A közvetítői díjért dolgozó ingatlan közvetítők

Egy hete kiderült, hogy a lakás új tulajdonosával nem leszünk puszipajtások, ami egy számomra nehezen értelmezhető helyzetből lett nyilvánvaló,, szerencsére  még szerződéskötés előtt. De a lényeg, hogy új albérletet kell néznem, így belefutottam több fiktív hirdetésbe,  ahol a fénykép csak illusztráció volt. Felhívtam több ilyet is, kiderült, hogy ők közvetítésidíjért dolgozó, ingatlan irodák.
Amely definícióból a díj és az iroda az igaz.
Amikor telefonon beszéltünk, elmondta, hogy sok belvárosi lakás van náluk (6 db), hogy vannak olcsó lakásaik (Pécelen) és vannak 1 havi kauciós lakásaik(a 8. kerület Mordorba hajló részein). A zárójelbe tett dolgokra akkor jössz rá, amikor aláírod a szerződést, és kifizeted a 6990 forintos dijat.

A szerződés egyik érdekessége, hogy telefonon és online is kaphatsz – a díj befizetése után megkapott – listához frissitést. Ami egy tök normális dolog, na de hogyan a nem mindegy.
Citromail.hu ra kell belépni egy általuk megadott, nem egyedi, mások által is használt címre, ahová 1-2 naponta küldenek levelet, amiben újabb címek vannak…

Ilyenkor szokott eldurranni az agyam és jövök rá, hogy mennyire utálom az amatőrködést, no meg azt, amikor átbasznak…

“A közvetítői díjért dolgozó ingatlan közvetítők” bejegyzéshez 19 hozzászólás

  1. nahat, wesselenyi utca, modortalan ugyintezokkel
    ilyen 7k-s papirfecnim nekem is van, ugyanazzal a mailcimmel – nem tul hasznos, valo igaz

  2. Egyet sem hívtam fel onnét. Összesen 4 olyan cím volt rajta, ami engem érdekelhet, felesleges volt.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.