Tüntetés

Nem maradt más lehetőségünk, ezért
TÜNTETÉST SZERVEZÜNK
a média által is nyilvánosságot kapott terézvárosi csendrendelet ellen, melynek értelmében éjjel 1 után semmilyen szórakozóhely és étterem nem lehet nyitva.

Helye:Terézvárosi Önkormányzat épülete (1067 Bp, Eötvös u. 3.)
Ideje:2009. szeptember 21. (hétfő) 17:00 óra

Sajnos kiderült, hogy a terézvárosi képviselőtestület több tagja egyszerűen hazudott, amikor a szeptember 1-én életbe lépett rendelet visszavonását megígérte. Most, porhintés gyanánt, október végére a csendrendelet újratárgyalását tűzték ki, várhatóan hasonló eredménnyel. Az eddigi egyeztetések, tiltakozások nem hoztak eredményt, ezért tüntetéssel nyilvánítjuk ki, hogy senkinek nincs joga megbénítani Budapest belvárosának éjszakai életét, csődbe vinni méltán népszerű szórakozóhelyeket, a pezsgő klubéletet korlátozni. Budapest igazi európai nagyváros, éjszakai élet nélkül nem létezhet.
Több, mint ezer munkahely, évente többszázezer szórakozó, többszázmillió adóforint és Budapest belvárosának egzisztenciája, renoméja a tét!
Ha szeretnél még valaha is bulizni egy VI. kerületi szórakozóhelyen, akkor a tüntetésen a helyed. Nélküled nem sikerülhet! Minél többen vagyunk, annál egyértelműbb lesz, hogy mennyire nevetséges és önromboló ilyen helyzetbe hozni a pesti broadwayt és a belváros lüktető központját. Az esti szórakozás színhelye a belváros, ne hagyjuk, hogy elvegyék!

A rendelet szövege

A tüntetés résztvevőit megkérjük a kulturált viselkedésre, és a törvények maradéktalan betartására.

A terézvárosi szórakozóhelyek

“Tüntetés” bejegyzéshez 8 hozzászólás

  1. Ahogyan azt régebben a blogomon is írtam, nem csodálkoznék azon, ha ez az egész a terület megszerzéséről szólna, politikai segédlettel.

  2. A kormánytagok, meg a szolgáik, eddig is magasról leszarták a tüntetéseket. Nem tudom elképzelni azt, hogy ez érdekelné őket.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.