Whirlpool AWT 2287/3-800 – használati útmutató

Amikor az ember új lakásba költözik mindig új kihívásokkal találkozik, ilyen ez az új felültöltős mosógép is.

Az előző albérletben sikerült már egy Whirlpoollal összehaverkodnom, így úgy gondoltam, hogy ezt a kis AWT 2287-es is simán az uralmam alá fogom hajtani… Nos, ő nem így gondolta…

Alapos előkészületek után (vízcsap megnyitás, kiömlőcső csatlakoztatás) elkezdtem hozzáértő módon tekergetni a programválasztót, és bármikor rátapostam a start gombra, csak szárazon forgatta a ruhákat, és vizet egy csöppet sem akart bele engedni.

Ezen a ponton untam bele, és kezdem el online keresgélni.
A csodás lokalizált Google milliomegy oldalt felhozott, ahol tudtam volna ilyen csodás mosógépet venni, de leírás, használati utasítás, user manual, manual szavakra semmi értelmeset nem hozott ki. Az egyik legközelebbi egy Scribd.com-os service manual volt, de mivel nem a kapcsolási rajz érdekelt, ez sem vezetett eredményre.

Erre, sajnálatosan azután jöttem rá, hogy az első kezemügyébe kerülő pdf-et feltöltöttem (azt hiszem a tegnap postán érkezett PL2303 RS-232 to USB microchip mindenki számára hasznos manualjával sikerült gazdagítanom a Scribd gyűjteményét), ők pedig cserébe engedték, hogy letöltsem az általam hőn áhított manualt, legalábbis azt hittem, a letöltés befejzte utáni 10. másodpercig.

Ekkor tévedtem célirányosan a Whirlpool oldalára, ahol bekérték tőlem a széria számot, érted, nem tipust, ami rá van írva kívülről is, nem, te hülye húzd ki a faltól a mosógépet
másszál be mögé keresd meg a nagyítót, és a fejlámpát (mert ugye ritkán tolunk konstans módon irányított módon a mosógép hátulja felé), és ha ez megvan, akkor talán kapsz manualt. Nos, elég komunikusan nézhettem ki, ahogy a földön kuporogva ölemben a notebookkal pötyögtem be ennek a csodálatos gépnek a 856122810370 jelű titkos kódját. De végre megkaptam 4 nyelven a program kiosztást, és a felhasználói kézikönyvet is, így ezt mire kipuffogtam magam megosztom veletek. Vigyétek Isten hírével.

Program kiosztás | Felhasználói kézikönyv

“Whirlpool AWT 2287/3-800 – használati útmutató” bejegyzéshez 175 hozzászólás

  1. Nem tudom igazából hogyan szólíthatnálak, mindenesetre köszönöm a hasznos írásokat. Én ma kaptam ezt a gépet /használtan/, így írásos segítségnek a nyomát sem láttam. A tiéd alapján kezdtem el használni, egyenlőre egy tisztításos jelleggel, holnap majd ruhát is lát.
    A leírás alapján a „napi mosás program” lesz a legtöbbet használva. Nem tudod véletlenül, az kb. mennyi időt vesz igénybe?
    És amúgy hogy vagy megelégedve vele?

    Még egyszer köszi. Zita

  2. Véletlenül találtam rá az oldaladra, de nagyon örülök, hogy összehozott veled a sors. Nekem is folyamatosan problémát okozott, hogy ha alkatrészt kellett rendelni, de most már így sokkal könnyebb a kóddal.

  3. Köszönöm!!!!!
    Óriási segítség volt a leírásod!Egyenlőre még úgy néz ki, hogy fogalma sincs a gének arról, mit is várok tőle, már órák óta kínlódok! Van, hogy nem centrifugáz, van, hogy nem is mos, csak forog benne a ruha és mosószeresen veszem ki belőle :-(….de a remény még éltet!!!

  4. Szemem-szám tátva maradt a csodálkozástól, hogy beütöttem a típusszámot és kiadta ezt az írást! Csoda,hogy végre használni tudom a mosógépet, ami évek óta egy raktárban porosodott minden papír nélkül és most mikor szükségem van rá, találok hozzá használati útmutatót és programkiosztást. Köszönöm!

  5. Ezt én sem hiszem el!! Nem is tudok erre mit írni 🙂 KÖSZÖNÖM!! Sokat segítettél!!!

  6. Albérletbe költöztünk, ahová sajnos nem fért be az én mosógépem, így az ottani maradt. Mivel használt, mindenfajta leírás hiányzott hozzá. Nagyon köszönöm a hasznos megosztást, sok bosszankodástól mentettél meg 🙂

  7. Kérem segitségüket!Hol találom meg a AWT 2295 programtáblázatát?Köszönettel Angi István

  8. István, ezt nem egy hűtőszerelő oldal. Talán fordulj a gyártóhoz, keresd fel az oldalát, stb 🙂

  9. nagyon szépen köszönöm… ez nem az első gép, amivel közelebbi kapcsolatba kerültem használati utastás nélkül…
    kezdeti lelkesedés az első mosásig tartott..gondolván egyértelmű minden…..– hát nem

    köszi mégegyszer 🙂

  10. nagyon köszönöm!sehol máshol nem találtam ilyen szupi leírást!!!!

  11. Kedves DjZone!
    Nagyon köszönöm az értékes pdf-eket!!!
    További sok sikert!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.