No, akkor elkezdődött

Újra munka

Fura, hogy évek óta nem voltam igazából 4 napnál hosszabb szabadságon, most pedig a karácsonyi új évi és minden hasonló hacacáréval együtt közel két hetet csak „láblógattam”.

Illetve hát ez a láblógatás nálam annyit jelentett, hogy rengeteg kedvenc DVDmet újranéztem, no meg pótoltam a hiányosságaimat pár alapmű tekintetében, miközben próbáltam magam utólérni a dolgaimban, bár a negyedét nem csináltam meg annak amit terveztem, viszont egészen sokat igen.

Például a legtöbb saját oldalamat új szerverre költöztettem, a megnövekedett látogatottság és terhelés miatt. Ennek az eredménye az, hogy a http://djz.hu/ már nem a régi fekete designnal jelentkezik, hanem gyakorlatilag a blogom egyik oldalával. Másrészt rendbeszedtem egy picit a kedvenc idézetes oldalamat is.

Ezenkívül elkészült Ádám oldala is, valamint véglegesítettük a BossPressot is.

Ezen fellül dolgoztam egészen sokat az Advanced Category Excluder nevű pluginemen is, aminek hamarosan kijön a következő kiadása. Jelenleg az orosz fordítóra várok, hogy befejezze a munkát.

Az ünnepek előtt történt még, hogy mint fejlesztő felkerültem a SoftPediára, néhány általam írt bővítménnyel együtt. Valamint az ünnepek alatt látott nyilvánosságra a WordPress fejlesztők nemzetközi 1000-es listája. Ezen az egészen jónak számító 73.-dik helyet csíptem meg. Az utánnam következő honfitársunk csak a 800-as listába fért bele.

Amit viszont nem fejeztem be:

  • Nem készült el az új rain.hu
  • Nem sikerült véglegesítenem az új automatizált ügyfél hozzáférés kezelő rendszerem
  • Még nem készült el az új webkettes közösségi híroldalam sem.
  • Nem fejeztem be az új WordPress alapú directory kezelő scriptem

Szóval azért mondhatom, hogy egészen aktív pihenéssel telt az idő, de kellene még mondjuk háromszor ennyi idő.

“No, akkor elkezdődött” bejegyzéshez 12 hozzászólás

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.