Vadászat Gollumra, avagy a Gyűrűk ura folytatódik?

Meglepődtem magamon anno, hogy mennyire magával ragadott a kosztümös, háborús kaliberű fantasy világ, anno amikor a Gyűrűk ura második részét megnéztem. Mivel az egyről sokan lebeszéltek. Nos, szánom-bánom de azt a részt még nem pótoltam, csak nagy vonalakban.

Viszont a Király visszatérbe beleszerettem, ezután pedig az Eragorn, és az Arany Iránytű is elvarázsolt.

Ma találtam egy HD minőségű profi filmet, ami a következő A hobbit című történet és a trilógia első része, a Gyűrű szövetsége közti történetet dolgozza fel. A címe Vadászat Gollumra.

Gyűrűk ura folytatódik? Vadászat Gollumra!

Ahogy említettem ez egy profi, és ingyenes HD minőségű film. Viszont ez nem az eredeti szereplő gárdával készült, sőt még csak pénzt sem kértek érte. Egy non-profit, rajongók által forgatott filmről beszélünk, amelynek a rendezője Chris Bouchard és csapata az Independent Online Cinema égisze alatt.

Ami érdekes, hogy a film költségvetése $5.000 volt. Amikor ezt meséltem a kolegáknak, az futott át az agyamon, hogy ezt a pénzt, most így az irodában össze tudnánk dobni.

Az összhatás egy professzionális megjelenésű 40 perces film, kellemes zenével.

Egyébként, ennek már majdnem teljesen elkészült a testvér filmje egy másik gárdától.
A címe A remény születése (Born of Hope), amely a Dúnadánok történetét dolgozza fel a háború kirobbanása, és a király visszatérése előtt. Ezzel együtt pedig Arathorn és Gilraen, vagyis Aragorn szülei történetét kísérhetjük majd végig.

Kapcsolódó oldalak:

“Vadászat Gollumra, avagy a Gyűrűk ura folytatódik?” bejegyzéshez 21 hozzászólás

  1. Szerintem inkább az egyet nézd meg mindenféle amatőr fanmovie helyett…

  2. teatyaúristen!
    és ezt be mered vállalni? (mármint, hogy lehet megnézni a második és a harmadik részt az első nélkül? ráadásul az a legjobb)
    ezt meg
    én is rögtön lementettem, hogy megnézzem, de kb 3 percig bírtam, annyira nagyon nem…

  3. Sosem tudtam rávenni magam, hogy elvolvassak sok-sok száz oldalt.

    Ezért nem olvastam sem A Hobbitot, sem a Gyűrűk ura trilógiát, sem a boszkorkányos varázslós mindenizű drazsés Herry Pottert.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.