Karácsonyi üdvözletek smsben – II

A tegnapi bejegyésembe épített üzenetek úgy tűnik túl jól sikerültek, mivel az elmúlt 2 napban közel 2000 ember tekintette meg a tavalyi karácsonyi üdvözleteket és az idei karácsonyi üdvözleteket.

Ezért most következik egy kis non plus ultra, meg ráadás, meg minden ilyesmi.

Karácsonyi üdvözlet smsben

Áldott estén, Karácsony éjen
Angyalok szállnak fenn az égen,
Mindenkihez be-benéznek,
Mindenhová odaérnek,
Áldást hoznak minden házra,
Csillagot a fenyőfára.

Karácsonyfa minden ága
csillog-villog: csupa drága
szép mennyei üzenet:
Kis Jézuska született!

Dsida Jenő

Ez lenni kici kínai karaconyi szmsz. Lenni oco, nem drága, mégis mutatni, hogy van gondolasz Rád. Kivanni Neked jo ünnepek, meg kiccaladod récire boldogsag!

Angyalok az égből szálljanak le hozzád, boldogság és béke fátylát házadra borítsák! Békés Boldog Ünnepet!

Hópihe-szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a beigli,a sokjó falat, itt a karácsony a kertek alatt!

[ad]

Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt. Ha eljön az ünnep a könnyeket, felejtsd el! Pár óra, hidd el a világ, ünnepel! Boldog Karácsonyt!

A Királyok méltósága, az angyalok tisztasága, a pásztorok egyszerűsége, ragyogja be karácsonyodat, és adjon erőt az újesztendőhöz!

…ölelésből és mézből sohasem elég- gondolkozott micimackó. Karácsonykor pedig mindkettőből duplán jár. Boldog Karácsonyt!

Kiskarácsony, nagykarácsony, angyal csókja rátok szálljon. hozzon nektek minden jót, ne csak almát, mogyorót. Boldogságot, békességet, szép jövőt, melegséget. Békés Karácsonyt kívánva neked!

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos koboldok zenélnek. Huncut mosollyal egy rádkacsint és közben csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Kellemes Ünnepeket!

Mikor éjjel két angyal a párnádra száll mindkettő jót akar, mégis mást ajánl, azt súgja az egyik: mindig jó legyél a másik csak rádkacsint, tedd amit szeretnél! Békés boldog ünnepeket az egész családnak!

Hópihécske száll az égen, kis csengettyű szólal szépen.Az angyalok ma táncra kelnek,gyertyafénynél énekelnek, mosolyogva mondják néked:Békés Boldog Ünnepeket!

[ad]

Csillagszóró szórja fényét,
Kíván melegséget, békét.
Angyalka száll házatok felett, hogy hozzon egy üzenetet;
Békés, Boldog Karácsonyt
Kívánok, Nektek.

A végére pedig két vicces karácsonyi idézet Woody Allentől:

Már hetedik éve, hogy anyósom átjön karácsonykor. Idén újítunk. Beengedjük.

“Karácsonyi üdvözletek smsben – II” bejegyzéshez 15 hozzászólás

  1. A két vicces üzenet helyett csak egy van orvosold kérlek mert ha nem, meghal 256889 db csótány és még ugyanennyi bolha és még Keanu Reeves sem menti meg a világot az idegenektől 😀

  2. első:D vagy mégsem vagy mi van? in limine litis a havazást Pp 130. alapján elutasítom…/hogy mely pont alapján nos hát ez maradjon az én titkom/

    P.s.:asszem egy kicsit pihenek …

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.