Meat Point

Olyat, mint gasztro, elég régen írtam, szóval jöjjön most egy ilyesmi 🙂

Valamikor novemberben nyitott a Westendben egy új hamburgeres, amire az utóbbi pár hónapban sikerült is kegyetlenül rákattanni. Sőt, jó szokásommá vált, hogy embereket viszek, küldök oda gyomor tartalmukat megtölteni. De mi is ez a hely?


Ahogy a cím is utalt rá, a hely neve Meat Point. Eredetileg Hummus Barnak a csodás kirendeltsége állt itt Hummus Point néven, de úgy döntöttek inkább megfelezik a területet, és így lesz vega és nem vega konyha is. Nálam kifejezetten előnyös az, ha valahol „kóser”-nek mondható kaja van, mert ugye nem eszem sertést.
De ez egy másik kérdés.

Aki kukacoskodni akar, annak elmondanám, hogy valójában nem kóser, mert a hús és sajt együtt van a kajában, és ez már húde tisztátalan. Ezt noelen és Scoldon kívül más úgysem érti 😀

Első látásra a látványkonyha volt az, ami nagyon bejött. Ugye, szeretjük nézni azt, amikor valaki láthatóan profin végzi a dolgát, és alkot, pláne, ha nekünk. Kiváltképpen, ha ilyen kétes hírű dolog készül az illető keze alatt, mint a hamburger.

Arról persze, így sem tudsz meggyőződni, hogy nem a Cirmi van benne, de látod hogyan alakul húspogácsátől, a kész tálig a dolog. Ez pedig bizalomgerjesztő.

Ami számomra a legfontosabb, hogy lehet közben kicsit affektálni, hogy jól átsütve, kevésbé átsütve, sajttal, csípősen, texas holdem’ öntettel, kiskutyafülével kérem szépen.

Egy biztos, éhen még nem maradtam az elmúlt 3 hónapban, mióta gyakran megfordulok ott 🙂
Nem utolsó sorban jófej a séf, és a segédje is 😉

A képeken látható édesség pedig állítólag Malabi névre hallgat (nem Malibu, nem Melba, Malabi) , és szomszédos Hummus Pointból való. Valami puding féleség, tehát csak jó lehet 🙂

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.