavalyi DJ Mag TOP 100-as listájának kihírdetésekor érett be egy már lassan 8 éve tartó folyamat, Armin Van Buuren számára, aki idén szintén elnyerte ezt a címet, Tiësto és Paul van Dyk elől.

De ez nem igazán újdonság, mivel november első hetében kiderült. Ami viszont egészen frissnek számít, hogy kihírdették a Trance Awards idei győzteseit összesen 11 kategóriában. Ahol szintén jó szelek jártak Armin számára, így három további elsőséget is szerezve magával a legrangosabb dj magazin által adott titulus mellé.

Ezek pedig a legjobb rezidens, a legjobb album (Imagine), és a legjobb rádió műsor (A State of Trance) voltak.

Ezért most jöjjön az Imagine album talán legjobb dala, amely a Within Temptationből ismert Sharon den Adel közreműködésével készült, és az In and out of Love címet viselni.

[audio:armin_van_buuren_feat_sharon_den_adel_-_in_and_out_of_love.mp3]

“Az év lemezcibálója, avagy 4 díj egy embernek” bejegyzéshez 66 hozzászólás

  1. tenyleg josag ez a zene, mondjuk a within temptation utan eleg szep valtas volt a holgytol.

  2. Sziasztok!

    Szerintem megérdemelte Armin ezeket a díjakat.Állandóan hallgatom élőben a State Of Trance-t emellett Tiestotól a Club Life-t.Ha a 2 rádiómüsor között választanom kellene akkor én azt mondom, hogy Arminét jobban szeretem, de a Club Life sem piskóta.Kitérnék Ferryre is akinek a feljövetele a toplistán nem meglepő sőt várható volt.

  3. A Club Life, mint műsor nem rossz, bár engem mocsok mód idegesít, hogy csak hollandul pofázik benne, ezért megfogadtam, hogy azt ha egy mód van rá, nem fogom hallgatni 🙂

    Az ASOTról pedig annyit, hogy múltkor elkezdtem letölteni az ASOT összest, vagyis nem összest, hanem 0-350-ig… 7 évnyi rádió adás… 🙂

    Szóval a top az ASOT, de a második nálam nem a Club Life, hanem a Trance Around The World 🙂

  4. A holland beszéd engem is idegesit de megszoktam:D
    De nálam igyis a 2.!:) Izlések és pofonok szokták mondani:)

  5. Radix, egyébként egészen jó tutorialok vannak az oldalatokon. Majd egyszer ráveszem magam és végig is csinálom őket 🙂

  6. Hát igyekeztem összegyüjteni öket.De mostanában nem raktam fel újakat.Kevés az időm és sok a dolgom.A Reasonbe szeretnék belekostolni persze majd csak akkor ha időm engedi.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.