Sound of Cream party Tabuban

A szolid péntek esti iszogatásból, és szolid lélekápolás után, hogy hajnalban átmentem Tabuba, mert megígértem Juditnak. Amikor megérkeztem, még nem túl sok kedvem volt sem bulizni, sem egyáltalán a budapesti éjszakában lenni.

Viszont megjött a kedvem, amikor megláttam, hogy a korongok mögött álló Antoos és Tebron párosnak milyen hálás közönsége van. Mondjuk ehhez kellett az is, hogy mocsok jó zenét játszanak a srácok, ebben pedig nem volt hiba. Én hajnali kettő körül értem oda, a helyen még nagyon komoly bulizás ment.

Fura egyébként, hogy a trance érán kívül nem nagyon lát az ember olyat, hogy a lemezek ultimate ura különösképpen élvezné amit csinál. Egészen sok helyen unott arcokat lát az ember, még akkor is ha éppen teltházas buli van, és szemmelláthatóan jól érzi magát a közönség.

Az eseményen készült partyfotóktól előre félek, no nem azért Barnabás fotósi képességeit vonnám kétségbe, mert az a helyén van, effelől semmi kétsége, csak hát voltak arcok, na. Sőt még én is rajta leszek, jujj 😀

Egyébként az egyetlen csalódás számomra, hogy a vipen túl kemények voltak az ülő alkalmatosságok, valamint a legjobb helyen csendes sarok, még a zene sem fülsüketítő egy plazma figyelt, és nem lehetett leülni. Szipp-hüpp. 😀

Alapvetően fél 5 körül eresztettek minket szélnek, egy The Killers – Human (Armin Club mix), és egy Ferry Corsten – Made of love után.

Azt hiszem erősen várom a február 20.-át, amikor is Menno De Jong fogja megismételtetni ugyanitt a kötelező zenei gyakrolatokat a trance kedvelőivel, utánna pedig Shane54 fog a korongok mögé szabadulni. A házigazda szerepében pedig ismét az Antoos & Tebron páros fog tündökölni.

“Sound of Cream party Tabuban” bejegyzéshez 21 hozzászólás

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.