Nomád ételfutár – elsőre

Nos, jó ideje szemeztem már a Nomád étel kínálatával, és gondolkodtam rajta, hogy kellene is valami jóságosat innét magamba emelni. Végülis, amikor az első éhségi ingerem megérkezett ma, úgy gondoltam mikor máskor rendelnék, mint ma.

NomádÉtel - Horka

Akkor ucc neki.

Ugye, saját oldal, (ekkor még, nem tűnt fel, hogy vannak netpincéren is), ezért akkor regisztráljunk.
A regisztrációjuk gyors volt, címfelvételnél google maps, hogy a megadott címet egyből mutassa is.

Itt jött az első bökkenő, hogy nem vette figyelembe a kerület beállítást az oldal, és mindenképpen a II kerülethez tartozó Szépvölgyi út azonos házszámú részét ajánlgatta, csak hát én a III. kerületben ülök, vala.

Mindegy, megjegyzésbe odaírtam, ez nem az a Google Maps api hibája lehet max, de jó az ötlet.

(Anno amikor jöttem az irodába először iterjúra, akkor szintén ezzel szopatott Google Maps, azóta senki nem jelentette be a hibát? 😮 )

Azt előre konstatáltam, hogy az áraik elég szolidak, úgy gondoltam, hogy a minőségben, vagy a mennyiségben lesz majd a bibi. Ami most így hétfőn zavaró volt, hogy pl. az édességeik nagyrésze kifogyott. Hát jó, akkor nem lesz deszert.

Rendelést feladom 11:50-kor, jön is az e-mail, hogy előreláthatólag 13:10-kor fog megérkezni a kajám, de a futár indulásakor kapok még levelet.
Eljött a 13:10, se kaja, se levél, hm. 13:18-kor jött a levél, hogy a futár elindult a kajámmal.

Ezzel végülis 2:10 körül sikerült befutnia, ami annyit tesz, hogy 140 perc volt rendeléstől megérkezésig. És ahogy a futár dobozából kiderült az én kajám volt az utolsó a körben.
(Majd megpróbálok egyet a belvárosból is rendelni, kiváncsi leszek oda is ennyi idő-e.)

Ha már ennyi idő alatt jött ki, akkor 0 borravaló.
Ennyi szankció engedtessék már meg nekem.

De, sok volt a duma, lássuk a horkát, ugyanis ezt rendeltem.
Nem, nem hurka, horka. Ez egy sajta töltött lepény, ami leegyeszerűsítve, valami félbehajtott pizzára emlékeztet, csak sokkal vastagabb tésztában, kemencében sütve. A lepény típusa, amit rendeltem Nyék névre hallgatott, amiben is lilakáposzta, lilahagyma, csirkehús és paradicsom volt.

Összességében laktató és ár/érték arányban elég jó kombinációt sikerült ma magamévá tenni.
Ugyanis ezt a nem pici mennyiségű lepényt sikerült egy kökemény Mátyás királyért produkálniuk, tehát a végösszeg egy márka bodzával együtt 1.250,- volt, ami szerintem pesti viszonylatban jónak számít. Hát még akkor, ha Budán vagyok 😉

A dolog egyetlen foghíjja tehát a mocsok lassú szállítás volt.
De, úgy érzem fogok még innét rendelni, és akkor meglátjuk hogy szállítanak 🙂

Frisssítés
Ma is rendeltem tőlük, és kb 45 perc volt. Meglepődésemnek adtam hangot a tegnapi 2 és fél órával szemben. Azt mondta a futár erre, hogy az egyik futár kollégájuk valami miatt kiesett és ezért csúsztak a szállítási időkkel.
Elfogadtam, egy rossz szavam sincs.

“Nomád ételfutár – elsőre” bejegyzéshez 59 hozzászólás

  1. Azé te is sok embert megszivattál már
    néha te is megérdemled 😀

  2. Én ma rendeltem tőlük először, és utoljára, mégpedig egy Tündérváró becenevű izét. A leírás szerint ez zsályás hajdina + roston sütött sajt. Ettől körülbelül annyit vártam, hogy 2-3 szelet fűszeres grillezett sajt lesz, valami hajdinás körettel. Ehelyett kaptam 3 db féltenyérnyi hajdinagolyót vagy mit, a tetején negyed milliméter olvasztott sajttal. Nem mondom, elég költséghatékony, csak sajnos nem nekem, hanem az előállítójának.

  3. Ez fura,
    én a hét elején rendeltem tőlük egy Dödöllét egy salátával és két napig ettem.

    Szerintem reklamáld meg.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.