Azért az ilyenek kiakasztanak, de nem kicsit

Kérdem én, hogy a nagy és csodálatos motoros társadalom mit fog szólni ehhez a szépséghez, hogy egy felelőtlen kis taknyos halálra gázol, egy háromgyerekes anyukát.

Egy apró kérdést azért még feltennék. A kis köcsög, aki éppen szombat este azzal vagizott, hogy ő mekkora császár vajon mit fog ezért kapni?

Persze, gondatlanságból elkövetett emberölés. Amiért, amennyiben büntetlen előéletű kap 2 év felfüggesztettet és csókolom.

Vajon mennyire fogja ez érdekelni az özvegy férjet, vagy az árván maradt 3 kisgyereket?

Most is majd összefog a hangjáról híres motoros társadalom / szubkultúra és segíteni fogják a családot? Persze, csak is. És ezek után még harcolni fognak a sebesség határ eltörtléséért, amikor városban nem tudnak közlekedni a zöldfülű kistaknyok, akiknek még matchbox lenne való a kezükbe nem egy benzin zabló szörnyeteg…

Ezek után bárki, aki magasztalni meri nekem a motoros szubkultúrát, és verni meri a nyálát az elhúzhat a picsába ismét. Felelőtlen barmok.

Nem, még mindig nem járok autóval, viszont a sokszor a sofőrömként aposztrofált Scold vezetési stílusában azt szeretem, hogy ha üres a zebra is mindig fékez előtte, mert tudja, hogy bármi van ő lesz a felelős.

“Azért az ilyenek kiakasztanak, de nem kicsit” bejegyzéshez 74 hozzászólás

  1. Lehet, hogy már beírta valaki nem nézem végig az összes hozzászólást de éppen most kapott 75 000Ft-os pénzbüntetést egy kedves autós emberke aki ITTASAN megölt egy motorost.(Befordult elé) 2,4 ezrelék volt a véralkoholja. Első fokon 2 év letöltendőt kapott. Másod fokon töröltek mindent és ittas járművezetés vétsége miatt kapott egy kis pénzbírságot. Ez alapján remélem ezen motoros emberke is megússza gondatlan veszélyeztetéssel.

  2. Fáj az igazság mi? Remélem a te családodat is lerendezi egy ittas vezető.

  3. „A szakértői vizsgálatok még tartanak, de a féktávolságból ítélve valószínűsíthető, hogy gyorshajtás okozta a mostani tragédiát. Az általunk megkérdezett szakértő a motor (Yamaha R6) paramétereinek ismeretében 23-24 méterre tette a féktávolságot 50 kilométer/órás sebesség mellett. Az biztos, hogy ennél jóval több volt- információink szerint a helyszíni szemle csaknem a dupláját állapította meg. A pontos számításokra mindenképpen várni kell, addig legfeljebb valószínűsíteni lehet a gyorshajtás tényét, de a mértékét laikus nem tudja megállapítani.” (Kisalföld, 2009.06.16.)

    undorító amilyen irányban kezdenek itt elmenni a dolgok…igen, meghalt egy ember, ezen nem tudtok változtatni. az élet igazságtalan. de ne ti akarjatok igazságot teremteni. egymást ill. egymás családját anyázni???emberek, nézzetek már egy kicsit magatokba…
    a gyorshajtáshoz: Aki nagyon hajt a saját élete célja felé, azon kaphatja magát, túl gyorsan odaér. Akkor már késő lesz feltenni a kérdést:hova is sietek?

  4. Én arra lennék kíváncsi,hogy a Magyar Gárda oda vonul-e a motoros srác háza elé és vajon felteszik-e a kurucinfóra? Hiszen megölt egy magyar anyát.Létezik-e motorosbűnözés mint olyan?

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.