Új könyv adag

Ismét sikerült meglehetősen vegyes könyvhalmot összeválogatnom, amelyeket tervezek átrágni a következő időszakban, mondjuk fél évben. Furcsábbnál érdekesebb könyveket gyűjtöttem ismét egybe.

Az első amivel a stócból már végeztem is a legalsó Benedek Béla könyve volt, aminek elég volt a bevezetőjét, és úgy gondoltam, hogy ennyi tárgyi tévedés után nem hiszem, hogy a továbbiakban túl sok helyes konklúziót lehetne kihozni.

A Vörös oroszlánról nagyon sok jót hallottam, amikor először a kezemben volt sikerült egy olyan oldalon kinyitni ahol az első két szó amit megláttam az Abszolútum és az asztráltest volt, így úgy gondoltam, tudom miért volt ez a könyv 40 éven át betiltva. Ma pedig beszereztem egy példányt, ami egy aláírott példány :$

Valamint nagyon kíváncsi vagyok milyen tudás halmot gyűjtöttek össze a Nemzeti Jogvédő Alapítvány munkatársai ebben a vékonynak egyáltalán nem nevezhető könyvben, ami 2004 – 2011 közötti jogsértésekkel kapcsolatos jogi eljárások, tárgyalások per anyagait tartalmazza.

Baranyi Tibor Imre könyve a tradicionalitás kapcsolatáról pedig egy érdekesnek ígérkező tanulmány gyűjtemény, amely már december óta lapul a polcomon, mindig bele-bele olvasok, csak ez ennek a könyvnek kevés, erre rá kell szánnom magam, végre.

Rich DeVos könyvét pedig már jó ideje tologatom félre, és még jobban félre, de valamikor rá kell már szánnom magam.

Milotay István könyve Magyarország kormányzójáról pedig azért érdekel, mert Horthyról olvasni sok mindent, sok mindenhol, most azt várom, hogy néhány kérdőjelet kitisztázzon bennem. Majd meglátjuk ez sikerülni fog-e.

Szóval, olvasnivaló ismét van bőven 🙂

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.