Burn

Nem, nem égek, sőt nem is égtem be, meg semmi hasonló.
Hanem így hívják a Coca-Cola vadi új energia italát:

burn

Hetek óta nézegettem egy-két helyen, hogy mi lehet ez a fekete doboz, egy lángcsóvával a tetején. De ma este Judittal Aranytíz után beugrottunk westendbe, – mivel megbeszélésünk volt egy sráccal – és sub marineban a pulton ki volt állítva egy ilyen doboz, rajta az ára, megnéztem mit tud.

Aztán láttam, hogy van behűtve is, akkor nem volt kérdés, hogy én fő energia ital fogyasztó kipróbáljam 🙂

Az élmény érdekes volt. Mivel én főleg RedBull és Bomba párti vagyok, – és mindkettő ugye csak és kizárólag tutti-frutti ízű – így azt vártam, hogy ebben sem mernek újítani, de tévedtem. Ám bár, amikor felbontottam és megillatoltam, azt hittem, hogy mégsem esett messze a cigány az anyjától, mivel az illat ugyanaz volt, amit eddig megszoktam. Az íze viszont teljesen más, a magyar energia ital piacon – már ha beszélhetünk ilyenről – unikumnak számít mind a színével, mind az aromájával. Nem áthatóan édes, hanem egy kis savanykás ízt kölcsönöztek neki, ami nekem nagyon bejön.

De, a másik üdvöském, amire várok, az az XS Drink.

XS Energy Drink from Quixtar

De miért is tetszik ez annyira nekem?
Mert jelenleg 8 féle ízben gyártják, és ebből 4 létezik koffein és cukormentes változatban is. Ergó kellemesen megszinesíthetném vele a tutti-frutti ízbe fulladt energia ital háztartásom.
A másik amiért szinpatikusak, mert 8 kalóriát tartalmaz dobozonként, a nem cukormentes változat is, a cukormentes változat pedig nem tartalmaz aszpartámot.Tehát negatv végkövetkezmény nélkül hódolhatnék állandó energia ital szenvedélyemnek.

Egyetlen hátránya, jelenleg a világ 3 piacán összesen 5 országban érhető el. Amerikában, Kanadában, Új Zélandon, Ausztráliában és Angliában. De angliában él a kedvenc unokatestvérem. Szóval ha fél év múlva újra jön haza hozatok vele egy pár kartonnal. Ugye a kézipoggyász úgy is 15 kiló lehet 😉

“Burn” bejegyzéshez 50 hozzászólás

 1. Unicum izu energiaital?:D
  Megoldottak akkor egy regi keresletet:D
  Ld Vodka+redbull & tarsai…hm csinaljunk italgyarat:)

 2. 😀
  Azt írtam „unikumnak számít mind a színével, mind az aromájával”.
  Nem azt hogy Unicum 🙂

 3. XS drink fini, mi már kiprobáltuk, Tihanyban azzal tartottak ébren… a rózsaszínt és a kéket ajánlom nagyon:)

 4. Azt szeretném kérdezni hogy nem okoz semmi kiütést a burn? Mert láttam képeket ugye lehet inni?És a hell-től az is energia ital attól se lesz baj?Csak attól kérdezem aki már itta többször és tapasztalta!Köszi és lécci válaszoljatok!Pá!

 5. Szia 🙂

  Nem tudok róla, hogy kiütést okozna. Én éveken át energia italon éltem gyakorlatilag, és ilyen jellegű tüneteket nem tapasztaltam.

 6. Sziasztok!
  Lassan 1 éve kapható Magyarországon is az XS, 2 ízben. Ha szükséged/szökségetek van rá, szólj/szóljatok. Szívesen rendelek Nektek. 🙂

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.