Fura esték

Mostanában sokat alszom el úgy, hogy csak leteszem nyitva az ágy mellé a notimat, élére állítva, és hagyom a zenét szólni. Legtöbbször csak mert már agyailag nem jutok el odálig, hogy azt is le kellene lőni, meg zenére úgyis jobb elaludni, egy picit kikapcsol.

Viszont legalább nem álmodok úgy hülyeségeket.

Akárhogy is, az elmúlt héten ami nagyon sokat szólt nálam az tagadhatatlanul a Black Hole Recordings Radio #085 adása, aminek a gesztmix részét Richard Durand adta. Bár nem is ez a második óra volt számomra igazán a fontos – mondhatni ez csak sallang volt. Ami valójában megfogott az egy szám volt, méghozzá BT – The Only Constant Is Change című darabja, ami itt lejjebb hallható is.

Persze, a hétvége, meg az esték nem csak játékról és meséről szólnak.
Bár Hókuszpókról sem, szerencsére.

Mostanában nem igazán vállalok el semmilyen privát munkát, mert több dologban is utól kellene érnem magam. Van olyan projektem, ami több mint 1 éve húzódik és semmi sincs még belőle.

Nagyrésze persze WordPress specifikus, új oldalak, új ötletek, új megközelítések. Ezekre nyilván mindegyikre idő kell, létrehozni és karbantartani is.

Ezek mellett az estéimet arra fordítom még, hogy kedvenc és nekem oly’ szép hírnevet hozó gyermekemet – az Advanced Category Excluder bővítményemre gondolok persze gondolok persze – istápoljam. Ráfér egy alapos funkcionális és UI ráncfelvarrás is. De a héten még kijön az új ACE 1.5, ami már csak furulyázni nem fog tudni.
Mondjuk az nagy kár ám.

Aztán ami még éppen terítéken van nálam, és ha bevégeztem ACE-t, akkor foglalkozom is vele, ez pedig direktbe wordpressből (nem rssben) frissülő oldal létrehozása lesz. Valami hasonló, mint a propeller.hu. Ahogy az Akismet, vagy a WordPress Stats, ehhez is kelleni fog egy API key, vagy valami hasonló dolog. Ennek a technikai oldalán gondolkodom még egyébként. De ez a jövő zenéje. A technika egyébként már működik, csak egy kis finomítás kell hozzá.

Amire még időt szeretnék mindenképpen fordítani az az én kis non-profit idézetek projektem. Erre kellene egy kis ráncfelvarrás, no meg redesign, és átrendezni egy picit a taxonómiákat, és az elmúlt 1-2 évben xml formában összeszedett idézeteket mind-mind besúvasztani egy nagy és szép oldalba, bele 🙂

Ami még egy új kihívás lesz, hogy a közel jövőben kezdünk neki a morrisons.hu teljes újraírásának, mert nem fejleszthető tovább. Amikor elkészült ebben a formájában kb 2 éve, már akkor is elavult volt a motor amire építették, ezért valami modernebb, könnyebben fejleszthető dologra fogjuk átportolni a dolgot, ami szintén WordPress alapokon fog nyugodni 🙂

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.