Pasta Manufaktura

Szerintem, a 2 Spaghi sikerén felbuzdulva indult el a Pasta Manufaktura nevű kezdeményezés a Károly körút 11-ben, ahová az egyik tanítási nap vasárnapján tévedtünk be, mivel nyitott vagyok az új helyek felé, mint a gasztronómia iránt érdeklődő és lelkesedő blogger a többieket pedig könnyen meglehetett győzni.

A hely kialakítása tényleg szemrevaló, minimalista, trendi szögletes, csiszolt fa, jól tervezett, szellős, kutyabarát, minden ami egy menő helyhez kell megvan.

Úgy gondoltam, hogy lőjünk valami nagy vadra, ezért Curry kacsát kértem, mint később kiderült ez nagy hiba volt. Semmi sem jelzi ezt jobban, mint hogy a csoporttársnőm aki félig ette meg a tésztáját, inkább otthagyta, mint hogy magával hozta volna. Én bár megettem, de semmilyen különösebb élményről nem tudok beszámolni, nem fog bekerülni életem meghatározó gasztronómiai élményei közé.

A távol-keleti konyha rajongójaként meglepődtem rajta, hogy a curryhez köze sem volt, némi zöldség (valószínűleg zeller) származékokat fedeztem fel benne a tészta mellett. A hússal nem volt gond benne, de ez a szósznak nevezett valami, tényleg gyászos.

Szerintem kevesebbet kellene fektetni a designra, a társadalmi felelősségvállalási kampányra, meg az állatbarátság hangsúlyozására, és többet az ételek minőségére, elvégre is ez egy étterem, nem egy alapítvány, meg szeretet szolgálat.

FRISSÍTÉS:
2014. októberben bezárt a hely.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.