Monster Energy

A dolog valahol a már korábban emlegetett energia ital mániámnál indul. Igaz, ebből az utóbbi időkig igyekeztem is kigyógyulni, mert a Burn is maximum az íze miatt jó, a hatása gyenge, mint mindig is volt.

Monster Ripper

RedBull minden napi használatra öngyilkosság, főleg 0,33 -as verzió, ami ér is valamit, bár akkor már ugye inkább Bomba.

No de, a majáliskor Kalóz fertőzött meg azzal, hogy Monster-t kell innom. Korábban is feltűnt már, különböző gyanus boltok polcain, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Viszont, adott volt a helyzet, meg kellett kóstolni. Hozzáteszem nem vesztemre 🙂

Ugyanis az illusztrációként is mellékelt Ripper változatban az íz az ami dominál.
Közel volt ahhoz, hogy gejl édesnek tartsam. Az íze végre nem tutti frutti, és nem burnösen erdei gyümölcsös történet. Hanem frissítő Ananász! Ezen kívül a marketing értéket növelendő van benne Ginzeng, és L-Karitin is.

A hatása eléggé meggyőzőnek tűnik.
A fél literes kiszerelés ára pedig a mennyiséget és a hatást tekintve baráti.

Összességében az eddigi legjobb amit ittam.
Szóval, új fav született.

“Monster Energy” bejegyzéshez 11 hozzászólás

  1. Monster ripper-jellemzés:
    Általában az üzletek polcain találjuk a monster családot azonban a ripper más: áldozatait lesből támadja a fák tetején képes napokig mozdulatlan maradni, mint ahogy azt a kép is mutatja.Óvakodjunk tőle, mert könnyen a hatalmába kerülünk.
    A fotós aki a képet készítette jelenleg a ripper hatása alatt áll.:)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.